aromasin sonrasi gariplik

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
olm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???

• +1
Reactions: Yagiz8928, ascendantwill, kurdistan and 4 others
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, kurdistan and flows5991
Testonun yukseldigi infosu kan testinden geliyordur umarim

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, kurdistan, flows5991 and 3 others
kan testini yollasana bir şeye bakıcam

• JFL
Reactions: Yagiz8928, kurdistan, Auchelius and 1 other person
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, ascendantwill, kurdistan and 4 others
şaka maka sorun ne la

• JFL
Reactions: kurdistan
bakin 182-183 olmadan plaklarimin kapanmasi en buyuk kabusum korkuyorum gercej mo bu :(

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and kurdistan
  • JFL
Reactions: kurdistan, why not me? and Auchelius
Eyvah:lul:

• JFL
Reactions: kurdistan
ya amk 15 yaşta plaklarım kapandı 18-19 da falan açık olanları görünce kuduruyorum. Aromasini falan da 16 yaşındayken keşfetmiştim hiç kullanamadım gitti

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, why not me? and kurdistan
ciddi cevabi olan yok mu merak ediyom

@kurdistan bisi desene cok korkuyom :(

@maarda @elemancomeback31

• +1
Reactions: growthplatessss111
e2 blocker kullanan bir essek daha

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, BugraSA and 1 other person
e2 blocker kullanan bir essek daha
niye
beyler sizce niye oldu bi de bu 900 testo estradiol aynı kalmış referans aralığının altında gözüküyor testom yüksek diye anlayan yok mu

olm 6.25 mg aromasin aldim eod seklinde 10 gun. testo 800-900 olmus (onceden 500'du) estradiol sabit kalmis (20) bu ne is???
Bu olay yasanmaz dimi kan testi felanda yok:lul:

Bu olay yasanmaz dimi kan testi felanda yok:lul:
benimki muhtemelen natürel olarak yükselen testoyla alakalı çünkü bahsettiğim baştaki değerler 4 ay önceden yine de sorun var mı diye korkmuyor değilim
aromasinin slight androjenik efekti büyüme plakları için kötü de arimidex alınca da dozajlaması zor + rebound var sıkıntı

benimki muhtemelen natürel olarak yükselen testoyla alakalı çünkü bahsettiğim baştaki değerler 4 ay önceden yine de sorun var mı diye korkmuyor değilim
aromasinin slight androjenik efekti büyüme plakları için kötü de arimidex alınca da dozajlaması zor + rebound var sıkıntı
Ne kadar kötü olum ben bunun için aldım zaten bide jino felan vardi aq

ayrıca bu artan testodan gaza gelip tekrar azcık spor yapmaya başladım ama dışarıdan hiç bir high T belirtisi yok bende nasıl oluyo onu da anlamış değilim.

arimidexe göre falan kötü dedim hiç yoktan iyidir muhtemelen ben de ondan başladım

ilk gün bu arada aromasinde erekte seviyem bugün dünden daha az gibi geldi noluyo amk placebodur belki 800 lira bosa gitmesin diye hepsini icmek zorundayim ama

ilk gün bu arada aromasinde erekte seviyem bugün dünden daha az gibi geldi noluyo amk placebodur belki 800 lira bosa gitmesin diye hepsini icmek zorundayim ama
önceki e2 seviyen ve dozajlamana bağlı benimki bugün durduk yere 40 dk'da bir kalkıyordu ayıptır söylemesi niye bilmiyorum

önceki e2 seviyen ve dozajlamana bağlı benimki bugün durduk yere 40 dk'da bir kalkıyordu ayıptır söylemesi niye bilmiyorum
Kan testim yok ama jino vardı e2 fazla bence amk degilse o vucudunda aminakoyim oyun oynadı bana 800 lira domaldim ilaca + sik asla bir ayıp olamaz:lul:

Kan testim yok ama jino vardı e2 fazla bence amk degilse o vucudunda aminakoyim oyun oynadı bana 800 lira domaldim ilaca + sik asla bir ayıp olamaz:lul:
ben de de jino vardı 20 pg/mL'de prolaktinle de alakalı değildi aromasin alıyom da östrojen düşmemiş zaten ondan etki görememem normal testo bu kadar yüksek çıkınca e2'nin referans aralığı değişiyomuş e2'im düşük gözüküyo kan tahlilinde geçenkiyle aynı olmasına rağmen.
ben muhtemelen 2-3 ay bf düşürene kadar kullanacam zaten 183 civarına erişeceğimi düşünüyorum şu yağlar bi gitsin östrojen bombası olmayayım ondan sonra bırakırım heralde

olm bu durum hakkında fikri olan high iq yok mu yardım edin plaklar gitmesin de