Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@iluvanavar ın kuzenimisin doğruyu söyle10 like geldiğinde bedavaya yemek söyleme methodu
lan sen kralsın2no.
2nd-no.com
Arada telefon numarası yasaklandı diyor ama bi kaç denemeden sonra whatsapp ve benzeri numaraları çekersiniz ama telegramda olmuyor diğer bütün uygulamalarda çalışıyor temiz.
sms seç oluyorben şimdi wpden girmeye çalışıyom sms diyom 1 saat sonra diyo orosbu cocu arama şeyini falan denedim olmuyo her numaraya 1 saat sonra tekrar dene diyo orosbu cocu
oldumu harbi bana yaz +48 459 070 910şimdi işe yaradı herkese kalemin kırıldı diye yazıyom altlarına sıçıyolar amk![]()
Olmadı pic 1 saate atti2no.
2nd-no.com
Arada telefon numarası yasaklandı diyor ama bi kaç denemeden sonra whatsapp ve benzeri numaraları çekersiniz ama telegramda olmuyor diğer bütün uygulamalarda çalışıyor temiz.
Bana 3dk da verdi ss atsana biOlmadı pic 1 saate atti
Aminaaa goyiimBana 3dk da verdi ss atsana bi
numarayı değiştir oluyor yenile numaralarıAminaaa goyiim
Doktorrr oldu laaan güvenli demi la bu aynı numaraları baskalarida kullanamiyor deminumarayı değiştir oluyor yenile numaraları
valla bilmiyorum her şey ola bilir ama kendi numarandan yapamıyacağın şeyleri yapa bilirsinDoktorrr oldu laaan güvenli demi la bu aynı numaraları baskalarida kullanamiyor demi
BEYLER RAT LİNKİ OLABİLİR BİDE FAKE NO VERİLEN KİŞİNİN TÜM DATASI ELİNİZE GEÇER BAİT BU BASMAYIN2no.
2nd-no.com
Bi kes amına koyduğum andavalı senin ben o 10 iq beynini sikeyim araştırdım google playsa bile uygulaması var 10iq andaval seniBEYLER RAT LİNKİ OLABİLİR BİDE FAKE NO VERİLEN KİŞİNİN TÜM DATASI ELİNİZE GEÇER BAİT BU BASMAYIN
BEYLER RAT LİNKİ OLABİLİR BİDE FAKE NO VERİLEN KİŞİNİN TÜM DATASI ELİNİZE GEÇER BAİT BU BASMAYIN
ULAN ORUSPU ÇOCUĞU GOGGLE PLAY KAÇAK DİZİ İZLEME UYGULAMALARINA BİLE İZİN VERİYOR SANKİ ÇOK GÜVENLİ AMINAKOYAYIM?Bi kes amına koyduğum andavalı senin ben o 10 iq beynini sikeyim araştırdım google playsa bile uygulaması var 10iq andaval seni
ULAN ORUSPU ÇOCUĞU SEN DİYORSUN RAT DOSYASI OLABİLİR GOOGLE PLAYDE HANGİ UYGULAMADA RAT DOSYALI UYGULAMA VAR AMINA KOYDUĞUMUN 10İQSU SENİ O UYGULAMALARIN ONAYLANMASI İÇİN GÜNLERCE DESTEK EKİBİ İNCELEYİP ÖYLE ONAYLIYORLAR AMINA KOYDUĞUMUN SALAĞI SENİULAN ORUSPU ÇOCUĞU GOGGLE PLAY KAÇAK DİZİ İZLEME UYGULAMALARINA BİLE İZİN VERİYOR SANKİ ÇOK GÜVENLİ AMINAKOYAYIM?
goggle play gibi kaçak her şeye izin veren bir denetimsiz şey için böyle savunmana götümle güldüm amkO UYGULAMALARIN ONAYLANMASI İÇİN GÜNLERCE DESTEK EKİBİ İNCELEYİP ÖYLE ONAYLIYORLAR
ve amk salağı seni böyle unknown insanların verilerini çalma ihtimali olan bir şeyi sen neden vatanın gibi savunuyorsun acaba oç seniULAN ORUSPU ÇOCUĞU SEN DİYORSUN RAT DOSYASI OLABİLİR GOOGLE PLAYDE HANGİ UYGULAMADA RAT DOSYALI UYGULAMA VAR AMINA KOYDUĞUMUN 10İQSU SENİ O UYGULAMALARIN ONAYLANMASI İÇİN GÜNLERCE DESTEK EKİBİ İNCELEYİP ÖYLE ONAYLIYORLAR AMINA KOYDUĞUMUN SALAĞI SENİ
Rat yemen içine sistemine indirmen gerek ki rat yapacak olsam burayımı hedef alırım senceve amk salağı seni böyle unknown insanların verilerini çalma ihtimali olan bir şeyi sen neden vatanın gibi savunuyorsun acaba oç seni![]()

yav sen kime ne öğretiyorsun amınakoyayım siteye girdim mi ki ben onu sor bikere kimse hayrına free no vermezRat yemen içine sistemine indirmen gerek ki rat yapacak olsam burayımı hedef alırım sence![]()
öğrenecek çok şeyin var o zamanyav sen kime ne öğretiyorsun amınakoyayım siteye girdim mi ki ben onu sor bikere kimse hayrına free no vermez
benim telefona girmişken sevdiğim kızın telefonuna girip baksana bi mesajlarına laöğrenecek çok şeyin var o zaman