balve

Gencler cabuk gorin malum rezistance gitti sildiremuyom bunlari

Simdik onceden cirkinliginden yakindigim fakat mukemmel iyi kisiligi olan sevgilimle gecen hafta ayrildik, pesimi birakmiyo zorla sevgili oldu benle
Saka yapmiyom seviyomus gibi yap fln diyonbende yapiyom
Suanda baska begendigim bi kiz vardi spordan bugun tiyatrolari vardi sabah (kendisi cagirdi beni) 7de ilk kez yazdim iste nerde bu salon fln diye
Beni tiyatroda gormus konustuk naya tiyatrodan benim icin bisey calmis antremanda bana vericekmis
Yani anlayacaginiz iki secenegim var
Ya 1 numarali beni omur boyu sevecegini tahmin ettigim kiz
Yada bu 2. Kiz
Lutfen adaba uygun kufursuz iletisim kuralim diyecekleriniz tahmin ediyorum
Birde 1 numarali kizla olan iliskim 10 aydi
Guzel yorum yapan adam: @jsbera
10 aylık ilişkide onu tanıyan sensin

cidden seni bir kadın gibi sevip gerçekten sevdiği için mi peşini bırakmıyor

ayrılık acısını kendine kabullendirip geçirene kadar senleymiş gibi hissettirip o acıyı hem sindirirken hem de o sırada beynine sorun yok beraberiz mutluluğunu mu verip sindirdikten sonra siktiri çekmeyi mi amaçlıyor

• +1
Reactions: balve
Simdik onceden cirkinliginden yakindigim fakat mukemmel iyi kisiligi olan sevgilimle gecen hafta ayrildik, pesimi birakmiyo zorla sevgili oldu benle
Saka yapmiyom seviyomus gibi yap fln diyonbende yapiyom
Suanda baska begendigim bi kiz vardi spordan bugun tiyatrolari vardi sabah (kendisi cagirdi beni) 7de ilk kez yazdim iste nerde bu salon fln diye
Beni tiyatroda gormus konustuk naya tiyatrodan benim icin bisey calmis antremanda bana vericekmis
Yani anlayacaginiz iki secenegim var
Ya 1 numarali beni omur boyu sevecegini tahmin ettigim kiz
Yada bu 2. Kiz
Lutfen adaba uygun kufursuz iletisim kuralim diyecekleriniz tahmin ediyorum
Birde 1 numarali kizla olan iliskim 10 aydi
Guzel yorum yapan adam: @jsbera
İkisini de

• JFL
Reactions: balve

ayrılık acısını kendine kabullendirip geçirene kadar senleymiş gibi hissettirip o acıyı hem sindirirken hem de o sırada beynine sorun yok beraberiz mutluluğunu mu verip sindirdikten sonra siktiri çekmeyi mi amaçlıyor
Deli dehset farkindalik hercittiriyo bu adam bana ya tam evlenilcek adam😍

• JFL
Reactions: jsbera
bence sondaki gibi çünkü sen bir kadına ömrü hayatı boyunca tatmadığı birşeyi tattırmadığın/hissettirmediğin sürece o kız için vazgeçilmez olmazsın

bir de böyle bi dönemde her dakika karşısına illa onu kabul edecek bir erkek çıkma olasılığı yüksek olduğu için(kabul etmesinin nedeni ister sikişmek olsun ister cidden sevmek kadının umrunda değilse farketmez) bir erkeğe takılı kalmayı hiç mantıklı görmezler aptal arkadaşları ve sosyal medyadan gördükleri içerikleri de katarsak hiç gururuna yediremezler

Deli dehset farkindalik hercittiriyo bu adam bana ya tam evlenilcek adam😍
ne bok olursak olalım şu fiziği anlamak için 2x yerine 1.5te anlayabiliyorsak bizden bi bok olmaz

bence sondaki gibi çünkü sen bir kadına ömrü hayatı boyunca tatmadığı birşeyi tattırmadığın/hissettirmediğin sürece o kız için vazgeçilmez olmazsın

bir de böyle bi dönemde her dakika karşısına illa onu kabul edecek bir erkek çıkma olasılığı yüksek olduğu için(kabul etmesinin nedeni ister sikişmek olsun ister cidden sevmek kadının umrunda değilse farketmez) bir erkeğe takılı kalmayı hiç mantıklı görmezler aptal arkadaşları ve sosyal medyadan gördükleri içerikleri de katarsak hiç gururuna yediremezler
Ya sorun anlamadigim sekilde sevmiyorum seni git gelme dememe ragmen gitmemesi asigim sana vs demesi ben ona kendimin aliskanlik oldugumu sonra farkedecegini soyluyom inanmiyo

Ya sorun anlamadigim sekilde sevmiyorum seni git gelme dememe ragmen gitmemesi asigim sana vs demesi ben ona kendimin aliskanlik oldugumu sonra farkedecegini soyluyom inanmiyo
bildiği şeye inanmasına gerek yok

söylediğim iki seçenekten sonuncusunun olma ihtimali bir nebze varsa amacı odur yüksek ihtimalle

bir gün gene olumsuz davranacaksın ama hiç beklemediğin bir şekilde geri dönüş almayıp o olumsuz davranışına uyacak ve gidecek o zaman sen şaşırıp aslında neler kaybettiğini düşüneceksin bunun acısına varmamak için kızdan direkt vazgeç konuşma eğer ben bunla olurum ya ileriye kadar gider diyorsanda ol

reply attın diye silemiyor mesajları şimdi 😢

• So Sad
Reactions: jsbera