aramızda boyu halo olacak kadar uzun olan var mı ?

pardonriki

pardonriki

Iron

190 olsak hayat nasıl olurdu acaba

• +1
Reactions: mtn_dude_193
@redlong 'un boyu 193 194

• +1
Reactions: erlang
ben şuan 196 civarıyım kemik yaşım 14.2 miş doktor istersen daha uzama plaklarını öströjenle kapatak dedi yok dedim 2 metre 10cm civarı olucağımı söyledi doktor

• JFL
  • +1
Reactions: caglar3, erlang, zeta_mogging and 5 others

190 olsak hayat nasıl olurdu acaba

Bir ortama girince veya ayağa kalkınca ilk başta gözler Sende oluyor ama sonra mtn yüzünü gördükleri zaman kafalarını geri çekiyorlar :)

• So Sad
  • +1
Reactions: kerme99, Turanmethod and veneficus
ya şimdi 185 190 arkadaşlar var boylari uzun bu baya guzel bi sey ama gayet normal yani. uzun siradan insanlar. iste 193 ün ustune cikinca 96 97 falan artık abartı uzun gelmeye basliyor ki durum boyleyken bi de 203 205 208 olanları dusunun dehset bi uzunluk büyüklük.

• +1
barefoot 193üm ayakkıbyla 196 falan herhalde hiç uzun hissetmiyorum ama gördüğüm herkesin boyu yakınmış gibi geliyor

ya şimdi 185 190 arkadaşlar var boylari uzun bu baya guzel bi sey ama gayet normal yani. uzun siradan insanlar. iste 193 ün ustune cikinca 96 97 falan artık abartı uzun gelmeye basliyor ki durum boyleyken bi de 203 205 208 olanları dusunun dehset bi uzunluk büyüklük.
95 den sonra falan baya uncanny durmaya başlıyo proportionların iyi değilse

• +1
Reactions: herson
Face always matters more

Asla değişmeyecek bir gerçek ne olursa olsun yüz her zaman boydan üstün olacak

Ama towerliyorum ama böyle ama şöyle önemli DEGİL

Kimse senle konuşurken bacağınla gövdenle göz teması kurmuyor tam olarak yüzünle gözlerinle kuruyor. Boşuna eye area is law demiyor kimse

Tüm çalışmalar yüzün her şeyden daha önemli bir çekicilik faktörü olduğunu söylüyor

Mesela arada 5’7 cl mi 6’4 mtn mi alır falan diyorlar ulan cl demek ne demek biliyonuz mu amkm cl demek populasyonun % 0.02 lik dilimi amina koyim

cl demek çocuklugundan beri berbere gittiginde fotolardaki o adam olmak demek cl demek insanların senin yüzüne dalıp kalması demek cl demek kendini çekip birsürü begeni alıp ünlü olmak demek cl demek avmde gezerken pankarttaki o sikici adam olmak demek

cl demek artik hayat senindir demek
ama uzun olmak? bu kadar olumlu etkisi olamaz yüze nazaran

• +1
Reactions: kerme99, mtn_dude_193, Topkra and 2 others
barefoot 193üm ayakkıbyla 196 falan herhalde hiç uzun hissetmiyorum ama gördüğüm herkesin boyu yakınmış gibi geliyor
Kafa açımızdan dolayı knk o insanlar kısa o yüzden kafamızı öyle tutmaya alışmışız kafanı dikin biraz yukarısı tut anlican ne demek istediğimi herkes çok kısa duruyo öyle aq bende senin durumu yaşıyordum önceden

• +1
Face always matters more

Kimse senle konuşurken bacağınla gövdenle göz teması kurmuyor tam olarak yüzünle gözlerinle kuruyor. Boşuna eye area is law demiyor kimse

Tüm çalışmalar yüzün her şeyden daha önemli bir çekicilik faktörü olduğunu söylüyor

Mesela arada 5’7 cl mi 6’4 mtn mi alır falan diyorlar ulan cl demek ne demek biliyonuz mu amkm cl demek populasyonun % 0.02 lik dilimi amina koyim

cl demek çocuklugundan beri berbere gittiginde fotolardaki o adam olmak demek cl demek insanların senin yüzüne dalıp kalması demek cl demek kendini çekip birsürü begeni alıp ünlü olmak demek cl demek avmde gezerken pankarttaki o sikici adam olmak demek

Kim 5'7 cl mi 6'4 mtn mi tartışması yaptı aq htn olsa tamam da mtn kurtarmaz ztn bunu forumdaki herkes biliyor

• +1
Reactions: Iranidnordid
Face always matters more

Dısarı cıkıyom simdi bakalım dedigin gibi mi approach denicem

• +1
Reactions: Turanmethod, Iranidnordid and jsbera
Dısarı cıkıyom simdi bakalım dedigin gibi mi approach denicem
knk bunun çalışmasını bir kişiden yapamayiz

bunun çalışmasını zaten yapmışlar adamlar yıllardır

yine de dene bakalım

• +1
Reactions: Trenmaxx1
boğazının kenarını bıçakla kesince daha uzun hissediyon güven bana

• JFL