Benim için bitti

BladerFlame

BladerFlame

Silver
Spor salonunun kardiyo bölümünde küçük kantin gibi bişi var oradan su almak için salonun kantinine gitmiştim tam kantinin azıcık karşısında böyle merdiven çıktığın bir kardiyo aleti var bi tane kadın kullanıyodu amk sımsıkı taytıda çekmiş altına 3 saniye gözüm kaydı aq meğersem kadın azıcık uzağına götünü çekmek için telefon tripodu koymuş videodaymış amk 3 saniye gözümün kaydığı anıda kaydetti büyük ihtimalle napıcam ben amk kesin bi influencer falan kasa çok sağlamdı influencer olmama ihtimali yok instasına düşmem inşallah

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Iranidnordid, hardmaxxx and 4 others
azgın gymcel yakalandı :lul::lul:

• JFL
Reactions: Iranidnordid and BladerFlame
Spor salonunun kardiyo bölümünde küçük kantin gibi bişi var oradan su almak için salonun kantinine gitmiştim tam kantinin azıcık karşısında böyle merdiven çıktığın bir kardiyo aleti var bi tane kadın kullanıyodu amk sımsıkı taytıda çekmiş altına 3 saniye gözüm kaydı aq meğersem kadın azıcık uzağına götünü çekmek için telefon tripodu koymuş videodaymış amk 3 saniye gözümün kaydığı anıda kaydetti büyük ihtimalle napıcam ben amk kesin bi influencer falan kasa çok sağlamdı influencer olmama ihtimali yok instasına düşmem inşallah
allah bilir coktan izlemisimdir seni tacizci diye

• So Sad
  • JFL
Reactions: BladerFlame and Iranidnordid
peki 2 metre çed olsaydı da bu kadar korkarmıydı bruuutal blackpille hoşgeldin kardeşim….

• +1
Reactions: EK0 and BladerFlame
allah bilir coktan izlemisimdir seni tacizci diye
Ltn-> iyy pis sapık

Chadlite->götüne bakarak seninle flört etmeye çalışmış

Last edited:
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, EK0, Iranidnordid and 1 other person
Ltn-> iyy pis sapık

Chadlite->götüme bakarak seninle flört etmeye çalışmış
Mtn= Neden bakıyorsun..?
Htn=Merhaba