orbitalover
Iron
Çok şey varda senin şuan hardmaxxden önce softmaxxi halletmen lazım cildi falan düzeltmekle başlaneler mesela kral
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çok şey varda senin şuan hardmaxxden önce softmaxxi halletmen lazım cildi falan düzeltmekle başlaneler mesela kral
nemlendirici cleanser zart zurt herseyi kullanıyorum moonlight krem bile ama hormonel akne var ılıktanÇok şey varda senin şuan hardmaxxden önce softmaxxi halletmen lazım cildi falan düzeltmekle başla
İzotretinoin kullan araştırıp eczaneden alabilirsin yan etkileri falan var sana nasıl geliyorsa artıknemlendirici cleanser zart zurt herseyi kullanıyorum moonlight krem bile ama hormonel akne var ılıktan
170 im ayıp oluyortip tam ortada bi tip boyun 170 olsa bitmisti
tip nasil170 im ayıp oluyor
Tip bence high ltn dayi ten rengide kotu biraz ben sevmiyom cenen deli dehset geride filler bile kurtarmaz bimax sart burun keles gibi rhino sart bide sana baya implant lazim yüzde boneless dogal bi sekilde mtnyi gecemeyecegin kesin en azindan boyun 189 yoksa rope vakti gelmis olurduangle fraud falan demeyin diye bloated halim olsun kupkuru halim olsun hepsinden koyucam boy 189cm kilo 73 yaş 17. burun ameliyatı olayımmı 18 de borazan gibi amk
View attachment 3731944View attachment 3731957View attachment 3732003View attachment 3732005View attachment 3732010View attachment 3732011
başkasıda high mtn diyor inflation is crazy these daysTip bence high ltn dayi ten rengide kotu biraz ben sevmiyom cenen deli dehset geride filler bile kurtarmaz bimax sart burun keles gibi rhino sart bide sana baya implant lazim yüzde boneless dogal bi sekilde mtnyi gecemeyecegin kesin en azindan boyun 189 yoksa rope vakti gelmis olurdu
frontun mtn-high mtn arasi softmaxle duzeltirsen high mtn olursunbaşkasıda high mtn diyor inflation is crazy these days![]()
eyww sence filler yaptiriyimmi ceneyeefrontun mtn-high mtn arasi softmaxle duzeltirsen high mtn olursun
sidein onemi fronta gore cok yok otistik bpciler gibi incelemenin anlami yok gibi
deneyebilirsin ama bekledigin gibi iyi bi sonuc alamayabilirsineyww sence filler yaptiriyimmi ceneyee
Adam boyunu kataral overall high mtn verdi salak orospu çocuğu sikim senin suratından daha güzel gözüküyor fareye benziyorsun overall boydan dolayi high mtnsin yüz olarak high ltn-low mtn range boyun 175 olsa yarragı yemistinbaşkasıda high mtn diyor inflation is crazy these days![]()
kanka senin yapacagin overrateye sokayim eleman boneless yuz ozellikleri yarragi yemis nerde mid high mtnfrontun mtn-high mtn arasi softmaxle duzeltirsen high mtn olursun
sidein onemi fronta gore cok yok otistik bpciler gibi incelemenin anlami yok gibi
Adam boyunu kataral overall high mtn verdi salak orospu çocuğu sikim senin suratından daha güzel gözüküyor fareye benziyorsun overall boydan dolayi high mtnsin yüz olarak high ltn-low mtn range boyun 175 olsa yarragı yemistin
Dostum deluzyonel olma bu kadar ciddi manada çirkinsin sikişmiş gözler sikişmiş çene sikişmiş kemikler sikişmiş burun sikişmiş ten rengi tek iyi tarafin boyun
kanka senin yapacagin overrateye sokayim eleman boneless yuz ozellikleri yarragi yemis nerde mid high mtn
çözüm öner dostumDostum deluzyonel olma bu kadar ciddi manada çirkinsin sikişmiş gözler sikişmiş çene sikişmiş kemikler sikişmiş burun sikişmiş ten rengi tek iyi tarafin boyun![]()
acil saç tarzı değiştirangle fraud falan demeyin diye bloated halim olsun kupkuru halim olsun hepsinden koyucam boy 189cm kilo 73 yaş 17. burun ameliyatı olayımmı 18 de borazan gibi amk
View attachment 3731944View attachment 3731957View attachment 3732003View attachment 3732005View attachment 3732010View attachment 3732011
ne tarz yapiyim kralacil saç tarzı değiştir
ona sen karar ver tas kafadan farklı olsun yeterne tarz yapiyim kral
yüzümde titanyum çiviler olsaydı beğenirdinona sen karar ver tas kafadan farklı olsun yeter
jokes aside chad dahi olsan şu saç kesimini her türlü sikeyim kekolardan farklı olmak şartyüzümde titanyum çiviler olsaydı beğenirdin![]()
