Bakın beylet

ascendantwill

ascendantwill

A
Bu hayatta tek bir gayem vardı o da pişman olmamak iyi kötü ne yaparsam yapayım pişman olmamak ama ne oldu biliyor musunuz pişman oldum size tavsiye vermek haddime değil ama pişman olmayacağiniz hamleler yapmaya çalışın içinizden geleni yapın duygularınıza ihanet etmeyin onlarla yaşayın onları öldürmeyin yapabileceğinizi en büyük ihanet kendinize yapacağınız ihanettir artık oyunun ilk kısmı benim için bitti neyse en azından amaclariim için yaşayacağım büyük ihtimalle pişman öleceğim ama yapabileceğim birsey yok

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, iwishiwastaller, Trenmaxx1 and 3 others
Bu hayatta tek bir gayem vardı o da pişman olmamak iyi kötü ne yaparsam yapayım pişman olmamak ama ne oldu biliyor musunuz pişman oldum size tavsiye vermek haddime değil ama pişman olmayacağiniz hamleler yapmaya çalışın içinizden geleni yapın duygularınıza ihanet etmeyin onlarla yaşayın onları öldürmeyin yapabileceğinizi en büyük ihanet kendinize yapacağınız ihanettir artık oyunun ilk kısmı benim için bitti neyse en azından amaclariim için yaşayacağım büyük ihtimalle pişman öleceğim ama yapabileceğim birsey yok
Arayan soran kimsem yok şuan yani yanlızim tamamiyle yoruldum hemde çok yoruldum böyle şeylerden

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, susisesi and 2 others
şu evrende ne kadar küçük olduğunu hatırlayınca önemsemeyi bırakıyorsun yeniden her zaman başlayabilirsin
20260226 230840

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, apo and 1 other person
Arayan soran kimsem yok şuan yani yanlızim tamamiyle yoruldum hemde çok yoruldum böyle şeylerden
Gel konusalim baba anlat noldu ya

Burada incel kardeslerin var hepimiz ayni yolun yolcusuyuz merak etme <3

Hepimizin sorunlari, pismanliklari var paylas rahatla bari cok ozel degilse

Seviliyosun

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, ascendantwill and Orcairis