Dathomirian Zabrak
femboy pilled
Guys i have thicc thighs yani yağ dağılımım bel altında toplanıyor yani tam bir femboy fiziğim var. Kalça tarafımda iyi. Eye aream feminen ama lower third iyi baya yani güzel foidlerin yüz yapısına sahibim (gio scotti type) . Belim ince. Ellerim feminen hatta çoğu kızdan güzel ellerim var jfl. Hairline god tier cildim de yaşlanmaya müsait değil + skinmaxxingi aksatmayacağım o yüzden 30lara kadar rahat takılırım. 1.78 manlet olduğum için de erkekliği hak ettiğimi sanmıyorum. O yüzden kpss bitince hrt başlayıp kalça + bacak çalışacağım sürekli, femboymaxxing için. Hrt başlayınca breast growth olacak ama ben bunu çok istemiyorum çünkü femboydan travestiye dönerim ve sosyal çevreden baskı yerim ama anne tarafının göğüsleri b cup olduğu için benim göğüsler hrt sonrası a cup olur çok yüksek ihtimal. Yani dışardan belli olmaz. Bu tam istediğim gibi. Femboymaxxing yapıp dom girl arayacağım. Özellikle şöyle yürüyüşlere katılıp oralarda arayacağım. Belki dejenere cl, chad falan bulursam foid nefretimden dolayı onlarla da takılabilirim jfl.