E
ercan
chads.org
neyse gerek kalmadı
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
babuş aynadan çek bide side'da yolla bi yerden tanıdık geldinde çıkaramadımen son attığım rate thread'inde bf düşürmemi söylemişdiniz, 5 kilo verdim. foto autistic gözüküyor biliyorum ama rateleyip başka önerileriniz varsa çok teşekkür ederim
@ascension124
youtube'da avrupalı nataşaları sikiyo ben ordan tanıdımbabuş aynadan çek bide side'da yolla bi yerden tanıdık geldinde çıkaramadım
oha chadyoutube'da avrupalı nataşaları sikiyo ben ordan tanıdım
Tipin kötü değil iyi değil tam bir ortalama insansın sana bakınca ne iğrenirim ne de hayran kalırım tabi türkiye ortalama altı dolu olduğu için türkiyede ortalama üstüsünneyse gerek kalmadı
türkiyede ortalama altı dolu değil bir kere amk batı kesimlerde yaşamadığın belliTipin kötü değil iyi değil tam bir ortalama insansın sana bakınca ne iğrenirim ne de hayran kalırım tabi türkiye ortalama altı dolu olduğu için türkiyede ortalama üstüsün
Bursada yaşıyom amk salağı ne anlatıyorsun? Tipi gerçekten iyi çok az kişi gördüm bu OP'deki gibi biri yakışıklı diye geçiyor hattatürkiyede ortalama altı dolu değil bir kere amk batı kesimlerde yaşamadığın belli
batıda nasıltürkiyede ortalama altı dolu değil bir kere amk batı kesimlerde yaşamadığın belli
Kanka sen güneydoğudamı yaşıyordun? oradakiler nasıl? internete nereden giriyorsun mesela evden girebiliyor musun yüksek biryere mi tırmanman gerek? insanı falan nasılbatıda nasıl
cidden merak ettiğim için sordum dalga geçmiyorsan evet altyapı kötüKanka sen güneydoğudamı yaşıyordun? oradakiler nasıl? internete nereden giriyorsun mesela evden girebiliyor musun yüksek biryere mi tırmanman gerek? insanı falan nasıl
Kanka batıyla doğu arasında fark ne bilmiyorum insanını soruyorsan ten rengi dışında pek bir fark yok ama yaşam olaraj internet elektrik hatta lunapark yol falan bile var yemek bile söyleyebiliyoruz hiç evden çıkmadan ve Tuvalet var oturmalı sifonlucidden merak ettiğim için sordum dalga geçmiyorsan evet altyapı kötü
bende bursadayım gel buluşak gör yakışıklı biriniBursada yaşıyom amk salağı ne anlatıyorsun? Tipi gerçekten iyi çok az kişi gördüm bu OP'deki gibi biri yakışıklı diye geçiyor hatta
Neresinden?bende bursadayım gel buluşak gör yakışıklı birini
inanma seni sikecek aktif buNeresinden?
Ben böyle yardımlaşma ve kendini geliştirme forumunun ta amına koyayım. çok bilmişi bitmez gayleri bitmez herif cephede çatışıyor buradakilerin tipini sevmiyorum diyor. Acilen kurtulmam gerek buradan hesabı sileceğiminanma seni sikecek aktif bu
Sen kimsin bilmiyom da taşşağına takıl ciddiye alma bro DBen böyle yardımlaşma ve kendini geliştirme forumunun ta amına koyayım. çok bilmişi bitmez gayleri bitmez herif cephede çatışıyor buradakilerin tipini sevmiyorum diyor. Acilen kurtulmam gerek buradan hesabı sileceğim
Hocam bu sabah telefonum çizildi bu orrrrrrrrrospppppuuu evladı maardanın postlarını okurken çok sinirlendim hesap açtım orrrrrrrrrrosssspuuu evladı aktif değil herhalde şuanda sabaha hesabı silerim zatenSen kimsin bilmiyom da taşşağına takıl ciddiye alma bro D![]()
Neresinden?
tophanedeyimde 30 tane sevgilim olmuştur niye senin kıllı götünü sikmek isteyeyim amkBen böyle yardımlaşma ve kendini geliştirme forumunun ta amına koyayım. çok bilmişi bitmez gayleri bitmez herif cephede çatışıyor buradakilerin tipini sevmiyorum diyor. Acilen kurtulmam gerek buradan hesabı sileceğim
Sevgililer donem dagilimitophanedeyimde 30 tane sevgilim olmuştur niye senin kıllı götünü sikmek isteyeyim amk