saçın iyi, işine ne yarıyorsa onunla devam et bu yarıyorsa kalsın fena değilne tarz yapiyim kral
buradaki ratinglerin hepsi tamamen glaze, insanlar birbirini pohpohlamayı seviyor. discord global kitlesi mid ltn vesaire verirdi arkadas yine de yuksek ratelemisbaşkasıda high mtn diyor inflation is crazy these days![]()
burada kimsenin birbirinin gotunu yalamak icin bi sebebi yok siktir git discorduna amkburadaki ratinglerin hepsi tamamen glaze, insanlar birbirini pohpohlamayı seviyor. discord global kitlesi mid ltn vesaire verirdi arkadas yine de yuksek ratelemis
boy harici face high ltn-low mtn frame brutal total smvde mid mtn falandır ağzın laf yapıyorsa ve sosyal biriysen belki high mtn smv
eyww öneri olarak ne verirsinburadaki ratinglerin hepsi tamamen glaze, insanlar birbirini pohpohlamayı seviyor. discord global kitlesi mid ltn vesaire verirdi arkadas yine de yuksek ratelemis
ltn adama mtn, mtn adama htn veriyorsunuz hele bir htn gelse direkt chad muamelesi cekiyorsunuz dostum. Hate yok tamamen kendi dusuncelerimburada kimsenin birbirinin gotunu yalamak icin bi sebebi yok siktir git discorduna amk
öneri ver hacıltn adama mtn, mtn adama htn veriyorsunuz hele bir htn gelse direkt chad muamelesi cekiyorsunuz dostum. Hate yok tamamen kendi dusuncelerim
yoo sadece blackpill ile kafasını sikmiş tiktokcelsin tedavi olmanı öneririmltn adama mtn, mtn adama htn veriyorsunuz hele bir htn gelse direkt chad muamelesi cekiyorsunuz dostum. Hate yok tamamen kendi dusuncelerim
valla ikisindende çözüm öneri vs istedim tık yokyoo sadece blackpill ile kafasını sikmiş tiktokcelsin tedavi olmanı öneririm
önyargı final boss, daha ideolojimi bile bilmiyorsunyoo sadece blackpill ile kafasını sikmiş tiktokcelsin tedavi olmanı öneririm
dostum ne gibi bir çözüm istiyorsun peygamber miyim de mucize yaratayım, hardmaxx disi o flawlarin cozumu maalesef yok. softmaxx olarak o saç stilini degistir ve cildini olabildiğince perfect yapmaya çalış, binlerce thread var burada inceleyip oğrenebilirsinvalla ikisindende çözüm öneri vs istedim tık yok
eyw cansındostum ne gibi bir çözüm istiyorsun peygamber miyim de mucize yaratayım, hardmaxx disi o flawlarin cozumu maalesef yok. softmaxx olarak o saç stilini degistir ve cildini olabildiğince perfect yapmaya çalış, binlerce thread var burada inceleyip oğrenebilirsin
aynen öyleyim dcne yol al hadiönyargı final boss, daha ideolojimi bile bilmiyorsun
benden daha newgen olman gercegiaynen öyleyim dcne yol al hadi
ee birşeyi değiştirmedibenden daha newgen olman gercegi
kanka dmden konussak nasilsin merhaba durumuna donucek konu sirf dusuncemi belirttigim icin “yol al” gibisinden konusmak sacma geliyo ustune ustluk benden sonra buraya katilan birisi icinee birşeyi değiştirmedi
kim siker senin ideolojini amkönyargı final boss, daha ideolojimi bile bilmiyorsun
evet senden de eskiyimkim siker senin ideolojini amk
evet senden de eskiyim
kim siker senin ideolojini amk
genio trde 80 100k arasıceneni duzeltmek icin yaklasik 1 milyon liran var mi?
fillerda oyle sikintilar yok ama duzgun butun yuzune yaptirmayi dusunuyosan cene ucu elmacik vs balona benzersin gelecekte
genio icin de yurtdisinda yaptirmaya gerek var mi bilmiyom
bimax icin dedim yurtdisindagenio trde 80 100k arası
bi sikimi dogrulttugunu saniyor arkadas eskiyim eskiyim diyincebirkaç gündür ne bu senden eskiyim muhabbeti her threadde görüyom
bimax aptalca bir ameliyat hernekadar çok işe yarasada bu herifin okadar birikim yapma olasılıgı zor genio+rhino yeterlibimax icin dedim yurtdisinda
genioya kiyasla cok invasive zorunlu degilse geregi yok zatenbimax aptalca bir ameliyat hernekadar çok işe yarasada bu herifin okadar birikim yapma olasılıgı zor genio+rhino yeterli
Sen yuzunu atsana la bu kadar ozguvenli konusuyon meeak ettimAdam boyunu kataral overall high mtn verdi salak orospu çocuğu sikim senin suratından daha güzel gözüküyor fareye benziyorsun overall boydan dolayi high mtnsin yüz olarak high ltn-low mtn range boyun 175 olsa yarragı yemistin