Aristokrat görünüm muehehe

Nox𓂀

Nox𓂀

8.5 misc, 8.5+ harm, 7 ang, 6 dimo | Proud Jew ✡︎
Sözde "aristokrat" low dimo cuck sarışın feno
1000259539

Barbar köylü high dimo maskulen sikip atan tip feno
1000259540

1000259543

High IQ, gizemli pheno
1000259449

• +1
  • JFL
Reactions: erlang, maarda, stacyworshipper and 3 others
"Ama kızlar sarışın sevdiğini söylüyor"

Kızlar kısa erkekleri de sevdiğini söylüyor ama nedense 190 erkeğe bakireligini veriyor kardeşim

• +1
  • So Sad
Reactions: BugraSA, jsbera, kumaddikt and 5 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: erlang, syringee, Nox𓂀 and 1 other person
Kanka bir gün şu terimleri ve görünüme algılanışa olan etkilerini açıkladığın bir guide yapar mısın pfl fwdhr lower third vs.
aynen hiç bi bok anlamıyoz

• Hmm...
  • +1
Reactions: erlang and Nox𓂀
aynen herhangi bir kıza bu 4ünü göster ilkini secmek yerine digerlerini secerler eminim :forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: FAWFF, Iranidnordid, erlang and 1 other person
aynen herhangi bir kıza bu 4ünü göster ilkini secmek yerine digerlerini secerler eminim :forcedsmile:
Normie argümanı

Sarışınsın diye deluzyonel olma sarı pipi

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and erlang
View attachment 5581188
kızların bunu cekici buldugunu düsünüyosan jfl herhangi bir mtn ile aynı smv
Gerçek hayatta 3D görene kadar

2D herhangi bir high dimo chad'e "çok fazla" derler zaten, lakin gerçek hayatta gördüklerinde sari pipi sevgililerini cucklayip tek gecelik kullanilirlar

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and erlang
Normie argümanı

Sarışınsın diye deluzyonel olma sarı pipi
Haksızsın bu konuda.2 3 tane foid arkadaşım var.Onlara erkek puanlatıyorum bazen.Hernan Dragoyu ve diğer PSL godları sarışın low dimo prettyboylar kadar beğenmiyorlar.Bunun muhtemelen hormonlarla ve yaşla alakası vardır ama 20 li yaşlara kadar foidlerin genel olarak böyle zevkleri var.

• JFL
Reactions: Nox𓂀
bu piç kurusunu hep kıskandım
1788019048315

vizyonunu sikiyim kanka
la ben napiyim sikik her yerde karşıma çıkıyordu bi ara kıskanmaktan değilde aşırı kinliydim benim ex bile buna bayıla bayıla bakıyordu ağzına şamarı vurmamak için hep zor durdum

• +1
  • JFL
Reactions: syringee, -BayHarbourButcher and Nox𓂀
Haksızsın bu konuda.2 3 tane foid arkadaşım var.Onlara erkek puanlatıyorum bazen.Hernan Dragoyu ve diğer PSL godları sarışın low dimo prettyboylar kadar beğenmiyorlar.Bunun muhtemelen hormonlarla ve yaşla alakası vardır ama 20 li yaşlara kadar foidlerin genel olarak böyle zevkleri var.
2D herhangi bir htn Chad'den fotoğraflarda daha çok glaze alır

3D Chad ve HTN yan yana iken HTN'ye bakılmaz bil

Düşünsene lukmek forumundasin ama hala karıların hareketlerine değil dediklerine inanıyorsun

• +1
Reactions: erlang, -BayHarbourButcher and christabelle0952
Düşünsene lukmek forumundasin ama hala karıların hareketlerine değil dediklerine inanıyorsun
sen bu işi cozmussun brom

• +1
Reactions: Nox𓂀
sarışın olarak tecrübelerimi paylaşayım

saçım karardığından beri (1 seneye yakındır) çok belirgin şekilde daha az roi alıyorum söyleyeceklerim bu kadar

acilen geri açıp uzatmam lazım tekrar

aşırı sarışın ve bombok coloringi olanlar tamam ama en üstte attıgın adam bu coğrafyada karı bırakmaz imzamı da atarım vallahi

• +1
Reactions: erlang

Ben orada htn den bahsetmiyodum.Low dimo=chad contender değilsin.
Chad olmak için 4 aspectten de (harmony, misc, ang, dimo) yüksek skor almalısın.Dimon olmayınca diğer 3 aspectten de yüksek skor almışsan bile cl ye düşüyorsun zaten.Bu htn ile chadi karşılaştığım anlamına gelmiyor.Burda karşılaştırdığımız adamların ikiside diğer 3 aspectten yüksek alsın birinin dimosu yüksek olsun diğerinin ki düşük olsun.Zaten ilki chad olur diğerinin dimosu düşük diye cl diyelim.Karşılaştırdığım 2 arketip bunlar.

Peki neden low dimo yaşıt kızlara daha çekici gelir:
Bir şeyin doğal olması=Çekici gelen özellik.
Mesela 16-17 yaşındaki primal diyetle beslenen elemanlara bak hepsi genç ve low dimo gözüküyor.Doğal yaşayan insanlar geç yaşlanır.

