Turanmethod
Bronze
sacim şuanda buzz cut sacimin gürleşmesi icin neler kullanmam lazim argan yaği gibi seyler mantiklimj ayriyetten şampuani dogal bir şampuan ile degistirmelimiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HASSIKTIR VURDUN MU UCEsacim şuanda buzz cut sacimin gürleşmesi icin neler kullanmam lazim argan yaği gibi seyler mantiklimj ayriyetten şampuani dogal bir şampuan ile degistirmelimiyim
hee direkt dinledim aq yarin atiyimHASSIKTIR VURDUN MU UCE
foto gelir mi
sam zia methodsampuan kullanma
nası basardın aq sacın kısaysa ise yarıyorsam zia method
bu amcik yuzunden kafam pis gezdim kac ay
kanka 3e vurmustum bi aranası basardın aq sacın kısaysa ise yarıyor
aynikanka 3e vurmustum bi ara
Uzuyordu iste 6-7 ay uzadi yikamadim en sonunda sikerler dedim biraktim amk
Sacim dalgaliydi zaten de cildim kotuydu kaslarim berbatti falan beni ascendleticek sey sacim saniyodum
yıkamadın mı yoksa şampuan mı kullanmadınkanka 3e vurmustum bi ara
Uzuyordu iste 6-7 ay uzadi yikamadim en sonunda sikerler dedim biraktim amk
Sacim dalgaliydi zaten de cildim kotuydu kaslarim berbatti falan beni ascendleticek sey sacim saniyodum
Sadece suyıkamadın mı yoksa şampuan mı kullanmadın
ben bayadır şampuan kullanmıyorum sadece yağ kullanıyorum ve cidden etkisini alıyorum ilk 30-45 gün şampuansız zaten zor geçicek, yağlı olucak saçlar ama değiyor, saç tipine göre yağ seçip şampuan kullanmanı bırakmanı öneririmSadece su
Nasil bir yagdan bahsediyorsun?ben bayadır şampuan kullanmıyorum sadece yağ kullanıyorum ve cidden etkisini alıyorum ilk 30-45 gün şampuansız zaten zor geçicek, yağlı olucak saçlar ama değiyor, saç tipine göre yağ seçip şampuan kullanmanı bırakmanı öneririm
https://looksmax.org/threads/sac-bakim-guide.1950173/Nasil bir yagdan bahsediyorsun?
Bir de Yves Rocher'in sulfatsiz sampuanini kullaniyorum o kadar kotu degil aslinda
Okey tesekkurler bakicam, bu arada hafif kellesme baslangici var galiba. Oral minox onerir misin?https://looksmax.org/threads/sac-bakim-guide.1950173/
Bu threadde saç şekline ve biçimine göre yağlar önermiştim istersen bakıp kendi saç şekline ve biçimine göre yağ seçebilirsin
Hangi bölgede olduğuna göre değişir ama tabii öneririmOkey tesekkurler bakicam, bu arada hafif kellesme baslangici var galiba. Oral minox onerir misin?
Sag ve sol koselerden hafif geriye gidiyorHangi bölgede olduğuna göre değişir ama tabii öneririm
biberiye yagi ise yariyor diyolar sampuanin icine fln damlation kolajen tip1 3 de kullanabilursun ha bide urbancarein mor paketi var biotin+kafein kombolu bakmani oneririmsacim şuanda buzz cut sacimin gürleşmesi icin neler kullanmam lazim argan yaği gibi seyler mantiklimj ayriyetten şampuani dogal bir şampuan ile degistirmelimiyim
nw 2-3 gibiyse al gitsin bir sey olmazSag ve sol koselerden hafif geriye gidiyor