bana yardim edin(ciddili)

Her gün işe kanka üzüm spamla kan yaptıran şeyler ye
yapcam yapcam tahlilden sonra olmaz diyenlere özel thread accam acmazsam yarra yemisizdirztn

• +1
Reactions: kumaddikt
ben hala çözemedim sen niye test verdiriyon noldu

köpek orospu çocuğu lisede zorunlu din kültürü dersi aliyon sen konuşma amk
tamam askim sinirlenme bak adama yardim ediyoruz burda zor durumda adam cok konusma anani sikerim senin kene gibi yapistin orospu evladi insan bi der ignore atim de kurtulayım su maldan sovup sovup duruyoruz senin yuzunden

haftada 1 fln
sık kullanıcı değilsin ayriyeten lasix idrarı seyrelttiği için bazı maddelerin konsantrasyonunu düşürür kullanmaya devam et ama bel bağlama ayriyetten 8 gün yeterli bir süre yeterki kendini uzak tut ve böbreklerine iyi bak hangi testleri vericeksin bide

tamam askim sinirlenme bak adama yardim ediyoruz burda zor durumda adam cok konusma anani sikerim senin kene gibi yapistin orospu evladi insan bi der ignore atim de kurtulayım su maldan sovup sovup duruyoruz senin yuzunden
bak güzelim benim senle derdim yok beyaz son atlet kaldiralim barışalım diyelim okeyim ama asalak bir orospu evladı olduğun için sovusup duruyoruz gördüğün yerde götüne pandik atmisim gibi davraniyon amcik

sık kullanıcı değilsin ayriyeten lasix idrarı seyrelttiği için bazı maddelerin konsantrasyonunu düşürür kullanmaya devam et ama bel bağlama ayriyetten 8 gün yeterli bir süre yeterki kendini uzak tut ve böbreklerine iyi bak hangi testleri vericeksin bide
tamamdir agam sagol

ben hala çözemedim sen niye test verdiriyon noldu
tavsiyelere bakılırsa arkadaşa dugun var heral damat macunu falan onermedikleri kaldı bı

• JFL
Reactions: EK0
Metsili de bırak amk hiç bi sike yaramaz

• +1
Reactions: iluvanavar
bak güzelim benim senle derdim yok beyaz son atlet kaldiralim barışalım diyelim okeyim ama asalak bir orospu evladı olduğun için sovusup duruyoruz gördüğün yerde götüne pandik atmisim gibi davraniyon amcik
amını yerim bundan sonra barisalim

• +1
dur olm suan tehlikeli konusmayak conv baslat anlatim nerde yasion
artık cok gec @EK0 yla yaptiginiz terbiyesizligi cimer e bastık

• JFL
  • +1
Reactions: EK0 and iluvanavar
olm ekoyu ben seviyorum da taniyorum niye saygisizlik yapiyim amk formun cgli kekomaxxin tillahi

• Love it
ulan namussuzlara bak yaptıkları işlere bak kullanmayın kardeşim hayatınız kararır amk iki zevk için değmez bak çevremde bu işten hapise girip hayatı çürüyen çok kişi var

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and christabelle0952
olm ekoyu ben seviyorum da taniyorum niye saygisizlik yapiyim amk formun cgli kekomaxxin tillahi
bende seni seviyorum canımda yapmayın etmeyin la yazık günah harbi hayatınız kararır gencecik adamlarsınız

• +1
Reactions: christabelle0952
olm boyle konuları conv dan falan acin patlatcanız burayı mk

• +1
bende seni seviyorum canımda yapmayın etmeyin la yazık günah harbi hayatınız kararır gencecik adamlarsınız
bende gencecik degilmiyim.ekocum

• JFL
8 gune uyusturucu test vericem duzenli esrar kullanicisiyim 1 haftadir icmiyom en hizli idrardan nasıl temizlenirim amk ciddili onemli en uc ne varsa denicem metsil ve lasix kullaniyom temizlensin diye
Idrardan
yarraği yedin knk kaç bence bişey yap yakalanirsan şimdi hapsemi gireceksin?

eğer hayat mevat meselesiyse kriminal lab da çalışan adli bilimler mezunu arkadaşım var yazicam ona tg den
bahcelievler atkya erisimi var mi bi halletsin cano ya

sen temizsin gençliğini karartanlara konuşma yapıyoz şuan olm rahat ol
senin yukarındaki adam şoyle boyle tanidigim var dagitici ismi felan veriyo abi sıkıntı cıkmasın

• JFL
Reactions: iyibiri and EK0
Kanka full su içiceksin günde 4 litre kadar koşcaksın zıplıcaksın spor yapacaksın bi skm olmicak
masaijump da yapsın adama umit vermeyinde hazir gitsin mk anana sover bak sonra karismam

masaijump da yapsın adama umit vermeyinde hazir gitsin mk anana sover bak sonra karismam
Oğlum onada hazır olsun yapsın gitsin benim kuzen kurtuluyordu, böyle ertesi gün bida sarıyodu adam devam amk görmesem inanmam zaten

lavuga sordum diyoki saç 120 güne kadar kan 3-4 güne kadar idrar ise 5-6 güne kadar gösterir diyor saç verirse gözükür yanıltmak için saçını boylarda yada kazıtırsa ve adli bi suça karıştiysa delil karmaşasından (sanirim delil karartmadan bahsediyor) ekstra ceza alabilir ayriyetten diğer vücut kıllarından da örnek alınabilir fln dedi

• +1
lavuga sordum diyoki saç 120 güne kadar kan 3-4 güne kadar idrar ise 5-6 güne kadar gösterir diyor saç verirse gözükür yanıltmak için saçını boylarda yada kazıtırsa ve adli bi suça karıştiysa delil karmaşasından (sanirim delil karartmadan bahsediyor) ekstra ceza alabilir ayriyetten diğer vücut kıllarından da örnek alınabilir fln dedi
e rahatiz olm o zmn idrar 5-6 gune gidiosa