Başka biri sana 31 çekiyor gibi hissetme

egehtn

egehtn

Iron
31 çektiğiniz kolunuzun üstüne yatın 20 dk fln uyussun uyuşunca dalgaya dokunun başka biri sikine dokunuyor gibi oluyor onu yaparken gözlerinizi kapatın zevkin tadını çıkartın aslanlarım

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami and veneficus
orta okulda ingilzce dersinde 40 dakka elimizin üstüne oturup hocayı hafızaya atıp tenefüste koşa koşa tuvalete gidip 31 çekerdik hey gidi günler

• Love it
Reactions: Naughty America
orta okulda ingilzce dersinde 40 dakka elimizin üstüne oturup hocayı hafızaya atıp tenefüste koşa koşa tuvalete gidip 31 çekerdik hey gidi günler
İngilizceci hocaların hepsimi taş olur MK kalemi düşüyordu bazen önümüzde domalıyordu o hocayı sikmeden ölücsm ya ona üzülüyorum

İngilizceci hocaların hepsimi taş olur MK kalemi düşüyordu bazen önümüzde domalıyordu o hocayı sikmeden ölücsm ya ona üzülüyorum
belki karıyı sikerim diye hocadan özel ders almak istiyodum mk ahh ahhh

• JFL
Reactions: yalnizucube3535
belki karımı sikerim diye hocadan özel ders almak istiyodum mk ahh ahhh
O okulun müdürü olucsktın of of bütün ögretmenleri sikerdik bu yarrak heba oluyor MK 18 cm yarragım var kullanamıyorum böyle hayatı skim

Aynisi amk

• Love it
Reactions: veneficus
Ortaokulda ki bizim ingilizceci 3 sene boyunca hamileydi yemin ediyorum her yaz doğurmuş deniliyordu