ascend varmi nerden nereye gelmisim

sagva000

sagva000

Banned
IMG 1229
IMG 5860

• +1
Reactions: Deleted member 512778, -BayHarbourButcher and googlegemini
ilk foto 17 yas ikinci 19

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
hicbisey yok sadece yag orani dusurme ve ergenligin bitisi late bloomerim biraz
bide kas kutlesi koydum baya onun etkisi varmidir bilmiyom

Aynısın
Telefon kamerası ve vesikalık kamerası birbirinden aşırı farklı çıkarıyor o kadar

• Hmm...
hmtn lhtn arası

1000258800

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, syringee and EK0
ilk fotoğrafta bariz şekilde sclera show var ikinci fotoğrafta ise yok ayrıca upper eyelid exposure da belirgin şekilde azalmış sclera show’un maksilla gelişimiyle ortadan kalkmış olması teorik olarak mümkün ama bu kadar major bir değişimin sadece bununla açıklanması pek gerçekçi değil bu yüzden ikinci fotoğrafı gözlerini kasarak çektiğini düşünüyorum gözlerini kasmadan tamamen doğal şekilde çekilmiş bir fotoğrafın varsa onu at o zaman değişimin gerçekten olup olmadığını daha net değerlendirebiliriz

• +1
Reactions: Deleted member 512778, eniyiguresci and -BayHarbourButcher
  • +1
Reactions: Iranidnordid
ilk fotoğrafta bariz şekilde sclera show var ikinci fotoğrafta ise yok ayrıca upper eyelid exposure da belirgin şekilde azalmış sclera show’un maksilla gelişimiyle ortadan kalkmış olması teorik olarak mümkün ama bu kadar major bir değişimin sadece bununla açıklanması pek gerçekçi değil bu yüzden ikinci fotoğrafı gözlerini kasarak çektiğini düşünüyorum gözlerini kasmadan tamamen doğal şekilde çekilmiş bir fotoğrafın varsa onu at o zaman değişimin gerçekten olup olmadığını daha net değerlendirebiliriz
ilk fotoda kaslarimi yukari kaldirip poz veriyorum o yuzden o siralar mal mal fotolar cekiyodum boyle duzgun fotom yok

• +1
Filler
%10 alar
Kaş
Makeup fraud
Lens

Bu kdr
ben yesil lens alip saci siyaha boyamayi dusunuyom bide kaslara minoxidil dermaroller fln

• +1
Reactions: Nox𓂀
High ıq

• Love it
Reactions: nentaego
  • JFL
  • So Sad
Reactions: zeta_mogging, syringee, EK0 and 2 others
Looking the same low iq roach, different angle and dirrerent distortion levels, why sub 50 iq people cannot comprehend this simple fact.
rate me incel feed my ego

rate me incel feed my ego
Down syndrome autistic stare low iq pheno. looking like the average turk in Northern west part of Iran. Also poop eyes. Not subhuman though just mid and invisible.

• JFL
  • +1
Reactions: eniyiguresci and googlegemini
Down syndrome autistic stare low iq pheno. looking like the average turk in Northern west part of Iran. Also poop eyes. Not subhuman though just mid and invisible.
someones jealous i guess

• Hmm...
Reactions: mortis
  • JFL
Reactions: EtherealMaxx, syringee, Trenmaxx1 and 1 other person
189 ama 195 alti kurtarmiyo
şu kız elde edemeyen uzunların hala sorunu boyda araması yarıyor ya

• +1
Reactions: Timuri, iwishiwastaller, syringee and 1 other person
kimsede lens farkı var dememiş amına zıplayayım

• +1
Reactions: veneficus
  • +1
Reactions: letrozoleabusing324, iwishiwastaller and veneficus
Sen gerizekalı mısın kafanda sıkıntı mı var senin
189 olup kısa oldupuny düşünen slayleyemeyej adam ya çok aptaldır ya da 189 değildir

eyw kral boyda olsaydi slaylerdik valla

• +1
Reactions: letrozoleabusing324
sürekli kendini paylasıp paylasıp onay arayacaksan paytak ananı gotunden sikecem

• JFL
Reactions: ankaranin_adami and nentaego
yarram seni rateledik daha önce zaten

• +1
Reactions: ankaranin_adami
ya siktir git hmtn lhtn bida rate ararsan gotunden sikerim özbilincin yok mu oc az bi bak sağa sola kendi kendini rateleyecek zeka seviyesine erisirsin zaten

• +1
Reactions: letrozoleabusing324, ankaranin_adami and nentaego
fena iqlet bi lavuksun chadde olsan cucklanacan

• +1
Reactions: nentaego and Iranidnordid