nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka 175 ya mtn kingiz amkYakışıklı adamsın vesselam ama o mid face ve philtrum failo sayılabilecek derece ama dert etme bir lip lifte hallolur framede iyi zaten senin.Baba şuan mtn boy kaçtı eğer boyun iyiyse strong mtn
Boyda mtn ki aq mesela benim tipte mtn ama boy 181 olduğundan strong mtn oluyorum neyse hocam frame kasmaya devam et lip lift yaptır htn olursun rahatkanka 175 ya mtn kingiz amk
180 olsam iyi olurdu yapcak bir sey yok aga uzun sacli halime strong mtn falan demislerdi eskidenBoyda mtn ki aq mesela benim tipte mtn ama boy 181 olduğundan strong mtn oluyorum neyse hocam frame kasmaya devam et lip lift yaptır htn olursun rahat
sende tam türk karı slayer tipi var ama mid facein kötü olduğu için mtn diyorum bakma yani hocam goatee falan yap amınakeeee piyasada slaylemedik karı bırakmazsın benden söylemesi180 olsam iyi olurdu yapcak bir sey yok aga uzun sacli halime strong mtn falan demislerdi eskiden
nt degilim ki aga ya tip o kadar kötü olmasa darate mate anlamam sikisecek tipin var
goatee ne ustaasende tam türk karı slayer tipi var ama mid facein kötü olduğu için mtn diyorum bakma yani hocam goatee falan yap amınakeeee piyasada slaylemedik karı bırakmazsın benden söylemesi
Ya baba varya anladın sen internete yaz harbi sana yakışır bak aqgoatee ne ustaa
ciddili soruyasan keci sakali kardesgoatee ne ustaa
harbi yakisirYa baba varya anladın sen internete yaz harbi sana yakışır bak aq
Ya baba varya anladın sen internete yaz harbi sana yakışır bak aq
jhonny depp sakali gider mi peki + sakal cikmiyo beyler bendeharbi yakisir
181 boy mtn tipi strong mtn mi yapiyo dumbukBoyda mtn ki aq mesela benim tipte mtn ama boy 181 olduğundan strong mtn oluyorum neyse hocam frame kasmaya devam et lip lift yaptır htn olursun rahat
Ayakkabıyla 185 oluypm herkesi height mogluyorum181 boy mtn tipi strong mtn mi yapiyo dumbuk
ayakkabiyla 188im yine uzun hissetmiyom amk nasil mogluyon o.cAyakkabıyla 185 oluypm herkesi height mogluyorum
Baba bırak ole ıslerı sen alman usulu goatee bıyık yap varya sen işi babaya bırak bana bırak benimkini yap bosver sikimtrak unnt johnmy dep sakalını o herifte oberrated zaten bok gibi zygolaro var low setjhonny depp sakali gider mi peki + sakal cikmiyo beyler bende
HİSSEDİYOM BİKERE SEN NİMETİN DEĞERİNİ BİLMİYORSAN BANANE ÇÜK KAFAayakkabiyla 188im yine uzun hissetmiyom amk nasil mogluyon o.c
Valla bu sakal konusunun açılması iyi oldu dayi roller falan alsam cikar mi acaba sakalBaba bırak ole ıslerı sen alman usulu goatee bıyık yap varya sen işi babaya bırak bana bırak benimkini yap bosver sikimtrak unnt johnmy dep sakalını o herifte oberrated zaten bok gibi zygolaro var low set
biyigi ince birakBaba bırak ole ıslerı sen alman usulu goatee bıyık yap varya sen işi babaya bırak bana bırak benimkini yap bosver sikimtrak unnt johnmy dep sakalını o herifte oberrated zaten bok gibi zygolaro var low set
Daha çıkmadımı aq overValla bu sakal konusunun açılması iyi oldu dayi roller falan alsam cikar mi acaba sakal
yok kralappeal god
yok amk çıkmıyo kıl çıkıyo da sik gibi duruyo hala siyahlaşıp sertleşmediDaha çıkmadımı aq over
ikisinide avcı gözlerimle ankaraya kadar mogluyorumbiyigi ince birak
joni depp kotu chico mtn heyarramhe
paranormalolay
Testo kullanmana rağmen böyleyse sakalı siktir etyok amk çıkmıyo kıl çıkıyo da sik gibi duruyo hala siyahlaşıp sertleşmedi
küre başlamadım daha kankaTesto kullanmana rağmen böyleyse sakalı siktir et
bugun instada video gordum zenci bi lavuk sakal icin avakado yagi ve nane yagi karistirip suratiniza surun diyodu hem akneye hem sakala etkiliymisValla bu sakal konusunun açılması iyi oldu dayi roller falan alsam cikar mi acaba sakal
Liboş maarda abi bize deva partisinin loreunu anlatırmısın @maardabugun instada video gordum zenci bi lavuk sakal icin avakado yagi ve nane yagi karistirip suratiniza surun diyodu hem akneye hem sakala etkiliymis
gecen gun @maarda da onerdi zaten nane yagi
dermarollerla deneyecegim fakat dermaroller hakkinda endiselerim var yuzumde hala akne var cunku aktif. bazen hala cikiyo onun icin napcagimi bilemedim. @maarda sunun icin de bi aydinlatsa bizi keske
kanka valla çıkması lazım çeçenmaxxing yapcam sakalım yokbugun instada video gordum zenci bi lavuk sakal icin avakado yagi ve nane yagi karistirip suratiniza surun diyodu hem akneye hem sakala etkiliymis
dermarollerla deneyecegim fakat dermaroller hakkinda endiselerim var yuzumde hala akne var cunku aktif. bazen hala cikiyo onun icin napcagimi bilemedim. @maarda sunun icin de bi aydinlatsa bizi keske
aktif sivilceye sürülmez kanka dermarollerbugun instada video gordum zenci bi lavuk sakal icin avakado yagi ve nane yagi karistirip suratiniza surun diyodu hem akneye hem sakala etkiliymis
aynen kanka buzz cut fotom vardı htn degildim ya orda benceSenin htn olduğun buzz cutli bi foton vardi