Beni rateleyin, dıs görünüsüm icin neler yapabilirim

chadwers

chadwers

Iron
IMG 6746 IMG 6745 IMG 6740

öncelikle beni rateleyin ltn mtn or htn?

sizce dış görünüşümü daha iyi hale getirmek için ne yapmalıyım

2. fotoğrafı uyandığım gibi çektiğim için yüzüm biraz şiş tavsiyelerinizi bekliyorum

Baba niye bukadar jb pfpli türk türedi la neyse weak mtn hocam dudak burun oranı brutal benimde öyleydi gülümsemeye çalış biraz fotolarda o düzeltiyor durumj

• +1
Reactions: miserablenigga64
sence potansiyelim var mı en iyi halimle chad vs olabilir miyim yoksa imkansız mı
Çenen uzun ama dar o yüzden jaw implants yaptırabilirsin.Dudak genişletme araçlarını kullanabilirsin.Lip lift yaptırabilirsin.Htn+ potansiyeli var ama chad olmak baya zor kankam.

Çenen uzun ama dar o yüzden jaw implants yaptırabilirsin.Dudak genişletme araçlarını kullanabilirsin.Lip lift yaptırabilirsin.Htn+ potansiyeli var ama chad olmak baya zor kankam.
benim için bitti demek.

benim için bitti demek.
Chad nüfusun %1ini oluşturur aq 100 kişiden biri olmak istiyorsan bitmiş olabilir ama htn demek 100 kişinin 10 da biri demek

o gozlugu ve mulleti bırakıyorsun kekomaxxing yapıyorsun iş bitiyor kardeşim hiç bi sorunun yok chadsin git hayatı yaşa implant falan yapma

• JFL
Reactions: starboi.
o gozlugu ve mulleti bırakıyorsun kekomaxxing yapıyorsun iş bitiyor kardeşim hiç bi sorunun yok chadsin git hayatı yaşa implant falan yapma
dalga mı geçiyorsun

Dudak ve ağzın çok dar

benim için bitti mi yoksa hala umut var mı
Yo niçin bitsin ama gözlerinde sanki yüzüne göre küçük onun dışında senin için bitmedi

Tipin iyi ama anlayamadığım bi değişiklik var uzaylı gibisin

Chad nüfusun %1ini oluşturur aq 100 kişiden biri olmak istiyorsan bitmiş olabilir ama htn demek 100 kişinin 10 da biri demek
chad yuzde birden baya az chadlite desen bile zor o ihtimal

Saçın olmadan garip duruyon

ağa çok uncanny gözüküyon

bir şey eksik ama ne anlamadım

Kapşonsuz saçınla beraber kendini kasmadan foton var mı onu at öyle bakalım bence saçsızlık öyle gösteriyor

Htn diyecektim de reis hepsi gözünün büyüklüğüne bağlıymış, bu fotoları da görünce orta mtn gördüm.
5.5/10
en büyük sebebi gözlerin çok küçük, marko jaric diye bi herif var ona bak
ondan iyi gözlerin neyse ki allah kurtarmış, 5in üstü iyi demek bu arada yani bu konuda hiç üzülme iyisin gayet

reelde bu göz küçüklüğü çok fark edilmiyor bence o yüzden reelde HTN olabilirsin

Htn diyecektim de reis hepsi gözünün büyüklüğüne bağlıymış, bu fotoları da görünce orta mtn gördüm.
5.5/10
en büyük sebebi gözlerin çok küçük, marko jaric diye bi herif var ona bak
ondan iyi gözlerin neyse ki allah kurtarmış, 5in üstü iyi demek bu arada yani bu konuda hiç üzülme iyisin gayet

reelde bu göz küçüklüğü çok fark edilmiyor bence o yüzden reelde HTN olabilirsin
eye aream o kadar kötü mü harbıdn..

Kafatasına göre çok küçük gözlerin ama mtnsin

kackere btsci kızlardan cold approach yedin

KALİN CERCEVELİ GOZLUK TAK GOZLER BUYUSUN

genetik lotteryi kazanmışsın kanzi uzun boylu mtnsin işte
Kanka nasıl daha iyi bir görüntüye sahip olabileceğimi soruyorum dalga geçmektense yardımcı olsan bir şey mi kaybedeceksin

Kanka nasıl daha iyi bir görüntüye sahip olabileceğimi soruyorum dalga geçmektense yardımcı olsan bir şey mi kaybedeceksin
spora gidebilrsin ne dalgageçicem kanzi mtnsin işte uzun boylu 184 trde 95 persentil

Kirpiklerin kötü gibi geldi tam belli olmuyor ama eğer öyleyse lattise veya hint yağı kullan

Kaşa çizik atma yüzüne yakışmıyor

Aşırı soluksun undertonelarin zayıf günlük domates ve havuç ye yada direkt beta karoten ile likopen takviyesi al

• Ugh..
Reactions: gargomel
He bide gymcelle boyun iyi

• Ugh..
Reactions: gargomel
Kirpiklerin kötü gibi geldi tam belli olmuyor ama eğer öyleyse lattise veya hint yağı kullan

Kaşa çizik atma yüzüne yakışmıyor

Aşırı soluksun undertonelarin zayıf günlük domates ve havuç ye yada direkt beta karoten ile likopen takviyesi al
göz kapağımdan dolayı kirpiklerim pek gözükmüyor normalde kalkık

çerçeveyi ne ile değiştirebilirim?
jeffrey dahmerın kullandigina benzer bir şey kullanıyorum ben onu oneribilirim şuan mustang marka,optik mağazasına git dene kesinlikle. dolapta ilgimi çekan chrome hearts çerçeveler var ama deneyip görme şansım yok onlarıda

spor olarakta calisthenics yap bence gyme gitmek yerine boks kick boks muay thai falanda öğren büyükşehirdeysen bjj güreş judo kurslarıda bulabilirsin onlara git bence

spor olarakta calisthenics yap bence gyme gitmek yerine boks kick boks muay thai falanda öğren büyükşehirdeysen bjj güreş judo kurslarıda bulabilirsin onlara git bence
gyme gidiyorum zaten daha öncesinden 5 ay gitmistim sonra 3 ay bıraktım 1 hafta once geri dondum