Kızların bilinçaltı perspektifinden:
Geç yaşlanma=Kaliteli besin ve yaşam=Kaliteli gen
Doğada bizim yaşlarımızdaki insanlar genelde low dimo olur çünkü
Dimonun artması=yaşlanma
Az öncede dediğim gibi bu yaşta yaşlı gözükmek doğal değil.Yaşlandıkça dimo artar bu yüzden high dimo chadleri görünüş olarak yaşıtları orta yaşlı milfler tercih ediyor.Low dimo cl lerin fenotip olarak yaş gruplarıda 20 li yaş grubu ve altı.30 dan sonra kızlara high dimo chadler daha hoş geliyor

Bu low dimo>high dimo demek değildir sadece yaşıt kızların neden bu yaşlarda low dimoyu tercih ettiğini mantıklı bir şekilde açıkladım.
Low dimo cl lerin fenotip olarak yaş grupl

Last edited:
  • +1
Reactions: Timuri and Iranidnordid
Ben orada htn den bahsetmiyodum.Low dimo=chad contender değilsin.
Chad olmak için 4 aspectten de (harmony, misc, ang, dimo) yüksek skor almalısın.Dimon olmayınca diğer 3 aspectten de yüksek skor almışsan bile cl ye düşüyorsun zaten.Bu htn ile chadi karşılaştığım anlamına gelmiyor.Burda karşılaştırdığımız adamların ikiside diğer 3 aspectten yüksek alsın birinin dimosu yüksek olsun diğerinin ki düşük olsun.Zaten ilki chad olur diğerinin dimosu düşük diye cl diyelim.Karşılaştırdığım 2 arketip bunlar.

Peki neden low dimo yaşıt kızlara daha çekici gelir:
Bir şeyin doğal olması=Çekici gelen özellik.
Mesela 16-17 yaşındaki primal diyetle beslenen elemanlara bak hepsi genç ve low dimo gözüküyor.Doğal yaşayan insanlar geç yaşlanır.

Kızların bilinçaltı perspektifinden:
Geç yaşlanma=Kaliteli besin ve yaşam=Kaliteli gen
Doğada bizim yaşlarımızdaki insanlar genelde low dimo olur çünkü
Dimonun artması=yaşlanma
Az öncede dediğim gibi bu yaşta yaşlı gözükmek doğal değil.Yaşlandıkça dimo artar bu yüzden high dimo chadleri görünüş olarak yaşıtları orta yaşlı milfler tercih ediyor.Low dimo cl lerin fenotip olarak yaş gruplarıda 20 li yaş grubu ve altı.30 dan sonra kızlara high dimo chadler daha hoş geliyor

Bu low dimo>high dimo demek değildir sadece yaşıt kızların neden bu yaşlarda low dimoyu tercih ettiğini mantıklı bir şekilde açıkladım.
Low dimo cl lerin fenotip olarak yaş grupl
Yani yaşından 0-3 yaş daha genç göstermek genel olarak iyi bir şey mi

• +1

hareketleri de dediğini cürütüyo ki
fotoğrafta sevmiyorlar realde seviyorlar diye copelamana gerek yok öyle bir mantık mı var,ki bu test edebileceğin bişi değil hayatında kaç defa realde high dimo chad gördün hernan drago gibi
lavugun prime ında bulup evlendigi karısı da sub3 zaten

• +1
  • JFL
Reactions: Timuri, Orcairis, erlang and 1 other person
Yani yaşından 0-3 yaş daha genç göstermek genel olarak iyi bir şey mi
Yaşında görünmek demektir ki zamane kötü beslenen+kötü şartlarda yaşayan insanları referans alarak fenotipten yapacağın yaş çıkarımı.Referans ölçeğin onlarsa zaten çıkarımın tamamıyla yanlış olur.Normali zamane insanın aynı yaşta göründüğünden daha genç görünmek.

• +1
Reactions: Iranidnordid
sarışın olarak tecrübelerimi paylaşayım

saçım karardığından beri (1 seneye yakındır) çok belirgin şekilde daha az roi alıyorum söyleyeceklerim bu kadar

acilen geri açıp uzatmam lazım tekrar

aşırı sarışın ve bombok coloringi olanlar tamam ama en üstte attıgın adam bu coğrafyada karı bırakmaz imzamı da atarım vallahi
Kaç yaşında kararmaya başladı saçın

• +1
Reactions: Iranidnordid
"Ama kızlar sarışın sevdiğini söylüyor"

Kızlar kısa erkekleri de sevdiğini söylüyor ama nedense 190 erkeğe bakireligini veriyor kardeşim
hangi kız kısa erkeği sevdiğini söylüyor amk hepsi 190'a azdığını açıkça belirtiyor

• +1
Reactions: iwishiwastaller
Gerçek hayatta 3D görene kadar

2D herhangi bir high dimo chad'e "çok fazla" derler zaten, lakin gerçek hayatta gördüklerinde sari pipi sevgililerini cucklayip tek gecelik kullanilirlar
Gösterdiğim kadınlar arasında dragoyu tek yakışıklı bulan 40 yaşında evli çocuklu bir kadındı

O kadında dragoyu o kadar yakışıklı buldu ki ben bununla evlenmezdim çok yakışıklı ya beni aldatır ya da sürekli ona takıntılı olan bir kadın çıkar ben onlarla uğraşamam dedi:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Iranidnordid and -BayHarbourButcher
Yaşında görünmek demektir ki zamane kötü beslenen+kötü şartlarda yaşayan insanları referans alarak fenotipten yapacağın yaş çıkarımı.Referans ölçeğin onlarsa zaten çıkarımın tamamıyla yanlış olur.Normali zamane insanın aynı yaşta göründüğünden daha genç görünmek.
Bana 17-18 gösteriyon diyolar bu iyi mi kötü mü yaw kafaya çom takıyom 20 yaşındayım

Last edited:
  • +1