ascendantwill
A
var mi boyle akilli guzel bir kardesimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
laptop alinacaksa nasil bisey tavsiye edersinaz buçuk biliyoz bişeyler
50-70k arasi biseylaptop alinacaksa nasil bisey tavsiye edersin
https://www.incehesap.com/asus-tuf-...165hz-ips-freedos-gaming-laptop-fiyati-81764/50-70k arasi bisey
Neden laptoplaptop alinacaksa nasil bisey tavsiye edersin
amd ryzen 21.6 hakkinda ne dusunuyorsun aga mumkunse 32gb ram ariyorum benhttps://www.incehesap.com/asus-tuf-...165hz-ips-freedos-gaming-laptop-fiyati-81764/
özellikleri falan iyi bunun bak buna tam senin bütçeye göre
https://www.trendyol.com/thunderobo...-2k-qhd-300hz-fdos-gaming-laptop-p-1098036181
az daha ucuzu bu var bu laptop markasını hiç duymadım ama forumlarda falan sıkıntı çıkarmaz demişler
Surekli seyehat falan yapmıyorsan kasa toplaamd ryzen 21.6 hakkinda ne dusunuyorsun aga mumkunse 32gb ram ariyorum ben
iyi ya kanka piyasada ram krizi var şuan biraz oynatır fiyatı baktığım kadarıyla gözüme iyi gelen sistemler şunlaramd ryzen 21.6 hakkinda ne dusunuyorsun aga mumkunse 32gb ram ariyorum ben
aynen bencede öylede yani adam özellikle laptop soruyorsa demekki taşıyarak kullancaktır ondan hiç demedim bileSurekli seyehat falan yapmıyorsan kasa topla
o parayalaptop alinacaksa nasil bisey tavsiye edersin
masaustu
dizersin
orr

adam lukmek forumuna laptop soruyor teknopatmı bura amgvar mi boyle akilli guzel bir kardesimiz
evetadam lukmek forumuna laptop soruyor teknopatmı bura amg
yav şu forumda looksmaxxing ile alakalı kaç soru gördün adam geçen kıyafetten döl nası çıkar diye konu açmıştı bunu mu sorguluyonuz aqadam lukmek forumuna laptop soruyor teknopatmı bura amg
turk subforumunda dis gorunusle alakali bisey yok aylardiryav şu forumda looksmaxxing ile alakalı kaç soru gördün adam geçen kıyafetten döl nası çıkar diye konu açmıştı bunu mu sorguluyonuz aq
Bi konu açıyosun altına klozette sıçan hintili fotosu atıyolar amk ilk kayit oldugumda boyle degildi bi ara 16 yasindan kucukleri toplu banlamislardi o gunden beri boyleturk subforumunda dis gorunusle alakali bisey yok aylardir
olm bu adamı ne linçlemişlerdir çok hassas ordakiler
olm şuranın hala offtopic looksmax karışık olduğunu öğrenemedinizadam lukmek forumuna laptop soruyor teknopatmı bura amg
Noktalama işaretini eksik yada yanlış koyunca bile banlıyorlar bütün teknoloji forumlarinin amina koyim bikete teknopat da cümleye büyük harfle başlamadığım için uyarı almıştım tyt türkçe misiniz siz aminakoyimolm bu adamı ne linçlemişlerdir çok hassas ordakiler
kanka 2-3 sene önce okulla ilgili bişey sormak için hesap açıp konu açtım noktalama işareti hatam yüzünden 1 saat ban yedim aq bizim gibi noktalama işareti falan bilmeyen cahillere yer yok orda bidaha girmedim ondan sonra o siteyeNoktalama işaretini eksik yada yanlış koyunca bile banlıyorlar bütün teknoloji forumlarinin amina koyim bikete teknopat da cümleye büyük harfle başlamadığım için uyarı almıştım tyt türkçe misiniz siz aminakoyim