epigenic
Spread Love
accutane 80mg son 1 ay kumilatifi gecmeme cok az kaldi bi tik overkill 80mg ama olsun kumilatif tamamlandigi ve 2-3 tane aktif sivilcem gidince koruma amacli 20mg microdose uzun bi sure
20mg kullanmaya devam ederken kuruluk olcagini sanmiyorum bu yuzden isotretle birlikte differin gibi bi topical retinoid birlikte kullancam trette olabilir ama taz cok agir olur estriol krem var bide
nd/yag lazer yaptircam pie kizariklik falan 60 gunun sonunda buyuk ihtimal buda overkill pieler icin falan o yuzden pdlde olabilir
lash lift tekrarlicam
eyelash eyebrow dye
jet black hair dye
proffesional teeth whitening
tudca 250mg liver health icin
latisse ve minox
tum deficiencylerime falan endokrinden baktirip ona gore supplement alcam
kpv ve glutathione enjeksiyonu (bu konuda cok emin degilim glutathione enjeksiyonu cope bi tik arastirmalarima gore yardim lazim)
bide dateden once breakoutlari engellemek icin 15 gun onceden doksisiklin 15 gunluk
20mg kullanmaya devam ederken kuruluk olcagini sanmiyorum bu yuzden isotretle birlikte differin gibi bi topical retinoid birlikte kullancam trette olabilir ama taz cok agir olur estriol krem var bide
nd/yag lazer yaptircam pie kizariklik falan 60 gunun sonunda buyuk ihtimal buda overkill pieler icin falan o yuzden pdlde olabilir
lash lift tekrarlicam
eyelash eyebrow dye
jet black hair dye
proffesional teeth whitening
tudca 250mg liver health icin
latisse ve minox
tum deficiencylerime falan endokrinden baktirip ona gore supplement alcam
kpv ve glutathione enjeksiyonu (bu konuda cok emin degilim glutathione enjeksiyonu cope bi tik arastirmalarima gore yardim lazim)
bide dateden once breakoutlari engellemek icin 15 gun onceden doksisiklin 15 gunluk