K
kurabiyecanavari31
Iron
debloat için ne yapıyorsun aynı boydayım 63 kiloyum hayvan gibi bloat var aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mıllete ne dostum dıyon bu ne samımıyetdostm keske dalga gecmeseydin insanca bir şey sordum?
boyle tıpler trde rahat gecınıyor tt cek kıtlen olsun rahat yasarsın
debloat icin bisey yapmiom genetik olarak yüzüm su tutmuyor beslenmem berbat durumdadebloat için ne yapıyorsun aynı boydayım 63 kiloyum hayvan gibi bloat var aq
Tiktok cekmek dalga konusu etmez miboyle tıpler trde rahat gecınıyor tt cek kıtlen olsun rahat yasarsın
burda eder ama realde etmezTiktok cekmek dalga konusu etmez mi
Mullet kestirme kanka çok kötü duruyorView attachment 3248455View attachment 3248456View attachment 3248457
öncelikle beni rateleyin ltn mtn or htn?
sizce dış görünüşümü daha iyi hale getirmek için ne yapmalıyım
2. fotoğrafı uyandığım gibi çektiğim için yüzüm biraz şiş tavsiyelerinizi bekliyorum
Gymi siktir et calisthenicse gecgyme gidiyorum zaten daha öncesinden 5 ay gitmistim sonra 3 ay bıraktım 1 hafta once geri dondum
Chad olmak maks htn+ hardmaxx ilesence potansiyelim var mı en iyi halimle chad vs olabilir miyim yoksa imkansız mı
Bi de nose lip ratio için çubuklar var onları alabilirsin yardımcı olur tutoriallari var sitede yaz cikar
ah benim için bitti demek ama ağlanmak yerine en iyi halime ulaşmaya çalışmalıyım mid htn falan olmamda zor muChad olmak maks htn+ hardmaxx ile
BAK KRAL CHAD OLMAK HER YİĞİDİ,N HARCI DEĞİL CHAD DEMEK NEDEMEK BİLİYON???? DÜNYADA TOPLASAN 100 BİN TANE CHAD YOKTUR SEN DIYORSUNKI CHAD OLMAZSAM HAYAT BİTTİ YA AQ HTN OLMAK BİLE BİR LÜTUFKEN VE SENDE BU POTANSİYEL VARKEN NE ZIRLIYONah benim için bitti demek ama ağlanmak yerine en iyi halime ulaşmaya çalışmalıyım mid htn falan olmamda zor mu
kral niye sinirlendinde yardımcı olabilceksen dmden konusabilir miyizBAK KRAL CHAD OLMAK HER YİĞİDİ,N HARCI DEĞİL CHAD DEMEK NEDEMEK BİLİYON???? DÜNYADA TOPLASAN 100 BİN TANE CHAD YOKTUR SEN DIYORSUNKI CHAD OLMAZSAM HAYAT BİTTİ YA AQ HTN OLMAK BİLE BİR LÜTUFKEN VE SENDE BU POTANSİYEL VARKEN NE ZIRLIYON
olurkral niye sinirlendinde yardımcı olabilceksen dmden konusabilir miyiz
sifirdan baslasam ne kadar surede L sit yapabilirimGymi siktir et calisthenicse gec
signatureımı ne çalıyon amınakodum köstebeğiolur