Beni Rateleyin

E

ercan

chads.org
neyse gerek kalmadı

Last edited:
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
Üzgünüm bhai. Over

• JFL
Reactions: Deleted member 133325
mtn pickup artist

en son attığım rate thread'inde bf düşürmemi söylemişdiniz, 5 kilo verdim. foto autistic gözüküyor biliyorum ama rateleyip başka önerileriniz varsa çok teşekkür ederim

@ascension124
babuş aynadan çek bide side'da yolla bi yerden tanıdık geldinde çıkaramadım

Fotoyu kaldırmış aglicam amk looksmax hassas kalpliler için cehennem

• JFL
Reactions: hellomylove
neyse gerek kalmadı
Tipin kötü değil iyi değil tam bir ortalama insansın sana bakınca ne iğrenirim ne de hayran kalırım tabi türkiye ortalama altı dolu olduğu için türkiyede ortalama üstüsün

Tipin kötü değil iyi değil tam bir ortalama insansın sana bakınca ne iğrenirim ne de hayran kalırım tabi türkiye ortalama altı dolu olduğu için türkiyede ortalama üstüsün
türkiyede ortalama altı dolu değil bir kere amk batı kesimlerde yaşamadığın belli

türkiyede ortalama altı dolu değil bir kere amk batı kesimlerde yaşamadığın belli
Bursada yaşıyom amk salağı ne anlatıyorsun? Tipi gerçekten iyi çok az kişi gördüm bu OP'deki gibi biri yakışıklı diye geçiyor hatta

batıda nasıl
Kanka sen güneydoğudamı yaşıyordun? oradakiler nasıl? internete nereden giriyorsun mesela evden girebiliyor musun yüksek biryere mi tırmanman gerek? insanı falan nasıl

Kanka sen güneydoğudamı yaşıyordun? oradakiler nasıl? internete nereden giriyorsun mesela evden girebiliyor musun yüksek biryere mi tırmanman gerek? insanı falan nasıl
cidden merak ettiğim için sordum dalga geçmiyorsan evet altyapı kötü

cidden merak ettiğim için sordum dalga geçmiyorsan evet altyapı kötü
Kanka batıyla doğu arasında fark ne bilmiyorum insanını soruyorsan ten rengi dışında pek bir fark yok ama yaşam olaraj internet elektrik hatta lunapark yol falan bile var yemek bile söyleyebiliyoruz hiç evden çıkmadan ve Tuvalet var oturmalı sifonlu

Bursada yaşıyom amk salağı ne anlatıyorsun? Tipi gerçekten iyi çok az kişi gördüm bu OP'deki gibi biri yakışıklı diye geçiyor hatta
bende bursadayım gel buluşak gör yakışıklı birini

brutal over knk :blackpill:

inanma seni sikecek aktif bu
Ben böyle yardımlaşma ve kendini geliştirme forumunun ta amına koyayım. çok bilmişi bitmez gayleri bitmez herif cephede çatışıyor buradakilerin tipini sevmiyorum diyor. Acilen kurtulmam gerek buradan hesabı sileceğim

• JFL
Reactions: IlI
Ben böyle yardımlaşma ve kendini geliştirme forumunun ta amına koyayım. çok bilmişi bitmez gayleri bitmez herif cephede çatışıyor buradakilerin tipini sevmiyorum diyor. Acilen kurtulmam gerek buradan hesabı sileceğim
Sen kimsin bilmiyom da taşşağına takıl ciddiye alma bro D:D

• +1
Reactions: Kamzi
Sen kimsin bilmiyom da taşşağına takıl ciddiye alma bro D:D
Hocam bu sabah telefonum çizildi bu orrrrrrrrrospppppuuu evladı maardanın postlarını okurken çok sinirlendim hesap açtım orrrrrrrrrrosssspuuu evladı aktif değil herhalde şuanda sabaha hesabı silerim zaten

• +1
Reactions: Deleted member 133325
Neresinden?
tophanedeyimde 30 tane sevgilim olmuştur niye senin kıllı götünü sikmek isteyeyim amk

• JFL
Reactions: IlI and Deleted member 133325
tophanedeyimde 30 tane sevgilim olmuştur niye senin kıllı götünü sikmek isteyeyim amk
Sevgililer donem dagilimi

Ilkokul 4: 19 sevgili

Ortakokul: 10 sevgili

Lise: 1 sevgili

Simdi: yikik truecel

• Ugh..
  • JFL
Reactions: Zodiac and Buddymaxxer