Aşırı grey arkadaş sorunsalı

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Arkadaşların çok grey olmak tiktokta aptal aptal marlon edit rplemek st atmak sen onlara lifefuel vermek ama akillanmamak ve forumu keşfedeceklerinden korkmak ve kaybolmak ve senin karşında soyunmak

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, meatenjoyer9, Ameliyat Masası and 3 others
kişilik önemli bp boş iş diye manipule et

• +1
Reactions: hanma lover, Ameliyat Masası, Fridx and 1 other person
Bi sik olmaz

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, hanma lover, Ameliyat Masası and 2 others
Bızde var affan dıye mamayla beslıcem pezevengı

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, hanma lover, Deleted member 277275 and 2 others
Arkadaşların çok grey olmak tiktokta aptal aptal marlon edit rplemek st atmak sen onlara lifefuel vermek ama akillanmamak ve forumu keşfedeceklerinden korkmak ve kaybolmak ve senin karşında soyunmak
Çok duygulu bir metin, I came and cried 😭😭😭🥀🥀🥀

• +1
  • JFL
Reactions: hanma lover, Deleted member 277275, Orcairis and 1 other person
grey tiktokcel arkadasimi org kaydirirken yakaladim cok korkuyorum hesap acip buraya katilirsa nuke atcam. Hesap acar acmaz yuzunu atcak mallıkta birisi zaten

bazı grey takeleri:
gh petitleri hgh den daha iyi

20 yaşına girmek üzere gh peptidi kullanırsa uzayabileceğini savunuyo

kim oldugunu soylemiyim tr deki tiktokçulardan birinden parayla kurs almış

dht bloklarsan kas gelişimi olmayacağını iddia ediyor

ve böyle farklı farklı şeyler

genelde he knk diyom geçiyom

• +1
  • Woah
Reactions: BugraSA, Deleted member 307488, hanma lover and 3 others
Marlon tekisira mı yoksa i fooled internet mi cok fark var simdi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, hanma lover and Fridx
grey tiktokcel arkadasimi org kaydirirken yakaladim cok korkuyorum hesap acip buraya katilirsa nuke atcam. Hesap acar acmaz yuzunu atcak mallıkta birisi zaten

bazı grey takeleri:

Gerçek hayatta bu konuları konuştuğunuz insanlar varmı ki ben hiç deneyimlemedim o kadar yayıldımı

• +1
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Fridx and meatenjoyer9
  • +1
  • JFL
Gerçek hayatta bu konuları konuştuğunuz insanlar varmı ki ben hiç deneyimlemedim o kadar yayıldımı
Gercek hayatta malesef cok var ama bluepilled davraniorum yanlarinda

• +1
Reactions: Deleted member 277275, hanma lover, susisesi and 1 other person
kendisi surekli herkese soyluyo cocugun olayı 192 mi ne boyu ama ltn.
Tum gun surekli herkese looksmax anlatıyo ama tiktoktan o gün ne görmüşse onu anlatıyo aq.

• +1
Reactions: Deleted member 277275, hanma lover, Orcairis and 1 other person
Tum gun surekli herkese looksmax anlatıyo ama tiktoktan o gün ne görmüşse onu anlatıyo aq.
Amina koyim yanimda civan gulseren konusan cocukla oturuyorum valla çocuğa öyle bir lifefuel atiyorum ki uslanmiyo pic iyi gonial acisi felan diyo oldurcem bi gun

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Orcairis and Fridx

bazı grey takeleri:

hesap acmaya gotu yemez sitede 75k guest 1k member vardı geçen aktif çoğu kişi guest olarak lurkluyo

• +1
Reactions: hanma lover, Orcairis and Fridx
Gercek hayatta malesef cok var ama bluepilled davraniorum yanlarinda
Forumu keşfedeceklerini sanmıyorum keşfetselerde hardmaxx filan siksen yapmazlar

• +1
Reactions: hanma lover, Fridx and Deleted member 277275
tiktokta primal diyet falan görmez umarım çiğ et diye kafa ütüler sonra

• +1
Reactions: hanma lover and Orcairis
Forumu keşfedeceklerini sanmıyorum keşfetselerde hardmaxx filan siksen yapmazlar
Hardmaxx parasizliktan biz yapamiyoz onlar nasıl yapsin amk

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası and Orcairis
ya aptal olduğum için copelamayı bırakıp isotret kullan dedim yüzü sucuklu yumurta gibi sırtında göğsünde falan tshirt giyince altından bile gözüken sivilceler var.
Önermez olaydım arkadadaşım isotretle kuklanması gereken supplementlara bakmak için org a girerken yakalamış.
He knk fln demek lazım her şeye aslında ama bazen aşırı saçma ve yalan yanlış bilgiler verince crashoutluyorum amk

• +1
Reactions: hanma lover, Orcairis and Deleted member 277275
Hardmaxx parasizliktan biz yapamiyoz onlar nasıl yapsin amk
zengin piç amk tiktoktan görmüş kendine garip garip cihazlar alıyo evine sauna falan yaptırdı oç keşfetse ameliyat da olur umarım o geçen günki girişi orga son girişidir

• +1
Reactions: hanma lover, Orcairis and Deleted member 277275
zengin piç amk tiktoktan görmüş kendine garip garip cihazlar alıyo evine sauna falan yaptırdı oç keşfetse ameliyat da olur umarım o geçen günki girişi orga son girişidir
bune amk incellere bak diyip çıkmıştır zengin bebesi kesin:feelswhy:

