BALKAN Megathread

Proex

Proex

𝕛𝕓 π•–π•Ÿπ•›π• π•ͺ𝕖𝕣
where are the balkan niggers at

5153188 IMG 6210

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Justakid, yex, Looks over NT and 7 others
@Lonenely sigma @FlotPSL @jockidc120610 @VohnnyBoy @MouthBreathingElite

• JFL
Reactions: MouthBreathingElite and Proex
sta ima braco

• JFL
  • +1
Reactions: fluxx and Proex
  • +1
Reactions: Justakid, jockidc120610 and Rxna
Albanian foids :love:

• +1
Reactions: FlotPSL and Rxna
  • +1
  • JFL
Reactions: itssooverropecope, fluxx, Proex and 2 others
Ρ…Π΅Π»ΠΎΡƒ

• +1
Reactions: FlotPSL and Rxna
  • +1
Reactions: iblamegenetics-
  • +1
zar vi niste iz mumbaija gospodine
Zdravili su me u mumbaiju pa sam se sad vratio u moje selo kao aryan mogger. To se zahvaljujem doktoru rajeshu.

• +1
Reactions: Rxna
jel mirinujes profil bhai?
definitivno malo me podseca na neki drugi acc nezelim da kazem alt al nema veze boli nas kurac nece tatica majstor to odmah da vidi

• +1
definitivno malo me podseca na neki drugi acc nezelim da kazem alt al nema veze boli nas kurac nece tatica majstor to odmah da vidi
ma lagani smo brate

• +1
  • +1
Uzivo nikad

• +1
Reactions: iblamegenetics- and Rxna
ja imam centralnu heterochromiu cucked sam pod normalnim svetlom, na suncu su zelene/malo plave
IMG 0993

evo su moje imam najcudnije oci xd menjaju se zavisi na svetla

• +1
Reactions: MouthBreathingElite and Rxna
  • +1
Reactions: iblamegenetics- and MouthBreathingElite
sta si koristio?
neko vreme tropical minoxidil par meseci tipa al nije bilo nesto previse razlike pubertet je najvise pomogo al realno nisam jos zakljucen sa njime al ja bih reko da je poprilicno dosta sa lashes mozda jos malo eyebrows moze da mi pocrni al nadam se da nece eyelashes da poraste jos mnogo jer cu bukv da izgledam ko peder :feelscry:

• +1
neko vreme tropical minoxidil par meseci tipa al nije bilo nesto previse razlike pubertet je najvise pomogo al realno nisam jos zakljucen sa njime al ja bih reko da je poprilicno dosta sa lashes mozda jos malo eyebrows moze da mi pocrni al nadam se da nece eyelashes da poraste jos mnogo jer cu bukv da izgledam ko peder :feelscry:
ja cu hopati na minox, gains od obrva bi trebalo da ostane pa cu vrv uzeti 3 ili 6 meseci i derma rollati

• +1
ma nije brate moze lik da smrsa, nzm kako je lik dosao do 100 kila koji kurac
pa imao sam drugara koji je imo 104 i bio je 175 tipa a lik nije bio bas nesto debel opat bas se mu usralo ljudi od 90 kila izgledali su 2x puta vise debeli a doso je sad do 85 i vidi se promena na faci

• +1
Reactions: MouthBreathingElite and Rxna
pa imao sam drugara koji je imo 104 i bio je 175 tipa a lik nije bio bas nesto debel opat bas se mu usralo ljudi od 90 kila izgledali su 2x puta vise debeli a doso je sad do 85 i vidi se promena na faci
nzm kako se ugojis toliko in the first place isk

• +1
ja cu hopati na minox, gains od obrva bi trebalo da ostane pa cu vrv uzeti 3 ili 6 meseci i derma rollati
a derma rollam ja iz sprdnje bodem se ko budala ne pomaze to puno.. i ako hoppas na minoxidil pazi jer je smrtonosno za kucne ljubimce ja imam kera pa sam trebao bas pazljiv da budem a jos sam stavljao u manjim merama nego sto ti oni daju jer sam se bojao fat pads

• +1
nzm kako se ugojis toliko in the first place isk
lik jeo isto ko ja bili smo zajedno u kampu jeo je isto kao ja a udebljao se za 10 kila xd los metabolizam

• +1
a derma rollam ja iz sprdnje bodem se ko budala ne pomaze to puno.. i ako hoppas na minoxidil pazi jer je smrtonosno za kucne ljubimce ja imam kera pa sam trebao bas pazljiv da budem a jos sam stavljao u manjim merama nego sto ti oni daju jer sam se bojao fat pads
nemam kera

• +1
  • +1
ja sam 07 idem da se tusiram brate tu sam za 5 min

• +1
Reactions: MouthBreathingElite and iblamegenetics-