growthplatessss111
9'5
olm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
low t olman geçiyo deseneolm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???
bu ilacin e2 azaltmasi gerekmiyo mu aq bak plaklar gitmesin high t olmamdanlow t olman geçiyo desene
ordan geliyoTestonun yukseldigi infosu kan testinden geliyordur umarim
kadir şekerci olayı gibi olmasın bukan testini yollasana bir şeye bakıcam
@ZerefDragnee1l olayı gibi olmasın bukadir şekerci olayı gibi olmasın bu
söylememeye çalışıuodm niye söyledn amk@ZerefDragnee1l olayı gibi olmasın bu
Senin babanda 180 mi kardeş@ZerefDragnee1l olayı gibi olmasın bu
Nerden aldın lan aromasiniolm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???
eczansNerden aldın lan aromasini
niyee2 blocker kullanan bir essek daha
Bu olay yasanmaz dimi kan testi felanda yokolm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???
benimki muhtemelen natürel olarak yükselen testoyla alakalı çünkü bahsettiğim baştaki değerler 4 ay önceden yine de sorun var mı diye korkmuyor değilimBu olay yasanmaz dimi kan testi felanda yok![]()
Ne kadar kötü olum ben bunun için aldım zaten bide jino felan vardi aqbenimki muhtemelen natürel olarak yükselen testoyla alakalı çünkü bahsettiğim baştaki değerler 4 ay önceden yine de sorun var mı diye korkmuyor değilim
aromasinin slight androjenik efekti büyüme plakları için kötü de arimidex alınca da dozajlaması zor + rebound var sıkıntı
arimidexe göre falan kötü dedim hiç yoktan iyidir muhtemelen ben de ondan başladımNe kadar kötü olum ben bunun için aldım zaten bide jino felan vardi aq
ilk gün bu arada aromasinde erekte seviyem bugün dünden daha az gibi geldi noluyo amk placebodur belki 800 lira bosa gitmesin diye hepsini icmek zorundayim amaNe kadar kötü olum ben bunun için aldım zaten bide jino felan vardi aq
önceki e2 seviyen ve dozajlamana bağlı benimki bugün durduk yere 40 dk'da bir kalkıyordu ayıptır söylemesi niye bilmiyorumilk gün bu arada aromasinde erekte seviyem bugün dünden daha az gibi geldi noluyo amk placebodur belki 800 lira bosa gitmesin diye hepsini icmek zorundayim ama
Kan testim yok ama jino vardı e2 fazla bence amk degilse o vucudunda aminakoyim oyun oynadı bana 800 lira domaldim ilaca + sik asla bir ayıp olamazönceki e2 seviyen ve dozajlamana bağlı benimki bugün durduk yere 40 dk'da bir kalkıyordu ayıptır söylemesi niye bilmiyorum
ben de de jino vardı 20 pg/mL'de prolaktinle de alakalı değildi aromasin alıyom da östrojen düşmemiş zaten ondan etki görememem normal testo bu kadar yüksek çıkınca e2'nin referans aralığı değişiyomuş e2'im düşük gözüküyo kan tahlilinde geçenkiyle aynı olmasına rağmen.Kan testim yok ama jino vardı e2 fazla bence amk degilse o vucudunda aminakoyim oyun oynadı bana 800 lira domaldim ilaca + sik asla bir ayıp olamaz![]()
olm bu durum hakkında fikri olan high iq yok mu yardım edin plaklar gitmesin deolm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???