Askerlik

D

Deleted member 122976

Bronze
Aranızda askerlik yapmış veya yakın zamanda askere gidecek var mı? Şartlar nasıl?

Aranızda askerlik yapmış veya yakın zamanda askere gidecek var mı? Şartlar nasıl?
1 ay boyunca ne kadar boktan is varsa yapıcaksın zaman gecmicek ama dondugunde hicbirsey yapmamak ne guzeldi amk diyeceksin

• +1
Reactions: Deleted member 122976
1 ay boyunca ne kadar boktan is varsa yapıcaksın zaman gecmicek ama dondugunde hicbirsey yapmamak ne guzeldi amk diyeceksin
Sen maaşın kurtardığı için bedelli yaptın herhalde bizim öyle imkanlarımız yok

Sen maaşın kurtardığı için bedelli yaptın herhalde bizim öyle imkanlarımız yok
bedelli paran yoksa kalp çarpıntım var, geceleri terleyerek uyaniyorum diye çürük almaya çalış.

Ben eşşşek(3 ş ile) gibi 6 ay yaptım ebem sikildi.

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 122976 and Deleted member 66807
bedelli paran yoksa kalp çarpıntım var, geceleri terleyerek uyaniyorum diye çürük almaya çalış.

cope artık kolay kolay curuk alınmıyor kronik rahatsızlıgın yoksa imkansız alamazsın

• +1
Yemekler ortam falan nasıl bari?

Yemekler ortam falan nasıl bari?
yemekler dustugun yere gore degisir benimki bok gibiydi ortamda cok degisken ben 10 kisilik kogusa dustum hepsi kafa cocuklardı eglenebildik sakın 6 ay gitme kafayı yersin kredi cek aydan aya odersin

• +1
kuzenim 30 a giriyor hala herif yok üni yok yüksek lisans doktora sonu yok gitmedi hala

kuzenim 30 a giriyor hala herif yok üni yok yüksek lisans doktora sonu yok gitmedi hala
Ona bi aras karanfil asker kaçağı şakası yapılması lazık

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 105833 and tetopsyop
Ona bi aras karanfil asker kaçağı şakası yapılması lazık
Tiktok atsana hesabı niye gizliye aldın kaç gündür yeni video bekliyorum

Sebep falan yazmıyor mu bir dahakine topluluk kurallarını falan oku
Elliot rodger diye tanımadığım bir adamın editlerini paylaşmıyorum(bu fiili yaptığımı düşün) diye ban attılar

• JFL
Reactions: Deleted member 105833
Ama yapmıyorum öyle şeyler türk devleti

• +1
İnsel değilim ben

Elliot rodger diye tanımadığım bir adamın editlerini paylaşmıyorum(bu fiili yaptığımı düşün) diye ban attılar
Bir daha paylaşma banlanmazsın

• Woah
Reactions: recai iskender

ben danabol kullanıp kg almayı hedefliyom oyle çürükalcam veriyolars

Çürük alınca bir daha kilonu takip etmeyecekler mi?

• +1
bakın size işin bugunu söylüyorum 5 arkadaşım fibromiyalji tanısıyla çürük aldı bu hastalıga sahipo ldugunun kanıtlanabilir bi tarafı yok ondan bi cok kez her şeyim ağrıyor dediğinde verebiliolar

• +1
Reactions: Deleted member 92197
nasıl takip edicekler ki la
Ayda bir kontrole falan çağrırlar belki. Fazla kiloda da kalmak istemeyebilirsin.

40 kiloya düş hem ascendlersin

• +1
Reactions: MentalistKebab
Askere gitme laik devletin ordusunda askerlik yapmak şirktir

• +1
Reactions: MentalistKebab, Deleted member 92197 and Deleted member 105833
3 sene ust uste kilodan kalman gerekiyor galiba.

cope artık kolay kolay curuk alınmıyor kronik rahatsızlıgın yoksa imkansız alamazsın
İnan eskisinden daha rahat, yalandan çürük alan 3 kisi biliyorum, birisi sahte kalp carpintisi, digeri dizde sakatlik öbürü gözde 7 ustü miyopluk (gerçekte numarası 3).

Dahası şu an eski tarihlerdeki gibi zorla askere götürme de yok, kendin gidip teslim olmazsan sadece arada bir para cezası yazıyorlar.

Şu an gitmeyenler için her 6 ayda bir dusuk para cezasi ve karakolda ifade vermek yerine 6 ay gitmek daha mantıklı gözükebilir, ama inanın değil.

Git doktorlara iste, yalanın arkasında dur düzenli tekrar et, vermezlerse seneye yine git, uğraşmaktan bıkıp verirler sonunda.

caninonun yarrağını gördünüz mü DEVASA amk.
Herkes canino diyor canino3169 smw analiz thread açaçcam aq caninonum smw baya iyi tipi weak-mid htn ethnic tax boyuda uzun duruyo frame ilahsal

Herkes canino diyor canino3169 smw analiz thread açaçcam aq caninonum smw baya iyi tipi weak-mid htn ethnic tax boyuda uzun duruyo frame ilahsal
gönder gelsin

bana atmıştı psikolojimi bozduğu için sildim amk her baktığımda kendimi kötü hissediyordum 18cm bende onunki yanında minnacık duruyodu amk
kendisine söyle direkt herkese gönderiyo zaten

kendisine söyle direkt herkese gönderiyo zaten
twitter yok
sub3 verse sikicem diyor sikişebilse 30 yaşına kadar sikişirdi vardır bir bildiği aq overrateliyorsun

twitter yok

sub3 verse sikicem diyor sikişebilse 30 yaşına kadar sikişirdi vardır bir bildiği aq overrateliyorsun
geomaxxing yapacaktı 30 yaşına kadar ne bok yedi aq

twitter yok

Lan 30 yaşındamı o baya teen duruyor over for him aq permavirgin parası falandamı yok eskorttamı sikmemiş aq

dcniz ney benide eklesenize
Kanki orası 5-6 aydır kullanılmıyor ama ig ve tg gruplarımız mevcut varsa eğer pmden ig veya tg nicki verebilirsin

• JFL