aptal orospu foid

recai iskender

recai iskender

sub5 in kars
tanıdığım gotik olmaya çalışan bir foide benziyor Allah’ın izniyle ikisine de araba çarpar

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, ayisiken, Serialsuicide and 7 others
tanıdığım gotik olmaya çalışan bir foide benziyor Allah’ın izniyle ikisine de araba çarpar

şöyle küçük minnak kız görünce siki kalkan kaç kişiyiz

• JFL
  • +1
Reactions: mekato, İNTİKAM VAKTİ, sladekilic and 10 others
carsaf giymeyen k*dınları dikkate almıyorum elhamdulillah

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Serialsuicide, yadih and 3 others

ya bak looksmaxxing editlerine falan sallasa ok ama abi hani dış görünüşünü iyileştirmeye çalışanlara bi hatein var o zaman makyaj yapmayı falan bırakman lazım
kendini iyi görmek istemek ne zamandan beri kusur

• +1
Reactions: Zodiac, mekato, cmstormhox and 6 others
şöyle küçük minnak kız görünce siki kalkan kaç kişiyiz
-sikismek isteyen kaç kişiyiz
-incellere engelli maaşı bağlansın
@elemancomeback31

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, codeine1119, Serialsuicide and 5 others
  • So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, yadih and pashanimair

zaten internetteki bi underground subculture hakkında video atıyorsa birisi saglıklı degildir

neden gercek hayatta interaksiyonda bulusmuycagın birilerine laf atarsınki zamanını ayırıp falan reddite incellere kafayı takan normielerde bence aynı yuzde yuz saglıklı insanlar bu tarz seyleri onemsemiyor yani

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Ya türk kızının anasını götten sikeyim bunların hayatında hiçbir amacı olmaz mı amaçsız orospu evlatları bir tane pozitif yanına görmedim bir tane pozitif yandığını görmedim zaten kadınlar ev işi olarak alınıyordu şimdi tiktok'ta ev işi yapan kocalar diye videolar çıkmaya başladı bunların Bir artısı olmaz mı amına koyayım la bunların Bir artısı olmaz mı deliriyorum artık

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 2 others
keşfetime çıktı ibne engelledim

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Serialsuicide

tiktok hesabında yeme bouzklugu olanlarla falanda dalga geciyor tam orospu iste

• +1
Reactions: Auchelius
Ya türk kızının anasını götten sikeyim bunların hayatında hiçbir amacı olmaz mı amaçsız orospu evlatları bir tane pozitif yanına görmedim bir tane pozitif yandığını görmedim zaten kadınlar ev işi olarak alınıyordu şimdi tiktok'ta ev işi yapan kocalar diye videolar çıkmaya başladı bunların Bir artısı olmaz mı amına koyayım la bunların Bir artısı olmaz mı deliriyorum artık
knk sen niye anadolu foidine sallayip duruyon aq sanki digerleri farksiz gibi

• +1
Reactions: Resistance.
Knk niye pp yi değişiyon

• So Sad
Reactions: recai iskender
ya bak looksmaxxing editlerine falan sallasa ok ama abi hani dış görünüşünü iyileştirmeye çalışanlara bi hatein var o zaman makyaj yapmayı falan bırakman lazım
kendini iyi görmek istemek ne zamandan beri kusur
hepsi cahil bosver daha looksmaxxingin anlamını bilmiyodur

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
olum bunlar kim lan amı kokar götü akar fizik desen yok tip desen yok sokakta sıradan herhangi bir kızın teki tiktokta video çekiyor neyin egosu bu tiplere bak la yolda görsem dönüp 2. kez bakmam gece kokan ağzını doyurmak için yemek yerken video çekmiş zargana çarpık bacaklı foid orospu acıyorum bunlara aq

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back