Bedava Yabancı Tel No WP

dogu

dogu

Kraken

Arada telefon numarası yasaklandı diyor ama bi kaç denemeden sonra whatsapp ve benzeri numaraları çekersiniz ama telegramda olmuyor diğer bütün uygulamalarda çalışıyor temiz.

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Orcairis, ascend394, yigittsaint and 4 others
10 like geldiğinde bedavaya yemek söyleme methodu

• +1
Reactions: Cadvan and ankaranin_adami
  • JFL
Reactions: dogu and coax96

Arada telefon numarası yasaklandı diyor ama bi kaç denemeden sonra whatsapp ve benzeri numaraları çekersiniz ama telegramda olmuyor diğer bütün uygulamalarda çalışıyor temiz.
lan sen kralsın

• +1
Reactions: ascend394 and dogu
ben şimdi wpden girmeye çalışıyom sms diyom 1 saat sonra diyo orosbu cocu arama şeyini falan denedim olmuyo her numaraya 1 saat sonra tekrar dene diyo orosbu cocu

• +1
Reactions: dogu
şimdi işe yaradı herkese kalemin kırıldı diye yazıyom altlarına sıçıyolar amk:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: caglar3, Cadvan, coax96 and 1 other person
ben şimdi wpden girmeye çalışıyom sms diyom 1 saat sonra diyo orosbu cocu arama şeyini falan denedim olmuyo her numaraya 1 saat sonra tekrar dene diyo orosbu cocu
sms seç oluyor

• +1
Reactions: ankaranin_adami

Olmadı pic 1 saate atti

• Ugh..
Reactions: evexoria

Attachments

• Screenshot_20260911_143200_WhatsAppBusiness.jpg
    Screenshot_20260911_143200_WhatsAppBusiness.jpg
    328.4 KB · Views: 0
  • +1
  • Ugh..
Reactions: evexoria and dogu
numarayı değiştir oluyor yenile numaraları
Doktorrr oldu laaan güvenli demi la bu aynı numaraları baskalarida kullanamiyor demi

• +1
  • Ugh..
Reactions: evexoria and dogu
Doktorrr oldu laaan güvenli demi la bu aynı numaraları baskalarida kullanamiyor demi
valla bilmiyorum her şey ola bilir ama kendi numarandan yapamıyacağın şeyleri yapa bilirsin

• +1
Reactions: amcukgurmesi

BEYLER RAT LİNKİ OLABİLİR BİDE FAKE NO VERİLEN KİŞİNİN TÜM DATASI ELİNİZE GEÇER BAİT BU BASMAYIN

BEYLER RAT LİNKİ OLABİLİR BİDE FAKE NO VERİLEN KİŞİNİN TÜM DATASI ELİNİZE GEÇER BAİT BU BASMAYIN
Bi kes amına koyduğum andavalı senin ben o 10 iq beynini sikeyim araştırdım google playsa bile uygulaması var 10iq andaval seni

• JFL
  • Ugh..
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
3dakikada numara ne ulan amınakoyayım:lul:
adı olan log tutmayan siteler varken aldıkları yere bak

kendi sitenizden milletin kartını patlatmaya çalışmayın amk evlatları

Bi kes amına koyduğum andavalı senin ben o 10 iq beynini sikeyim araştırdım google playsa bile uygulaması var 10iq andaval seni
ULAN ORUSPU ÇOCUĞU GOGGLE PLAY KAÇAK DİZİ İZLEME UYGULAMALARINA BİLE İZİN VERİYOR SANKİ ÇOK GÜVENLİ AMINAKOYAYIM?

@dogu sen bu siteyi textnow dosyalarını kopyalayarak kendi ratini mi oluşturdun lan yarram:lul:

ULAN ORUSPU ÇOCUĞU GOGGLE PLAY KAÇAK DİZİ İZLEME UYGULAMALARINA BİLE İZİN VERİYOR SANKİ ÇOK GÜVENLİ AMINAKOYAYIM?
ULAN ORUSPU ÇOCUĞU SEN DİYORSUN RAT DOSYASI OLABİLİR GOOGLE PLAYDE HANGİ UYGULAMADA RAT DOSYALI UYGULAMA VAR AMINA KOYDUĞUMUN 10İQSU SENİ O UYGULAMALARIN ONAYLANMASI İÇİN GÜNLERCE DESTEK EKİBİ İNCELEYİP ÖYLE ONAYLIYORLAR AMINA KOYDUĞUMUN SALAĞI SENİ

• +1
  • Ugh..
Reactions: dogu and evexoria
O UYGULAMALARIN ONAYLANMASI İÇİN GÜNLERCE DESTEK EKİBİ İNCELEYİP ÖYLE ONAYLIYORLAR
goggle play gibi kaçak her şeye izin veren bir denetimsiz şey için böyle savunmana götümle güldüm amk:lul:

• Ugh..
Reactions: amcukgurmesi
ULAN ORUSPU ÇOCUĞU SEN DİYORSUN RAT DOSYASI OLABİLİR GOOGLE PLAYDE HANGİ UYGULAMADA RAT DOSYALI UYGULAMA VAR AMINA KOYDUĞUMUN 10İQSU SENİ O UYGULAMALARIN ONAYLANMASI İÇİN GÜNLERCE DESTEK EKİBİ İNCELEYİP ÖYLE ONAYLIYORLAR AMINA KOYDUĞUMUN SALAĞI SENİ
ve amk salağı seni böyle unknown insanların verilerini çalma ihtimali olan bir şeyi sen neden vatanın gibi savunuyorsun acaba oç seni:lul:

• +1
Reactions: ankaranin_adami
ve amk salağı seni böyle unknown insanların verilerini çalma ihtimali olan bir şeyi sen neden vatanın gibi savunuyorsun acaba oç seni:lul:
Rat yemen içine sistemine indirmen gerek ki rat yapacak olsam burayımı hedef alırım sence 🕵🏻

• +1
Reactions: Hanife
Rat yemen içine sistemine indirmen gerek ki rat yapacak olsam burayımı hedef alırım sence 🕵🏻
yav sen kime ne öğretiyorsun amınakoyayım siteye girdim mi ki ben onu sor bikere kimse hayrına free no vermez

yav sen kime ne öğretiyorsun amınakoyayım siteye girdim mi ki ben onu sor bikere kimse hayrına free no vermez
öğrenecek çok şeyin var o zaman

• JFL
Reactions: evexoria
öğrenecek çok şeyin var o zaman
benim telefona girmişken sevdiğim kızın telefonuna girip baksana bi mesajlarına la

• +1
Reactions: caglar3