Arkadaşlar 16 yaşındayım kemik ve boy uzaması için hangi steroidleri önerirsiniz

16 yaşından sonra uzama nerdeyse durur kanki ropemaxx

Kanka allahin adini verdim sikitr git su forumdan amk hesabini kapat git sosyalles aminakoyim fakecell seni

min 6 ay min 4 iu o kadar zengin misin
mal oe yasi kucuk insanlara sacma sapan tabsiyeler onerme sikerler o minik metal gotunu pekka

ikisi icinde cok bir etkisi olmaz
Knk eleman igf1 testo falan basinca chad olcagini dusunuyor böyle mal mal islere kalkisiyor cocugun yüzündeki kemikler daha nereye büyüsün amk patates olmak istiyor herhalde

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
harbiden he 190 ve ustu olanlar genelde hep uzun olan insanlar
Oyle olm o is roidle falan olsaydi herkes 190 olurdu ama nbada kısa kalanlara hgh basip 10-20cm uzattirma olayi vardi dogrumu merak ettim biliyosaniz söyleyin

• +1
Reactions: Deleted member 100697
Knk eleman igf1 testo falan basinca chad olcagini dusunuyor böyle mal mal islere kalkisiyor cocugun yüzündeki kemikler daha nereye büyüsün amk patates olmak istiyor herhalde
Ogre speedrun atıyorum 😂mk

Ogre speedrun atıyorum 😂mk
Bir sikim attigin yok kral o hghlere paran yetermi bilmem yetse bile onu basacak göt sende yok boşa laga luga yapma

• +1
Reactions: Zodiac
Bir sikim attigin yok kral o hghlere paran yetermi bilmem yetse bile onu basacak göt sende yok boşa laga luga yapma
kavga etmeyin lan suracikta 3-4 adam gibi uye kalmis onu da sikmeyin

kavga etmeyin lan suracikta 3-4 adam gibi uye kalmis onu da sikmeyin
bütün forumlardan çıkıcam incellerden bıktım artık ascendlediğime göre slayleme zamanı geldi 8-9 aylık bp seruvenine son verme vakti gelmiştir darısı başkalarına

bütün forumlardan çıkıcam incellerden bıktım artık ascendlediğime göre slayleme zamanı geldi 8-9 aylık bp seruvenine son verme vakti gelmiştir darısı başkalarına
oyle islemiyo yalniz

• +1
Reactions: ER enjoyer and Zodiac
Senden sosyalim œ😂
Siktir git aminakoyim kafasizsin bu tiple forumsa surunmezdim kanka ntligimi sikistirmezsim burda

• +1
Reactions: maarda
  • +1
  • +1
Reactions: Zodiac and xlegend
  • +1
Siktir git aminakoyim kafasizsin bu tiple forumsa surunmezdim kanka ntligimi sikistirmezsim burda

Hayir adami seviyorum ama yapabilecegi maxxleri yapmis burda hala cycle diye thread acarak rotlamasi acınadi
Daha göze volufiline denemedim ve kaşları boyamadım ondan sonra max olur

• JFL
Reactions: xlegend
Hayir adami seviyorum ama yapabilecegi maxxleri yapmis burda hala cycle diye thread acarak rotlamasi acınadi
olm asil maxxleyen adam burda olur milletle tasak gecmek icin

• So Sad
Reactions: xlegend