Arkadaşıma tavsiye verin dalga geçmeden iyi bir insan 🙏🏼

rastgele bir forumda insanların söylediklerini çok kafana takma. subforumdaki aktif htn adam sayısı bir elin parmağı kadardır.
Ben değilim tassak geçtim elemanla ilk attığım threaddeki benim

Bonemass dimo cok kötü yasa gore ,boy ortalama ,düzgün halo yok spora başlaması lazim umarım 20-21e kadar suratı gelişmeye devam eder herseyi denemesi lazim zaman cok az

• +1
Reactions: Turanmethod
agam simdi yaziyorum sende rep atiyorsun bunu unutma neyse cok odemli spora baslayip kalori acigi olustursun ama zargana gibide lean bulk da olabilir odem gectikce biraz burnu küçülür ne kadar kurtarir bilemem goz bölgesinin kurtarmasi icin kirpik gerekli oral mioksodil kullansin eczaneden alabilir suyu 3.5 litre icsin saclari duzenlesin bide yanj hltn olabilir bu dediklerimi yapinca lmtn belki zor ama biraz gozlerden dolayi spor kesin yapsin kas kutlesi koysun bu tavsiyelerimide ciddiye al sensen yap arkadasinsa yaptir okey rep atmayida unutma

• +1
Reactions: vlknkoc, blackpillruinedmyli and Hanife
Senin yedi sulaleni mogluyom amk oedi nediyon
Olum sokakta karsima ciksan derim ki allah affetsin ne gunah isledi de bu hale geldi
Su cocugun smvsi yuksektir seninkinden amg

• +1
Reactions: kay4w, -BayHarbourButcher and Hanife
Olum sokakta karsima ciksan derim ki allah affetsin ne gunah isledi de bu hale geldi
Su cocugun smvsi yuksektir seninkinden amg
Guldurme beni foto at desem atamazsin:lul::lul::kys::kys:

agam simdi yaziyorum sende rep atiyorsun bunu unutma neyse cok odemli spora baslayip kalori acigi olustursun ama zargana gibide lean bulk da olabilir odem gectikce biraz burnu küçülür ne kadar kurtarir bilemem goz bölgesinin kurtarmasi icin kirpik gerekli oral mioksodil kullansin eczaneden alabilir suyu 3.5 litre icsin saclari duzenlesin bide yanj hltn olabilir bu dediklerimi yapinca lmtn belki zor ama biraz gozlerden dolayi spor kesin yapsin kas kutlesi koysun bu tavsiyelerimide ciddiye al sensen yap arkadasinsa yaptir okey rep atmayida unutma
Rep dediğin ney replymi

• +1
Reactions: Hanife
Rep dediğin ney replymi
hayir +1 👍🏻 işareti varya ona basinca birbirimize okey ben seni anladim diyoruz tepki gibi mesela arkadasin sana bir tavisye verdi instadan sen kalp attin gibj dusun

• +1
Reactions: Hanife
hayir +1 👍🏻 işareti varya ona basinca birbirimize okey ben seni anladim diyoruz tepki gibi mesela arkadasin sana bir tavisye verdi instadan sen kalp attin gibj dusun
Okey bro smallville izliyom mu

• +1
Reactions: Turanmethod
mogger low chad light bence iyi bi gözü ve üçe bölünen yüzü var high set cheekbone ve kalın kaşlarıyla marlon kid vibeı veriyor çene geliştirilebilir fakat arkadaşını geriye çekmiyor :feelshehe:

mogger low chad light bence iyi bi gözü ve üçe bölünen yüzü var high set cheekbone ve kalın kaşlarıyla marlon kid vibeı veriyor çene geliştirilebilir fakat arkadaşını geriye çekmiyor :feelshehe:
Sağol kanka aslında fotoğraftaki arkadaşım değil bendim yani clmiyim

• JFL
Reactions: IranicBvll
Softmaxleyebiliceği pek bir şey yok maalesef tek çaresi hardmaxx fronttan bile çene geriliği olduğu görülüyor
Bonemass dimo cok kötü yasa gore ,boy ortalama ,düzgün halo yok spora başlaması lazim umarım 20-21e kadar suratı gelişmeye devam eder herseyi denemesi lazim zaman cok az
17 yaşında bu kadar çene geriliği olan biri ameliyatsız düzelemez 12 yaşında falan olsa olabilirdi

olm dalga gecmesinize amk humiliation thread olmus

• JFL
Reactions: kay4w, blacmetal666333, pardonriki and 1 other person
ortodontik problemler belli oluyor doktora gitsin

dayı adamın müdahale etmesi gereken tek ve en önemli şey lower third

skeletal veya dişsel nasıl bi ortodonti problemi varsa onu çözmeli artık ameliyat mı tel mi plak mı durumuna bağlı olcak onun

Kilo alması lazım boynu kalınlaştırması lazım stubble beard gymcelling BİDE saçı fixlese bitti bence rahat kız bulur

Bu haliyle de bulur ama ehhh derler geçerler daha çok low dimo seven kızlar ve ortalama altı kızları elde edebilir