BABAM ERDAFITINIBI ÇAMAŞIR SODASO SANMIŞ JFL

susisesi

susisesi

Turkish Subforum Pharmacist
PUAHAHAHA erdafitinibi kreatinle geometric diluation yapip kreatin scoopuyla plastik bi kilitli poşete koymuştum.

Bugün tezgaha koymuştum kullandıktan sonra unutmuşum orda babam çamaşır sodası sanıp üzerine çıkmaz kalemle çamaşır sodası yazmış.

gittim babama soruyom bunu kullandın mı sen diye:lul: ne biliyo musun diyorum büyük ihtimalle çamaşır sodasıdır diyo niye çıkarttıb ki sen onu dolaptan diyo:lul::lul::lul:

neyse daha kullanmamış amk patladım

• JFL
Reactions: kumaddikt, ascndndfrgt, stacyworshipper and 6 others
peder pill amınakoym

bizim baba da eve protein tozu sipariş ettiğimi görünce böyle oluyor ben uyurken gitmiş arkadaşına vermiş hasbinallah yaresulallah

1000066532

• JFL
Reactions: camelblack, ascndndfrgt, stacyworshipper and 5 others
peder pill amınakoym

bizim baba da eve protein tozu sipariş ettiğimi görünce böyle oluyor ben uyurken gitmiş arkadaşına vermiş hasbinallah yaresulallah

View attachment 5543517
ben normieyken protein tozu ve kreatin kullanıuodum sürekli kavga ediyoduk annemle babamla babam biley kanıtlicağını zannedip fotolarını çekip pt arkadaşına yollamıştı adam da bişi olmaz demişti puhahaha

peder pill amınakoym

View attachment 5543517
Harbiden amk 16 yaşında spora başlıycaktım yok boyun kısa kalcak o olacak bu olcak zibilyon takla atmışlardı sırf gitmiyim spora diye

• +1
Reactions: susisesi and eniyiguresci