aranızda kıvırcık saçlı biri varmı yardım lazım

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
benim gibi sıkı kıvırıcık saça sahip biriyseniz yada kısaca kıvırcıksanız saçlarımız çok kabarıyor ve açmasıda zor oluyor şekil vermesi vs kullandığınız ürün varmı yada bi bakım rutini?

benim gibi sıkı kıvırıcık saça sahip biriyseniz yada kısaca kıvırcıksanız saçlarımız çok kabarıyor ve açmasıda zor oluyor şekil vermesi vs kullandığınız ürün varmı yada bi bakım rutini?
1762623054812
bunu al görüp görebileceğin en iyi ürün falan

• +1
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, nastynas and Duck Eats Bagel
az kullan saçını biraz ıslat kullanmadan önce 1 yıla yakın kadın kuaförlüğü yaptım trust me i know the ball

• +1
  • Love it
Reactions: nastynas, Duck Eats Bagel, anathema and 2 others
az kullan saçını biraz ıslat kullanmadan önce 1 yıla yakın kadın kuaförlüğü yaptım trust me i know the ball
aga saçlarımı ıslatıp jöleliyordum bana aslında birazda ıslak görünüm içinde lazım

aga saçlarımı ıslatıp jöleliyordum bana aslında birazda ıslak görünüm içinde lazım
kel kalınca haber ver minox başlatalım seni

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Auchelius
Olum siktirin gidin kadın kuaforlugu yapın olum

• JFL
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel, anathema and 6 others
Duştayken saçını tara sonra krem sonra argan yağı. Duştan çıkınca da leave in krem kullan. Yıllardır aşırı kabarık saça çözün bulamıyodum şu an bunu yapıyorum. Bide şampuanı olabildiğince az kullan şu an haftada 1 kullanıyorum

• +1
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak, reanrao and 1 other person
Duştayken saçını tara sonra krem sonra argan yağı. Duştan çıkınca da leave in krem kullan. Yıllardır aşırı kabarık saça çözün bulamıyodum şu an bunu yapıyorum. Bide şampuanı olabildiğince az kullan şu an haftada 1 kullanıyorum
knk yks rehber at sen cok konusma la

şaka btw

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, reanrao and susisesi
teşekkür ederim hocam krem var duştayken kullanıyorum 15dk sonra geri yıkıyordum argan yağım bitti devamlıda tarıyordum zaten

teşekkür ederim hocam krem var duştayken kullanıyorum 15dk sonra geri yıkıyordum argan yağım bitti devamlıda tarıyordum zaten
kuruyken tarama saçını sakın, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben duşa ilk girdiğimde herhangi bir şey sürmeden önce tarıyorum

• +1
Reactions: Auchelius and reanrao
kuruyken tarama saçını sakın, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben duşa ilk girdiğimde herhangi bir şey sürmeden önce tarıyorum
kuruyken tararsam kabarıyor bide saç telleri kopuyor herek yok

Duştada taramıyorum ben ne etkisi var

Duştayken saçını tara
Duştayken daha doğrusu saçı ıslakken taramak saç uçlarını kırar
Duştada taramıyorum ben ne etkisi var
Öyle bir şeye hiç gerek yok zaten. Saçların kuruyken tarağı ıslatıp da saçını tarayabilirsin.

• +1
Reactions: Auchelius and reanrao
Duştayken daha doğrusu saçı ıslakken taramak saç uçlarını kırar

Öyle bir şeye hiç gerek yok zaten. Saçların kuruyken tarağı ıslatıp da saçını tarayabilirsin.
kıvırcık mısın bilmiyorum ama kuruyken inanılmaz kabarıyo tararsan

kıvırcık mısın bilmiyorum ama kuruyken inanılmaz kabarıyo tararsan
Evet benim saçım da bahsettiğin gibi kabarıyor, tarağı ıslatıp da tarıyorum

haftada 1 sülfatsız şampuan, şampuan kullanmadığın günlerde conditioner, duştan çıktıktan sonra geniş uçlu tarakla nazikçe tara, leave in conditioner / curl cream, volume ya da definition hangisini istiyorsan curl gel / mousse, diffuser ile medium heat / speed kafayı aşağı doğru verip hafifçe kurula, en sonda oil ile hafifçe scrunch

yastık kılıfını silk olarak değiştir, kuru haldeyken saçına fazla dokunma ve taranma, yukarıda yazılmış zaten frizz varsa spreyle hafifçe saçı nemlendirip çok az conditioner vsvs.

aklıma ilk gelenler bu şekilde

• +1
Reactions: Auchelius, anathema and reanrao
sen orrrrrosbu musun lan kivircik sacli seni sikerim bak

• JFL
Reactions: anathema and jauscope
haftada 1 sülfatsız şampuan, şampuan kullanmadığın günlerde conditioner, duştan çıktıktan sonra geniş uçlu tarakla nazikçe tara, leave in conditioner / curl cream, volume ya da definition hangisini istiyorsan curl gel / mousse, diffuser ile medium heat / speed kafayı aşağı doğru verip hafifçe kurula, en sonda oil ile hafifçe scrunch

yastık kılıfını silk olarak değiştir, kuru haldeyken saçına fazla dokunma ve taranma, yukarıda yazılmış zaten frizz varsa spreyle hafifçe saçı nemlendirip çok az conditioner vsvs.

sen orrrrrosbu musun lan kivircik sacli seni sikerim bak
2 cevap arası seviye farkı amk

• JFL
Reactions: Auchelius, Ashoimex, Trenmaxx1 and 6 others

eyw hocam teşekkür ederim şekillendirici krem var sonra bi duşta kullandığım bakım kremi var bide argan yağlı sarımsaklı bi şampuan var onu kullanıyorum

bende kıvırcıgımda ben sampuan kullanmıyom sadece saç proteini ve argan yağı baba

sihirli ürün diye bir şey yok saçın sağlıklı ise hiçbirşey kullanmasanda saçın düzgün olacak
içeriği temiz şampuan(haftada 2 kere) ve conditioner(her yıkadığında) kullan yeterli
kendin saç maskesi yapıp haftada 1 kere kullanabilirsin
saçın kuruyken tarama veya şekil vermeye çalışma

Last edited: