blackpillruinedmyli
tytmaxxed mtn
Uzun süredir izole bir şekilde takılıyorum, pek dışarıya çıkmam, insanlarla konuşmam ve sadece yapmam gereken şeyler üzerine zamanımı harcarım. Bu süreç içersinde de kişisel anlamda görünüşümden memnundum ve tekrardan sosyalize olmak istediğim takdirde kolaylıkla olabileceğime inanıyordum. Ancak zaman geçtikçe kendimi beğenmemeye, normal zamanda kendimle kıyaslamayacağım kişilerin bile benden daha iyi gözüktüğü düşünmeye başladım. Örnek olarak dün dahil olduğum bir arkadaş grubu beni dışarı çağırmıştı, gitmedim. Onlar çıktı, 4 kız 1 erkek şeklinde ve normalde gruptaki en çirkin kişi o erkek; Lltn-Mltn civarlarında aşırı recessed shitskin bir tip. Story atmış kızın bitanesi orda çok sağlıklı ve appealing duruyordu, kendimle kıyasladım ve 6 7 saattir bunu düşünüyorum sadece hiç bir şey yapmadan, şimdi tekrar ders çalışmaya başlamadan önce bir içimi dökmek istedim sizlere, beni anlayabilecek kişilere.
Zaten iki haftaya okul açılıyor, tüm yazımı derslerimi üst düzeye getirmek için harcadım. Kötü bir noktada değilim ama başlangıçta ki gibi de değilim ve ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Allah beni ıslah etsin amk
ya cidden descendledim ya da mal bir orospu çocuğuyum
Zaten iki haftaya okul açılıyor, tüm yazımı derslerimi üst düzeye getirmek için harcadım. Kötü bir noktada değilim ama başlangıçta ki gibi de değilim ve ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Allah beni ıslah etsin amk
ya cidden descendledim ya da mal bir orospu çocuğuyum