BEST EYE AEA ASCENSIONS ON TIKTOK

velwetyy

velwetyy

Lone
Analjfl suan kurslardan ne kadar kazaniyo veya kazandi bilmiyom ama dogru pazarlama ve reklamla tiktokta cok daha nufuzlu bir bolgeye tezahur ederek fena para kaldirabilir buyuk bir potansiyel goruyorum bi de horusun gozu yuzunden tag atilmiyo

• +1
Reactions: stacyworshipper, Nox𓂀 and -BayHarbourButcher
Analjfl suan kurslardan ne kadar kazaniyo veya kazandi bilmiyom ama dogru pazarlama ve reklamla tiktokta cok daha nufuzlu bir bolgeye tezahur ederek fena para kaldirabilir buyuk bir potansiyel goruyorum bi de horusun gozu yuzunden tag atilmiyo

yav kazanmiyo aq larp lan babasi okusun diye gonderdigi parayla lokmok forumunda vip aliyo essek

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: stacyworshipper, jsbera, Futanari and 8 others
Yaparken ayda 450-600 USD civarı falan aliyodum az çok

• Love it
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and velwetyy
Yaparken ayda 450-600 USD civarı falan aliyodum az çok
Kurs mantığı nasıl işliyor Dmden mi yazıyor adamlar özel olarak yoksa bir sitede satın alıp video mu izliyorlar onlyfans mesela

• +1
Reactions: velwetyy and Trenmaxx1
Kurs mantığı nasıl işliyor Dmden mi yazıyor adamlar özel olarak yoksa bir sitede satın alıp video mu izliyorlar onlyfans mesela
Sen git 2 video at türk looksmaxxerlara laf atan 2-3 cocukluk fotondan şimdiki haline ascend koy kurs satarsıj herkese amk

• JFL
Reactions: velwetyy and -BayHarbourButcher
Omegle deneyi yapsana amk aşırı merak ediyom

• JFL
Reactions: velwetyy and -BayHarbourButcher
Sen git 2 video at türk looksmaxxerlara laf atan 2-3 cocukluk fotondan şimdiki haline ascend koy kurs satarsıj herkese amk
Ne koyucamki kursa spora git kendine yumruk at sonra videolar yayılsın akıl hastanesine kapatilayim

• JFL
Reactions: velwetyy and Trenmaxx1
  • +1
Reactions: BugraSA, velwetyy and -BayHarbourButcher
Yapsın amınakoyim ya normieler harbi mal. Ben de 2 sene roidleyip online ptlik yapacam chatgptye yazdırdığım beslenme antrenman programlarını atığ geçecem

• +1
Reactions: BugraSA
Lens + squint + fraud teorisi

anal ingilterede 2 frank için götünü siktirir sen ne yazıyon ammmuna calktım

• JFL
Reactions: velwetyy, blackpillruinedmyli and jsbera