TrustMeBro
Kill, eat, exploit the weak
ben o yollardan cok gectim kralAtsana kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben o yollardan cok gectim kralAtsana kendini
Niyeben o yollardan cok gectim kral
doxxlanma riski cok yuksek ilerideNiye
Volifiline kullanınca nolcagini saniyon kralDaha göze volufiline denemedim ve kaşları boyamadım ondan sonra max olur
az bişey hooding yada dudaklarımda büyümeVolifiline kullanınca nolcagini saniyon kral
Ben yeterince slayledim kanki benden geldi geçti bence darisi senin basina flortun annesi mutfaktayken yan odada kiziyla sevisme seviyesine erdim kralbütün forumlardan çıkıcam incellerden bıktım artık ascendlediğime göre slayleme zamanı geldi 8-9 aylık bp seruvenine son verme vakti gelmiştir darısı başkalarına
Kanka volifiline o kadar abartili bisey degil bu arada etkiyi gormek icin aylarca kullanman lazim icin rahat edicekse dene göraz bişey hooding yada dudaklarımda büyüme
Bana kız konusunda hava mı atmaya çalışıyosunBen yeterince slayledim kanki benden geldi geçti bence darisi senin basina flortun annesi mutfaktayken yan odada kiziyla sevisme seviyesine erdim kral![]()
Ağzımı açtırma amkBana kız konusunda hava mı atmaya çalışıyosun![]()
Sana hava atmaya calıstıgım bisey yok kanki ama darisi basima olcak bi olayda yok yapilabilcek herseyi yaptimBana kız konusunda hava mı atmaya çalışıyosun![]()
Sikişmedim demedin mi amkSana hava atmaya calıstıgım bisey yok kanki ama darisi basima olcak bi olayda yok yapilabilcek herseyi yaptim
lebron draftlanmadan önce üniversite takımında steroid+growth alıyodu ve boyun 2-3inc uzadı yanlış hatırlamıyosamOyle olm o is roidle falan olsaydi herkes 190 olurdu ama nbada kısa kalanlara hgh basip 10-20cm uzattirma olayi vardi dogrumu merak ettim biliyosaniz söyleyin
Evet zaten sikismedim o da yapamayacagim icin degil kimsenin ailesini pesime takmak istemedigimdenSikişmedim demedin mi amk
Olm bi susun amk gece gece anlamsiz tartismalar giriscekseniz @nmn14 ya da @angrybirds gibilere girisinEvet zaten sikismedim o da yapamayacagim icin degil kimsenin ailesini pesime takmak istemedigimden
nmn14 benim kardesimdir real arkadasimdirOlm bi susun amk gece gece anlamsiz tartismalar giriscekseniz @nmn14 ya da @angrybirds gibilere girisin
Bir sikim attigin yok kral o hghlere paran yetermi bilmem yetse bile onu basacak göt sende yok boşa laga luga yapma
hayır kanka sakın basma sakın kanser hücrelerini büyütüyor erken yaşta ölürsün yazık olur sakın kullanma sakınPara var lan merak etme
Yapicak bisey yok 1 cycle yapmis natty olarak larpliyodu bide ustune 120 85 kgde anca becnhlemis iminci cycle falan diyo. Once dogalken bi bok becersinde cyclei hak etsinnmn14 benim kardesimdir real arkadasimdir
Oyle olm o is roidle falan olsaydi herkes 190 olurdu ama nbada kısa kalanlara hgh basip 10-20cm uzattirma olayi vardi dogrumu merak ettim biliyosaniz söyleyin
Bahsettikleri onlar değil,lise son veya üni de keşfedilip,tam draftlanmadan önce ilginç şekilde 3-4 inch boy atmaları bı andaaga nbada oynayan adamlari uzatmalari gercek degil dogal secilim bu uzun boylu adam daha avantajli oldugu icin daha iyi basketbol oynuyor basketbol oynadigi icin uzun olmuyor atlama ziplama esneme eklemlere ve boy uzamasina etki etsede aslinda mevzu heriflerin zaten uzun olması
kısa boylu iyi oynayan yok mu tabii ki var hgh basip boy uzatsalar kisa basketci hic olmazdi direkt profesyonel olarak oynayan herkese basarlardi hgh
aga nbada oynayan adamlari uzatmalari gercek degil dogal secilim bu uzun boylu adam daha avantajli oldugu icin daha iyi basketbol oynuyor basketbol oynadigi icin uzun olmuyor atlama ziplama esneme eklemlere ve boy uzamasina etki etsede aslinda mevzu heriflerin zaten uzun olması
kısa boylu iyi oynayan yok mu tabii ki var hgh basip boy uzatsalar kisa basketci hic olmazdi direkt profesyonel olarak oynayan herkese basarlardi hgh
182 ortalamanın bitık üstü yeterlı değilTitan mısın amk 1.82 yeterli işte napcan 1.90 olup
Sendemi bulustum nmn babayla ocnmn14 benim kardesimdir real arkadasimdir
Nmn galiba groomer 16-1ik cocuklarla takiliyo hep subyanci oe. Yoksa lagrange a mi itelenmeye calsiiyodu nmn nin suclariSendemi bulustum nmn babayla oc
Ayakkabıyla beraber 84-85 oluyorum birde cluba gidersem height boosterla 88 yaparım heralde182 ortalamanın bitık üstü yeterlı değil
Yeterli kardesim. Hayatında kac tane 1.82 adam gordun sayar mısın. Etraf 1.70 manletletlerle dolu.182 ortalamanın bitık üstü yeterlı değil
Gordugum 3 kisiden 1i 1.82den uzundu trdeykenYeterli kardesim. Hayatında kac tane 1.82 adam gordun sayar mısın. Etraf 1.70 manletletlerle dolu.
Sen nerde yasıyon olm mumkun degil oyle biseyGordugum 3 kisiden 1i 1.82den uzundu trdeyken
Su an trde degilim zamaninda bursa istanbulda yasadimSen nerde yasıyon olm mumkun degil oyle bisey
sen nerede yaşıyon da 182 üstü görmüyorsunSen nerde yasıyon olm mumkun degil oyle bisey
Samsunsen nerede yaşıyon da 182 üstü görmüyorsun
tam malsın broYapicak bisey yok 1 cycle yapmis natty olarak larpliyodu bide ustune 120 85 kgde anca becnhlemis iminci cycle falan diyo. Once dogalken bi bok becersinde cyclei hak etsin
konusma yarramin basina benzemissin pfpdenki resminletam malsın bro