Aromasini ne olduğunu bilmeden alanlara

A

ascendantwill

Master
Yarramın kafaları ne olduğunu bilmeden niye alıyorsunuz burda biri size git götünü siktir 1 psl artacak dese de yapacak mısınız @growthplatessss111 aromasin beyin hasarı yapabilir ama siz menopoza gitmiş karılar gibi günde 25 mg değil yüksek e2 niz varsa 2. 3 günde 1 onu dengelemek için 6.25 alacaksınız

• +1
Reactions: Serialsuicide
LAN ALMAYIN OGLUM YARIN BIGUN SIKINIZ KALKMAZ LANN

• JFL
  • +1
Reactions: kobain, elemancomeback31, kurdistan and 6 others
Yarramın kafaları ne olduğunu bilmeden niye alıyorsunuz burda biri size git götünü siktir 1 psl artacak dese de yapacak mısınız @growthplatessss111 aromasin beyin hasarı yapabilir ama siz menopoza gitmiş karılar gibi günde 25 mg değil yüksek e2 niz varsa 2. 3 günde 1 onu dengelemek için 6.25 alacaksınız
ben biliyom ne oldugunu.

• JFL
Reactions: Yagiz8928
götümü 3 psl için bile siktirtmem ama

greylikten cikinca zorbalanmicagimj sanmistim bullyleniyom of ya demek acik mavi olmam gerek @\maarda'nin profilindeki cocuk sanki zorbalari zorbaliyodu baya havali mesela buyuyunce oyle olacam

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide and ascendantwill
greylikten cikinca zorbalanmicagimj sanmistim bullyleniyom of ya demek acik mavi olmam gerek @\maarda'nin profilindeki cocuk sanki zorbalari zorbaliyodu baya havali mesela buyuyunce oyle olacam
maarda nın profili nasıl gördn amk

• JFL
Reactions: Auchelius
biliyom da degmez yine de gotunu vermemis mtn > gotunu vermis chaf
Sanki chad chad olmanın nasıl bişey olduğunu biliyormuş gibi konuşuyor amk buradakiler 1psl için 10 kişiye bile veririler

• JFL
Reactions: Zodiac, Trenmaxx1, Serialsuicide and 2 others
Sanki chad chad olmanın nasıl bişey olduğunu biliyormuş gibi konuşuyor amk buradakiler 1psl için 10 kişiye bile veririler
ben chadim zaten dassak geciyom sizinle ama 177 bir chadim ondan baya takintiliyim (1945 jordan barret lookism larplama olayi :eek::eek:)

götümü 3 psl için bile siktirtmem ama
3 psle ben sıktırırım bu arada 5 psl falanım 8 psl olsam sikmeyecegim karı yok true adam oluyom aq 1 götten sikilmeye 100000 götten sikme

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and why not me?
3 psle ben sıktırırım bu arada 5 psl falanım 8 psl olsam sikmeyecegim karı yok true adam oluyom aq 1 götten sikilmeye 100000 götten sikme
namus > looks
ayrica 177 iken chad bile olsan kizlar beni gormicek over

• JFL
Reactions: Yagiz8928
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, ascendantwill, why not me? and 1 other person
  • JFL
Reactions: yadih, Serialsuicide, ascendantwill and 2 others
Sen ne kullanıyorsun söylede bilelim amk, bu kafa ile yaşamak zor değil mi bu hayati
bgün yarim kilodan fazla et yedim bi de aromasin aliyom sanirim

olm harbi salak misiniz siz niye chad olmak icin gotumu verim lan truecel olmadigim surece s8kıntı yok (truecel olsam bile yaomazdim muhtemelen)

olm harbi salak misiniz siz niye chad olmak icin gotumu verim lan truecel olmadigim surece s8kıntı yok (truecel olsam bile yaomazdim muhtemelen)
Daha yeterince blackpillenmemişsin zamanla anlarsın

• +1
Reactions: Serialsuicide
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, kurdistan and ascendantwill
  • JFL
Reactions: bre3001, ascendantwill and growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back