• +1
tiktokta primal diyet falan görmez umarım çiğ et diye kafa ütüler sonra
bana 1-2 ay önce raw meat nerden alırım diye sordu. Önce bi taşak geçtim sonra da kasap dedim ciddili teşvik etseydim raw meat yemeye baya açıktı mk

• JFL
  • +1
Reactions: hanma lover, Deleted member 277275 and Orcairis
ya aptal olduğum için copelamayı bırakıp isotret kullan dedim yüzü sucuklu yumurta gibi sırtında göğsünde falan tshirt giyince altından bile gözüken sivilceler var.
Önermez olaydım arkadadaşım isotretle kuklanması gereken supplementlara bakmak için org a girerken yakalamış.
He knk fln demek lazım her şeye aslında ama bazen aşırı saçma ve yalan yanlış bilgiler verince crashoutluyorum amk
Bu BP/Looksmaxxing olabilecek tüm medyalara uyarlandı gördüğüm tüm editlerde bu terimler var artık sökülmez özellikle yurtdışında nasıldır bilmiyorum umarım gittikçe orjinal anlamından uzaklaşırda farklı bir şey olur

• +1
Reactions: hanma lover, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 1 other person
bune amk incellere bak diyip çıkmıştır zengin bebesi kesin:feelswhy:
yemin ederim max 70iq falan sinirli olduğumdan demiyorum da ünideki en kolay bölümü okumak için 3-4 ayrı ilaç kullanıyo yine tiktoktan gördüğü bide 2 ayrı üniden fln atıldı da buraya geldi

• +1
Reactions: hanma lover, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 1 other person
bana 1-2 ay önce raw meat nerden alırım diye sordu. Önce bi taşak geçtim sonra da kasap dedim ciddili teşvik etseydim raw meat yemeye baya açıktı mk
keşke teşvil etseydin -1 192 zengin bebe hardmaxlese htn olur aq

• +1
Reactions: hanma lover, Ameliyat Masası and Orcairis
yemin ederim max 70iq falan sinirli olduğumdan demiyorum da ünideki en kolay bölümü okumak için 3-4 ayrı ilaç kullanıyo yine tiktoktan gördüğü bide 2 ayrı üniden fln atıldı da buraya geldi
tiktokta ashwaganda falan gördü kesin:lul: mal herif umarım hardmaxlemez

• +1
Reactions: hanma lover, Ameliyat Masası and Orcairis
o zamanlar daha yeni tanışmıştım falan ama şu noktadan sonra sadece bluepill natty falan larplamaya karar verdim

• +1
Olum belki ben abartıyorumdur ama bu şeyler yayıldıkça ilerde (baya ilerde) kesin öjeni ve genetik modelleme yapılacak gibi geliyor biz yeni nesillere göre çok inferior kalacaz

• +1
Reactions: hanma lover, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
o zamanlar daha yeni tanışmıştım falan ama şu noktadan sonra sadece bluepill natty falan larplamaya karar verdim
steroid falan desen kafa açar amk bluepill larplamak en iyisi

• +1
Olum belki ben abartıyorumdur ama bu şeyler yayıldıkça ilerde (baya ilerde) kesin öjeni ve genetik modelleme yapılacak gibi geliyor biz yeni nesillere göre çok inferior kalacaz
bencede amk istedşpin çocuğu seçebiliyon tahmin edilen boyu iqsu saç rengi göz rengi falan aq hepsi fabrikadan çıkmış gibi olcak

• +1
steroid falan desen kafa açar amk bluepill larplamak en iyisi
ilk basta anti-roid di sonra bigun tren kullancam dedi gercekten dusunme kabiliyeti yok o gun tiktokta ne gordugune gore hayatini belirliyo
3d2041ef 46fe 415e ab1e eb67f91eb164

bele bu konulari konusmadan once arkadaslarim fln da bilmşyodu bu herif tasindiktan sonra tipimle cok ilgilendigimi fark etmeye basladilar beni salsin diye ne larplarim bu herife

• JFL
  • +1
Reactions: hanma lover, BugraSA, Orcairis and 1 other person
ilk basta anti-roid di sonra bigun tren kullancam dedi gercekten dusunme kabiliyeti yok o gun tiktokta ne gordugune gore hayatini belirliyo View attachment 4565260
bele bu konulari konusmadan once arkadaslarim fln da bilmşyodu bu herif tasindiktan sonra tipimle cok ilgilendigimi fark etmeye basladilar beni salsin diye ne larplarim bu herife
kanka ben metroseksüelim (bakımlı erkeklere deniyo) de kendime özen gösteriyorum looksmax falan hakkında bilgim yok bikaç kez tiktokta gördüm kişilik önemli zaten falan fişman zırvala biraz salar zaten

• +1
Reactions: hanma lover, Orcairis and susisesi
Kanka pp cok iyi amk ya

• Love it
Reactions: hanma lover
bu kesin olacak zaten. belki 50 yıl belki 10 yıl sonra ama eninde sonunda ölümsüzlük de bulunacak. Sadece sen ben biz görmeyiz

• +1
Reactions: hanma lover, Deleted member 277275 and Orcairis