Proex
ππ ππππ πͺππ£
where are the balkan niggers at

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lot of balkancels innit@Lonenely sigma @FlotPSL @jockidc120610 @VohnnyBoy @MouthBreathingElite
absolutely disgusting languagewhere are the balkan niggers at
View attachment 4005323
ahahaha popusis mi kuracabsolutely disgusting language
inb4 the shitty albanians
nisu arijankeAlbanian foids![]()
zdravouΡ Π΅Π»ΠΎΡ
BRate imam t50 oci overrr jenisu arijanke
jesu crne?BRate imam t50 oci overrr je
nije gotovo brt vecina ljudi u srbiji imaBRate imam t50 oci overrr je
zar vi niste iz mumbaija gospodinejesu crne?
brate predobre slike u nsfw threads al pitam se kolko ti takvih slika ima u telefonuzdravou
brate nemam nijednu, ja sve nadjem on the gobrate predobre slike u nsfw threads al pitam se kolko ti takvih slika ima u telefonu
?jesu crne?
jel mirinujes profil bhai?brate predobre slike u nsfw threads al pitam se kolko ti takvih slika ima u telefonu
Zdravili su me u mumbaiju pa sam se sad vratio u moje selo kao aryan mogger. To se zahvaljujem doktoru rajeshu.zar vi niste iz mumbaija gospodine
definitivno malo me podseca na neki drugi acc nezelim da kazem alt al nema veze boli nas kurac nece tatica majstor to odmah da vidijel mirinujes profil bhai?
jesu crne oci ili se barem malo vidi da su smedje?
ma lagani smo bratedefinitivno malo me podseca na neki drugi acc nezelim da kazem alt al nema veze boli nas kurac nece tatica majstor to odmah da vidi
ja imam centralnu heterochromiu cucked sam pod normalnim svetlom, na suncu su zelene/malo plavejesu crne oci ili se barem malo vidi da su smedje?
Daleko od majstora i utrnog bola i Boli nas kuracma lagani smo brate
Jedino se vidi smeda boja ako flashlight na mobu upalimjesu crne oci ili se barem malo vidi da su smedje?
au brate gotov si moram to da ti kazemJedino se vidi smeda boja ako flashlight na mobu upalim
meni su aqua na flashuJedino se vidi smeda boja ako flashlight na mobu upalim
ja imam centralnu heterochromiu cucked sam pod normalnim svetlom, na suncu su zelene/malo plave
jebiga brate kad ides na vacation lepo uzmes contacts slayas i boli te kuracJedino se vidi smeda boja ako flashlight na mobu upalim
mirin boja ociju, moras da ofarbas trepaviceView attachment 4005373
evo su moje imam najcudnije oci xd menjaju se zavisi na svetla
Ne ovo ljeto bhaijebiga brate kad ides na vacation lepo uzmes contacts slayas i boli te kurac![]()
jebo mamu kako dodjes dotle koji kuracNe ovo ljeto bhai105kg184cm,izgubio 10kg do sad
stara slika sad su poprilicno pocrnele i porasle cak su i bolje nego ocekivano poraslemirin boja ociju, moras da ofarbas trepavice
sta si koristio?stara slika sad su poprilicno pocrnele i porasle cak su i bolje nego ocekivano porasle
a u kurac decko reta ti je jedini spasNe ovo ljeto bhai105kg184cm,izgubio 10kg do sad
PResto nogomet igrat+ruku sjebo=rotjebo mamu kako dodjes dotle koji kurac
ma nije brate moze lik da smrsa, nzm kako je lik dosao do 100 kila koji kuraca u kurac decko reta ti je jedini spas![]()
neko vreme tropical minoxidil par meseci tipa al nije bilo nesto previse razlike pubertet je najvise pomogo al realno nisam jos zakljucen sa njime al ja bih reko da je poprilicno dosta sa lashes mozda jos malo eyebrows moze da mi pocrni al nadam se da nece eyelashes da poraste jos mnogo jer cu bukv da izgledam ko pedersta si koristio?
ja cu hopati na minox, gains od obrva bi trebalo da ostane pa cu vrv uzeti 3 ili 6 meseci i derma rollatineko vreme tropical minoxidil par meseci tipa al nije bilo nesto previse razlike pubertet je najvise pomogo al realno nisam jos zakljucen sa njime al ja bih reko da je poprilicno dosta sa lashes mozda jos malo eyebrows moze da mi pocrni al nadam se da nece eyelashes da poraste jos mnogo jer cu bukv da izgledam ko peder![]()
pa imao sam drugara koji je imo 104 i bio je 175 tipa a lik nije bio bas nesto debel opat bas se mu usralo ljudi od 90 kila izgledali su 2x puta vise debeli a doso je sad do 85 i vidi se promena na facima nije brate moze lik da smrsa, nzm kako je lik dosao do 100 kila koji kurac
nzm kako se ugojis toliko in the first place iskpa imao sam drugara koji je imo 104 i bio je 175 tipa a lik nije bio bas nesto debel opat bas se mu usralo ljudi od 90 kila izgledali su 2x puta vise debeli a doso je sad do 85 i vidi se promena na faci
a derma rollam ja iz sprdnje bodem se ko budala ne pomaze to puno.. i ako hoppas na minoxidil pazi jer je smrtonosno za kucne ljubimce ja imam kera pa sam trebao bas pazljiv da budem a jos sam stavljao u manjim merama nego sto ti oni daju jer sam se bojao fat padsja cu hopati na minox, gains od obrva bi trebalo da ostane pa cu vrv uzeti 3 ili 6 meseci i derma rollati
lik jeo isto ko ja bili smo zajedno u kampu jeo je isto kao ja a udebljao se za 10 kila xd los metabolizamnzm kako se ugojis toliko in the first place isk
nemam keraa derma rollam ja iz sprdnje bodem se ko budala ne pomaze to puno.. i ako hoppas na minoxidil pazi jer je smrtonosno za kucne ljubimce ja imam kera pa sam trebao bas pazljiv da budem a jos sam stavljao u manjim merama nego sto ti oni daju jer sam se bojao fat pads
koje si godlik jeo isto ko ja bili smo zajedno u kampu jeo je isto kao ja a udebljao se za 10 kila xd los metabolizam
09koje si god