D
Deleted member 122976
Bronze
Aranızda askerlik yapmış veya yakın zamanda askere gidecek var mı? Şartlar nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 ay boyunca ne kadar boktan is varsa yapıcaksın zaman gecmicek ama dondugunde hicbirsey yapmamak ne guzeldi amk diyeceksinAranızda askerlik yapmış veya yakın zamanda askere gidecek var mı? Şartlar nasıl?
Sen maaşın kurtardığı için bedelli yaptın herhalde bizim öyle imkanlarımız yok1 ay boyunca ne kadar boktan is varsa yapıcaksın zaman gecmicek ama dondugunde hicbirsey yapmamak ne guzeldi amk diyeceksin
bedelli paran yoksa kalp çarpıntım var, geceleri terleyerek uyaniyorum diye çürük almaya çalış.Sen maaşın kurtardığı için bedelli yaptın herhalde bizim öyle imkanlarımız yok
yarragı yedin o zaman 6 ay askerlik brutalSen maaşın kurtardığı için bedelli yaptın herhalde bizim öyle imkanlarımız yok
cope artık kolay kolay curuk alınmıyor kronik rahatsızlıgın yoksa imkansız alamazsınbedelli paran yoksa kalp çarpıntım var, geceleri terleyerek uyaniyorum diye çürük almaya çalış.
Ben eşşşek(3 ş ile) gibi 6 ay yaptım ebem sikildi.
yemekler dustugun yere gore degisir benimki bok gibiydi ortamda cok degisken ben 10 kisilik kogusa dustum hepsi kafa cocuklardı eglenebildik sakın 6 ay gitme kafayı yersin kredi cek aydan aya odersinYemekler ortam falan nasıl bari?
Ona bi aras karanfil asker kaçağı şakası yapılması lazıkkuzenim 30 a giriyor hala herif yok üni yok yüksek lisans doktora sonu yok gitmedi hala
Tiktok atsana hesabı niye gizliye aldın kaç gündür yeni video bekliyorumOna bi aras karanfil asker kaçağı şakası yapılması lazık
Hesap ban yedi uglumTiktok atsana hesabı niye gizliye aldın kaç gündür yeni video bekliyorum
Sen niye tüm platformlardan ban yiyorsun aqHesap ban yedi uglum
Tiktoktan 5.i banı yedim instadan 4.cüSen niye tüm platformlardan ban yiyorsun aq
Sebep falan yazmıyor mu bir dahakine topluluk kurallarını falan okuTiktoktan 5.i banı yedim instadan 4.cü
Elliot rodger diye tanımadığım bir adamın editlerini paylaşmıyorum(bu fiili yaptığımı düşün) diye ban attılarSebep falan yazmıyor mu bir dahakine topluluk kurallarını falan oku
Bir daha paylaşma banlanmazsınElliot rodger diye tanımadığım bir adamın editlerini paylaşmıyorum(bu fiili yaptığımı düşün) diye ban attılar
ben danabol kullanıp kg almayı hedefliyom oyle çürükalcam veriyolarsbedelli paran yoksa kalp çarpıntım var, geceleri terleyerek uyaniyorum diye çürük almaya çalış.
Ben eşşşek(3 ş ile) gibi 6 ay yaptım ebem sikildi.
Çürük alınca bir daha kilonu takip etmeyecekler mi?ben danabol kullanıp kg almayı hedefliyom oyle çürükalcam veriyolars
nasıl takip edicekler ki laÇürük alınca bir daha kilonu takip etmeyecekler mi?
Ayda bir kontrole falan çağrırlar belki. Fazla kiloda da kalmak istemeyebilirsin.nasıl takip edicekler ki la
su tutucam cok sorun yokAyda bir kontrole falan çağrırlar belki. Fazla kiloda da kalmak istemeyebilirsin.
Çürük alınca bir daha kilonu takip etmeyecekler mi?
Ediyorlar belli bir süreye kadar.nasıl takip edicekler ki la
3 sene ust uste kilodan kalman gerekiyor galiba.ben danabol kullanıp kg almayı hedefliyom oyle çürükalcam veriyolars
İnan eskisinden daha rahat, yalandan çürük alan 3 kisi biliyorum, birisi sahte kalp carpintisi, digeri dizde sakatlik öbürü gözde 7 ustü miyopluk (gerçekte numarası 3).cope artık kolay kolay curuk alınmıyor kronik rahatsızlıgın yoksa imkansız alamazsın
aynen onu yapan da var, canino öyle yapmıştı galiba40 kiloya düş hem ascendlersin
caninonun yarrağını gördünüz mü DEVASA amk.aynen onu yapan da var, canino öyle yapmıştı galiba
atsana pmdencaninonun yarrağını gördünüz mü DEVASA amk.
Herkes canino diyor canino3169 smw analiz thread açaçcam aq caninonum smw baya iyi tipi weak-mid htn ethnic tax boyuda uzun duruyo frame ilahsalcaninonun yarrağını gördünüz mü DEVASA amk.
bana atmıştı psikolojimi bozduğu için sildim amk her baktığımda kendimi kötü hissediyordum 18cm bende onunki yanında minnacık duruyodu amkatsana pmden
gönder gelsinHerkes canino diyor canino3169 smw analiz thread açaçcam aq caninonum smw baya iyi tipi weak-mid htn ethnic tax boyuda uzun duruyo frame ilahsal
kendisine söyle direkt herkese gönderiyo zatenbana atmıştı psikolojimi bozduğu için sildim amk her baktığımda kendimi kötü hissediyordum 18cm bende onunki yanında minnacık duruyodu amk
twitter yokkendisine söyle direkt herkese gönderiyo zaten
sub3 verse sikicem diyor sikişebilse 30 yaşına kadar sikişirdi vardır bir bildiği aq overrateliyorsunHerkes canino diyor canino3169 smw analiz thread açaçcam aq caninonum smw baya iyi tipi weak-mid htn ethnic tax boyuda uzun duruyo frame ilahsal
geomaxxing yapacaktı 30 yaşına kadar ne bok yedi aqtwitter yok
sub3 verse sikicem diyor sikişebilse 30 yaşına kadar sikişirdi vardır bir bildiği aq overrateliyorsun
Lan 30 yaşındamı o baya teen duruyor over for him aq permavirgin parası falandamı yok eskorttamı sikmemiş aqtwitter yok
sub3 verse sikicem diyor sikişebilse 30 yaşına kadar sikişirdi vardır bir bildiği aq overrateliyorsun
Aq 772 sen niye dc bakmıyom bidetwitter yok
dcniz ney benide eklesenizeAq 772 sen niye dc bakmıyom bide
Kanki orası 5-6 aydır kullanılmıyor ama ig ve tg gruplarımız mevcut varsa eğer pmden ig veya tg nicki verebilirsindcniz ney benide eklesenize
Seks için kadınlara para vermeyi protesto ediyormuşLan 30 yaşındamı o baya teen duruyor over for him aq permavirgin parası falandamı yok eskorttamı sikmemiş aq
Unutmuşum bakarımAq 772 sen niye dc bakmıyom bide
Kanka proudhonsavunucusu_02777 ekle ana hesabı kullanmıyom artıkSeks için kadınlara para vermeyi protesto ediyormuş
Unutmuşum bakarım
ben kaçağıyımAranızda askerlik yapmış veya yakın zamanda askere gidecek var mı? Şartlar nasıl?