egehtn
Iron
31 çektiğiniz kolunuzun üstüne yatın 20 dk fln uyussun uyuşunca dalgaya dokunun başka biri sikine dokunuyor gibi oluyor onu yaparken gözlerinizi kapatın zevkin tadını çıkartın aslanlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İngilizceci hocaların hepsimi taş olur MK kalemi düşüyordu bazen önümüzde domalıyordu o hocayı sikmeden ölücsm ya ona üzülüyorumorta okulda ingilzce dersinde 40 dakka elimizin üstüne oturup hocayı hafızaya atıp tenefüste koşa koşa tuvalete gidip 31 çekerdik hey gidi günler
belki karıyı sikerim diye hocadan özel ders almak istiyodum mk ahh ahhhİngilizceci hocaların hepsimi taş olur MK kalemi düşüyordu bazen önümüzde domalıyordu o hocayı sikmeden ölücsm ya ona üzülüyorum
O okulun müdürü olucsktın of of bütün ögretmenleri sikerdik bu yarrak heba oluyor MK 18 cm yarragım var kullanamıyorum böyle hayatı skimbelki karımı sikerim diye hocadan özel ders almak istiyodum mk ahh ahhh
Aynisi amkorta okulda ingilzce dersinde 40 dakka elimizin üstüne oturup hocayı hafızaya atıp tenefüste koşa koşa tuvalete gidip 31 çekerdik hey gidi günler
acaba aynı sınıftamıydııııık ay noliyoooAynisi amk
Ortaokulda ki bizim ingilizceci 3 sene boyunca hamileydi yemin ediyorum her yaz doğurmuş deniliyorduorta okulda ingilzce dersinde 40 dakka elimizin üstüne oturup hocayı hafızaya atıp tenefüste koşa koşa tuvalete gidip 31 çekerdik hey gidi günler