pardonriki
Iron
190 olsak hayat nasıl olurdu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
95 den sonra falan baya uncanny durmaya başlıyo proportionların iyi değilseya şimdi 185 190 arkadaşlar var boylari uzun bu baya guzel bi sey ama gayet normal yani. uzun siradan insanlar. iste 193 ün ustune cikinca 96 97 falan artık abartı uzun gelmeye basliyor ki durum boyleyken bi de 203 205 208 olanları dusunun dehset bi uzunluk büyüklük.
Kafa açımızdan dolayı knk o insanlar kısa o yüzden kafamızı öyle tutmaya alışmışız kafanı dikin biraz yukarısı tut anlican ne demek istediğimi herkes çok kısa duruyo öyle aq bende senin durumu yaşıyordum öncedenbarefoot 193üm ayakkıbyla 196 falan herhalde hiç uzun hissetmiyorum ama gördüğüm herkesin boyu yakınmış gibi geliyor
Kim 5'7 cl mi 6'4 mtn mi tartışması yaptı aq htn olsa tamam da mtn kurtarmaz ztn bunu forumdaki herkes biliyorFace always matters more
Asla değişmeyecek bir gerçek ne olursa olsun yüz her zaman boydan üstün olacak
Ama towerliyorum ama böyle ama şöyle önemli DEGİL
Kimse senle konuşurken bacağınla gövdenle göz teması kurmuyor tam olarak yüzünle gözlerinle kuruyor. Boşuna eye area is law demiyor kimse
Tüm çalışmalar yüzün her şeyden daha önemli bir çekicilik faktörü olduğunu söylüyor
Mesela arada 5’7 cl mi 6’4 mtn mi alır falan diyorlar ulan cl demek ne demek biliyonuz mu amkm cl demek populasyonun % 0.02 lik dilimi amina koyim
cl demek çocuklugundan beri berbere gittiginde fotolardaki o adam olmak demek cl demek insanların senin yüzüne dalıp kalması demek cl demek kendini çekip birsürü begeni alıp ünlü olmak demek cl demek avmde gezerken pankarttaki o sikici adam olmak demek
cl demek artik hayat senindir demek
ama uzun olmak? bu kadar olumlu etkisi olamaz yüze nazaran
Dısarı cıkıyom simdi bakalım dedigin gibi mi approach denicemFace always matters more
Asla değişmeyecek bir gerçek ne olursa olsun yüz her zaman boydan üstün olacak
Ama towerliyorum ama böyle ama şöyle önemli DEGİL
Kimse senle konuşurken bacağınla gövdenle göz teması kurmuyor tam olarak yüzünle gözlerinle kuruyor. Boşuna eye area is law demiyor kimse
Tüm çalışmalar yüzün her şeyden daha önemli bir çekicilik faktörü olduğunu söylüyor
Mesela arada 5’7 cl mi 6’4 mtn mi alır falan diyorlar ulan cl demek ne demek biliyonuz mu amkm cl demek populasyonun % 0.02 lik dilimi amina koyim
cl demek çocuklugundan beri berbere gittiginde fotolardaki o adam olmak demek cl demek insanların senin yüzüne dalıp kalması demek cl demek kendini çekip birsürü begeni alıp ünlü olmak demek cl demek avmde gezerken pankarttaki o sikici adam olmak demek
cl demek artik hayat senindir demek
ama uzun olmak? bu kadar olumlu etkisi olamaz yüze nazaran
knk bunun çalışmasını bir kişiden yapamayizDısarı cıkıyom simdi bakalım dedigin gibi mi approach denicem
boğazının kenarını bıçakla kesince daha uzun hissediyon güven banabarefoot 193üm ayakkıbyla 196 falan herhalde hiç uzun hissetmiyorum ama gördüğüm herkesin boyu yakınmış gibi geliyor
cry about itboğazının kenarını bıçakla kesince daha uzun hissediyon güven bana