chadwers
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sence potansiyelim var mı en iyi halimle chad vs olabilir miyim yoksa imkansız mıSide htn
Çenen uzun ama dar o yüzden jaw implants yaptırabilirsin.Dudak genişletme araçlarını kullanabilirsin.Lip lift yaptırabilirsin.Htn+ potansiyeli var ama chad olmak baya zor kankam.sence potansiyelim var mı en iyi halimle chad vs olabilir miyim yoksa imkansız mı
benim için bitti demek.Çenen uzun ama dar o yüzden jaw implants yaptırabilirsin.Dudak genişletme araçlarını kullanabilirsin.Lip lift yaptırabilirsin.Htn+ potansiyeli var ama chad olmak baya zor kankam.
184
Chad nüfusun %1ini oluşturur aq 100 kişiden biri olmak istiyorsan bitmiş olabilir ama htn demek 100 kişinin 10 da biri demekbenim için bitti demek.
o gozlugu ve mulleti bırakıyorsun kekomaxxing yapıyorsun iş bitiyor kardeşim hiç bi sorunun yok chadsin git hayatı yaşa implant falan yapma
dalga mı geçiyorsuno gozlugu ve mulleti bırakıyorsun kekomaxxing yapıyorsun iş bitiyor kardeşim hiç bi sorunun yok chadsin git hayatı yaşa implant falan yapma
benim için bitti mi yoksa hala umut var mıDudak ve ağzın çok dar
Yo niçin bitsin ama gözlerinde sanki yüzüne göre küçük onun dışında senin için bitmedibenim için bitti mi yoksa hala umut var mı
yüzümü daha iyi hale getirmek için ne yapabilirimYo niçin bitsin ama gözlerinde sanki yüzüne göre küçük onun dışında senin için bitmedi
chad yuzde birden baya az chadlite desen bile zor o ihtimalChad nüfusun %1ini oluşturur aq 100 kişiden biri olmak istiyorsan bitmiş olabilir ama htn demek 100 kişinin 10 da biri demek
Su orucu yap 40 günlükyüzümü daha iyi hale getirmek için ne yapabilirim
70kilon kaç?
kötü birşey mi buağa çok uncanny gözüküyon
ne gibi bi eksik varbir şey eksik ama ne anlamadım
ne gibi bir gariplik var kiSaçın olmadan garip duruyon
chadlite bile olamaz mıyımchad yuzde birden baya az chadlite desen bile zor o ihtimal
Kapşonsuz saçınla beraber kendini kasmadan foton var mı onu at öyle bakalım bence saçsızlık öyle gösteriyor
13luk btsci sudenin allahi
dostm keske dalga gecmeseydin insanca bir şey sordum?13luk btsci sudenin allahi
eye aream o kadar kötü mü harbıdn..Htn diyecektim de reis hepsi gözünün büyüklüğüne bağlıymış, bu fotoları da görünce orta mtn gördüm.
5.5/10
en büyük sebebi gözlerin çok küçük, marko jaric diye bi herif var ona bak
ondan iyi gözlerin neyse ki allah kurtarmış, 5in üstü iyi demek bu arada yani bu konuda hiç üzülme iyisin gayet
reelde bu göz küçüklüğü çok fark edilmiyor bence o yüzden reelde HTN olabilirsin
düzgünce soru soruyoz kanka bos yapicaksan bisey yazmakackere btsci kızlardan cold approach yedin
genetik lotteryi kazanmışsın kanzi uzun boylu mtnsin iştedüzgünce soru soruyoz kanka bos yapicaksan bisey yazma
Kanka nasıl daha iyi bir görüntüye sahip olabileceğimi soruyorum dalga geçmektense yardımcı olsan bir şey mi kaybedeceksingenetik lotteryi kazanmışsın kanzi uzun boylu mtnsin işte
Ne bitmesi amk umut var kesinliklebenim için bitti mi yoksa hala umut var mı
Tavsiyelerin neler ne yapabilirimNe bitmesi amk umut var kesinlikle
spora gidebilrsin ne dalgageçicem kanzi mtnsin işte uzun boylu 184 trde 95 persentilKanka nasıl daha iyi bir görüntüye sahip olabileceğimi soruyorum dalga geçmektense yardımcı olsan bir şey mi kaybedeceksin
mulletı bırak gözlük çerçevesinde değişTavsiyelerin neler ne yapabilirim
çerçeveyi ne ile değiştirebilirim?mulletı bırak gözlük çerçevesinde değiş
göz kapağımdan dolayı kirpiklerim pek gözükmüyor normalde kalkıkKirpiklerin kötü gibi geldi tam belli olmuyor ama eğer öyleyse lattise veya hint yağı kullan
Kaşa çizik atma yüzüne yakışmıyor
Aşırı soluksun undertonelarin zayıf günlük domates ve havuç ye yada direkt beta karoten ile likopen takviyesi al
jeffrey dahmerın kullandigina benzer bir şey kullanıyorum ben onu oneribilirim şuan mustang marka,optik mağazasına git dene kesinlikle. dolapta ilgimi çekan chrome hearts çerçeveler var ama deneyip görme şansım yok onlarıdaçerçeveyi ne ile değiştirebilirim?
gyme gidiyorum zaten daha öncesinden 5 ay gitmistim sonra 3 ay bıraktım 1 hafta once geri dondumspor olarakta calisthenics yap bence gyme gitmek yerine boks kick boks muay thai falanda öğren büyükşehirdeysen bjj güreş judo kurslarıda bulabilirsin onlara git bence