sagva000
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ameliyat var mı.hangı softmaxleri yaptın bide
hicbisey yok sadece yag orani dusurme ve ergenligin bitisi late bloomerim birazameliyat var mı.hangı softmaxleri yaptın bide
bide kas kutlesi koydum baya onun etkisi varmidir bilmiyomhicbisey yok sadece yag orani dusurme ve ergenligin bitisi late bloomerim biraz
rate neAynısın
Telefon kamerası ve vesikalık kamerası birbirinden aşırı farklı çıkarıyor o kadar
oha la harbimihmtn lhtn arası
he la yakışıklı adamsınoha la harbimi
eyw kral boyda olsaydi slaylerdik vallahe la yakışıklı adamsın
hernan dragoya donmusum amk oha ajsnmsmsms
Filler lens lip lift bide kaş kalınlaştırma var burda dimi
FillerFiller lens lip lift bide kaş kalınlaştırma var burda dimi
ilk fotoda kaslarimi yukari kaldirip poz veriyorum o yuzden o siralar mal mal fotolar cekiyodum boyle duzgun fotom yokilk fotoğrafta bariz şekilde sclera show var ikinci fotoğrafta ise yok ayrıca upper eyelid exposure da belirgin şekilde azalmış sclera show’un maksilla gelişimiyle ortadan kalkmış olması teorik olarak mümkün ama bu kadar major bir değişimin sadece bununla açıklanması pek gerçekçi değil bu yüzden ikinci fotoğrafı gözlerini kasarak çektiğini düşünüyorum gözlerini kasmadan tamamen doğal şekilde çekilmiş bir fotoğrafın varsa onu at o zaman değişimin gerçekten olup olmadığını daha net değerlendirebiliriz
ben yesil lens alip saci siyaha boyamayi dusunuyom bide kaslara minoxidil dermaroller flnFiller
%10 alar
Kaş
Makeup fraud
Lens
Bu kdr
Boy kaç olm onceki posta 190 yazmışsıneyw kral boyda olsaydi slaylerdik valla
189 ama 195 alti kurtarmiyoBoy kaç olm onceki posta 190 yazmışsın
Sg189 ama 195 alti kurtarmiyo
High ıqilk fotoğrafta bariz şekilde sclera show var ikinci fotoğrafta ise yok ayrıca upper eyelid exposure da belirgin şekilde azalmış sclera show’un maksilla gelişimiyle ortadan kalkmış olması teorik olarak mümkün ama bu kadar major bir değişimin sadece bununla açıklanması pek gerçekçi değil bu yüzden ikinci fotoğrafı gözlerini kasarak çektiğini düşünüyorum gözlerini kasmadan tamamen doğal şekilde çekilmiş bir fotoğrafın varsa onu at o zaman değişimin gerçekten olup olmadığını daha net değerlendirebiliriz
195 alti konusmasin
senin boy kacki la
152senin boy kacki la
ciddi kac olm
Ciddiydimciddi kac olm
rate me incel feed my egoLooking the same low iq roach, different angle and dirrerent distortion levels, why sub 50 iq people cannot comprehend this simple fact.
Down syndrome autistic stare low iq pheno. looking like the average turk in Northern west part of Iran. Also poop eyes. Not subhuman though just mid and invisible.rate me incel feed my ego
someones jealous i guessDown syndrome autistic stare low iq pheno. looking like the average turk in Northern west part of Iran. Also poop eyes. Not subhuman though just mid and invisible.
189 ama 195 alti kurtarmiyo
şu kız elde edemeyen uzunların hala sorunu boyda araması yarıyor ya189 ama 195 alti kurtarmiyo
adam tag atmış yardı amk
Pezevenge beleş morph yokadam tag atmış yardı amk
elde ediyozda ben stacy istiyom
olm senin ananı sikecem varya orrosbu cocu seni189 ama 195 alti kurtarmiyo
kalbimi kirmaolm senin ananı sikecem varya orrosbu cocu seni

eyw kral boyda olsaydi slaylerdik valla
rate imi ogrenmeye calisiyorum sadecesürekli kendini paylasıp paylasıp onay arayacaksan paytak ananı gotunden sikecem
e herkes farkli rateliyo biri htn diyo biri ltn diyor aqyarram seni rateledik daha önce zaten
bi tane eleman atmis onda herkes ayni rate i vermis meselae herkes farkli rateliyo biri htn diyo biri ltn diyor aq
mtn-hmtn in the second photo so very good
chadlite olucam zaten hardmaxx yapicamfena iqlet bi lavuksun chadde olsan cucklanacan
yokfena iqlet bi lavuksun chadde olsan cucklanacan