Ascend Planım

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Guys i have thicc thighs yani yağ dağılımım bel altında toplanıyor yani tam bir femboy fiziğim var. Kalça tarafımda iyi. Eye aream feminen ama lower third iyi baya yani güzel foidlerin yüz yapısına sahibim (gio scotti type) . Belim ince. Ellerim feminen hatta çoğu kızdan güzel ellerim var jfl. Hairline god tier cildim de yaşlanmaya müsait değil + skinmaxxingi aksatmayacağım o yüzden 30lara kadar rahat takılırım. 1.78 manlet olduğum için de erkekliği hak ettiğimi sanmıyorum. O yüzden kpss bitince hrt başlayıp kalça + bacak çalışacağım sürekli, femboymaxxing için. Hrt başlayınca breast growth olacak ama ben bunu çok istemiyorum çünkü femboydan travestiye dönerim ve sosyal çevreden baskı yerim ama anne tarafının göğüsleri b cup olduğu için benim göğüsler hrt sonrası a cup olur çok yüksek ihtimal. Yani dışardan belli olmaz. Bu tam istediğim gibi. Femboymaxxing yapıp dom girl arayacağım. Özellikle şöyle yürüyüşlere katılıp oralarda arayacağım. Belki dejenere cl, chad falan bulursam foid nefretimden dolayı onlarla da takılabilirim jfl.

1000043190

1000043244

1000043248

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, temelyeterliliktest, wetwipes and 12 others
inşallah kardeşim :)

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, temelyeterliliktest, Thrill and 3 others
femboy oldugunda bi konusalim instadan 🙂

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Thrill, Türk and 4 others
(y)

Attachments

• lv_7474189890872266045_20260311032309.mp4
    3.3 MB
  • JFL
Reactions: Kayra139, szenn, wetwipes and 7 others
Guys i have thicc thighs yani yağ dağılımım bel altında toplanıyor yani tam bir femboy fiziğim var. Kalça tarafımda iyi. Eye aream feminen ama lower third iyi baya yani güzel foidlerin yüz yapısına sahibim (gio scotti type) . Belim ince. Ellerim feminen hatta çoğu kızdan güzel ellerim var jfl. Hairline god tier cildim de yaşlanmaya müsait değil + skinmaxxingi aksatmayacağım o yüzden 30lara kadar rahat takılırım. 1.78 manlet olduğum için de erkekliği hak ettiğimi sanmıyorum. O yüzden kpss bitince hrt başlayıp kalça + bacak çalışacağım sürekli, femboymaxxing için. Hrt başlayınca breast growth olacak ama ben bunu çok istemiyorum çünkü femboydan travestiye dönerim ve sosyal çevreden baskı yerim ama anne tarafının göğüsleri b cup olduğu için benim göğüsler hrt sonrası a cup olur çok yüksek ihtimal. Yani dışardan belli olmaz. Bu tam istediğim gibi. Femboymaxxing yapıp dom girl arayacağım. Özellikle şöyle yürüyüşlere katılıp oralarda arayacağım. Belki dejenere cl, chad falan bulursam foid nefretimden dolayı onlarla da takılabilirim jfl.

View attachment 4792431

View attachment 4792457
View attachment 4792472
View attachment 4792503
View attachment 4792506
Cidden böyle olursan bana ulaş gay olup saklayan aşiret uyeleriyle bağlantım var para sıkıntısı çekmezsin

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, szenn, wetwipes and 6 others
ellerim feminenden sonrasını okumadım yine bi yerden kopyalamış

• +1
Reactions: Kayra139 and Thrill
insane femboy potansiyelli biri olarak sana güveniyorum datho planın başarılı olursa bende yapacağım

• JFL
Reactions: szenn, botdericektshoeIift, Serialsuicide and 4 others
  • +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: szenn, Trenmaxx1, temelyeterliliktest and 8 others
  • JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Thrill, wetwipes, Gordon Freeman and 1 other person
looksmaxin zirve noktası budur

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Thrill, szenn and 3 others
aga kalçaların kıtlık ve kuraklık dönemleri için yağ depoluyor. develerin hörgücü gibi düşün. bir gün aç kalırsan işine yarar

• JFL
Reactions: Kayra139, Thrill, szenn and 4 others

View attachment 4792431

View attachment 4792457
View attachment 4792472
View attachment 4792503
View attachment 4792506
dom girller femboylaramı bakıyormuş aq bizde femboy olak o zmn @Trenmaxx1

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Gordon Freeman and 2 others
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, szenn, Gordon Freeman and 3 others
@Trenmaxx1 knk bide senin insta cıktı karşıma aq napim takip atım mi yan cardan :)

• JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 1 other person
@Trenmaxx1 knk bide senin insta cıktı karşıma aq napim takip atım mi yan cardan :)
Benin sanırım org ozel hesap acmam lazım:lul: privime orgdakiler alınca millet bunlar kim amk diyo tugrulu cami arkadasim diye tanittim

• JFL
Reactions: Thrill and botdericektshoeIift
Benin sanırım org ozel hesap acmam lazım:lul: privime orgdakiler alınca millet bunlar kim amk diyo tugrulu cami arkadasim diye tanittim
benim insta profiline yüzümü koycak özgüven yok aq millet gördüyse bile anlamamıştır ben oldugumu aç bidane ona atim benim var 11 takipçili org özel hesap

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
benim insta profiline yüzümü koycak özgüven yok aq millet gördüyse bile anlamamıştır ben oldugumu aç bidane ona atim benim var 11 takipçili org özel hesap
Aksam halledicem yazarım sana

• +1
Reactions: Thrill and botdericektshoeIift
Download

şöyle birşey olmada kardeşim femboy olursan ben sana sahip çıkarım TMMI.

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Thrill
kanka ilk seni ben sikebilirmiyim ya femboymaxxledikten sonra

• JFL
Reactions: anathema, Thrill, Serialsuicide and 3 others
  • JFL
Reactions: anathema, Thrill, Serialsuicide and 2 others
kanka ilk seni ben sikebilirmiyim ya femboymaxxledikten sonra
Datho bana 3000 yıl önce söz vermişti kardeşim maalesef🤭

• JFL
Reactions: Kayra139, anathema, szenn and 3 others