Uzun süre aromasin kullanan birinden

ascendantwill

ascendantwill

A
Aromasin kullanılmaz kullanmayın tavsiye etmiyorum beyin kimyasını sikiyor en azından uzun süreler kullanmayın amina kodumun ilacını faydası yanında bu zarar değmez amina koyayim

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, Auchelius, Deleted member 310923 and 2 others
Aromasin kullanılmaz kullanmayın tavsiye etmiyorum beyin kimyasını sikiyor en azından uzun süreler kullanmayın amina kodumun ilacını faydası yanında bu zarar değmez amina koyayim
amk daha 6 thread aşagıda subforum özet diye thread var gene aromasin thread'ı açılmış

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Atsizz, ascendantwill and Deleted member 310923
amk daha 6 thread aşagıda subforum özet diye thread var gene aromasin thread'ı açılmış
Yazık kullanacaklara diyim değmez o faydaya bu zarar

biraz daha konu acıp detaylandırır mısın kullanalım mı kullanmayalım mı

• JFL
Reactions: Auchelius, szenn and Serialsuicide
Ucubesin takviye kullanmadan gelişemiyosum aq özürlüsü seni

cope kullanmayı bilmiyonuz siz amk

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
cope kullanmayı bilmiyonuz siz amk
Dmden günde 1 gram at sikin inmez yazdı new genleri öldürüp og community geri getirmeye çalışıyor itibar etmeyin

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Nası bilmiyorum amk 6.25 1 gün al 1 boş 3. Gün gene al aynı düzen beynim sikilmis senide sikeyim arastirmanida şimdi gidip makale falan spamlama götüme giren girdi beynim sıkıldı duygu durumum bozuldu kafam bozuk amina koyayım

• JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide