Yagiz8928
Silver
Aromasin kullanmayı düşünüyorum fakat kemik yoğunluğunu azaltıyormuş. Yanında d3k2 kullansam kemik yoğunluğunu azaltma olayını engellermi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kemik yoğunluğunu azaltmıyo aromasinAromasin kullanmayı düşünüyorum fakat kemik yoğunluğunu azaltıyormuş. Yanında d3k2 kullansam kemik yoğunluğunu azaltma olayını engellermi?
Teşekkür ederimkemik yoğunluğunu azaltmıyo aromasin
düşük östrojen azaltabilir
optimal düzeye getiriceksen bi problem olmaz
ama östrojenin zaten normalse yarra yersin kan testi ver
Epifiz plağının gerekenden önce kapanması yaşayabiliceğin en kötü yan etki bu yüzden hiçbir önemi yok yan etkilerinAromasin kullanmayı düşünüyorum fakat kemik yoğunluğunu azaltıyormuş. Yanında d3k2 kullansam kemik yoğunluğunu azaltma olayını engellermi?
bu arada ben benimki 20 pg/mL çıktı demiştim de şu sıralar ne kadar bilmiyorum arimidex alacam muhtemelen aromasin değil ben yarra yer miyim test yok şuan haftada çeyrek hap (0.125 x 2)kemik yoğunluğunu azaltmıyo aromasin
düşük östrojen azaltabilir
optimal düzeye getiriceksen bi problem olmaz
ama östrojenin zaten normalse yarra yersin kan testi ver
@maardabu arada ben benimki 20 pg/mL çıktı demiştim de şu sıralar ne kadar bilmiyorum arimidex alacam muhtemelen aromasin değil ben yarra yer miyim test yok şuan haftada çeyrek hap (0.125 x 2)