tiktok işine girmeyi düşünüyorum

googlegemini

googlegemini

Iron
baba bu tiktokceller çene jawline görünce kendilerinden geçiyorlar zaten.benim çeneyi görünce allah gibi tapınmaya başlarlar.kandırmasıda baya kolay bunları.
2 3 tane soft maxxing yaparım sonra yapay zekayla elmacık kemiklerimi falan büyütür gizli tekniğimle yaptım gelın kursumu alın derım.145 ıq olarak bu koyunları kandırmak benım için çocuk oyuncağı.şimdi benim merak ettiğim yüzümüzün internette olması ilerisi için fazla sıkıntı yaratır mı ve kursu alanlar ilerleme görmezse dava süreci nasıl olur rüzgar burdaysan özelden yaz
@NOX @maarda @Serialsuicide @Futanari @heropizza

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, piuafl, blackpillruinedmyli and 9 others
yalan söyleyerek bir yerlere gelebileceğimizi farkedince biz

sizde yorumlara gelip yalandan chad falan yazarsınız hypelarsınız

• +1
Reactions: EK0, iwishiwastaller and veneficus
Kanka sana edit falan yaparlar o dijital ayak izi bi ömür senle kalır amk boşver

• +1
Reactions: lockedawayfornow, blackpillruinedmyli, iwishiwastaller and 1 other person
tiktok işinde para yok skool yapacan

• +1
Reactions: googlegemini
baba bu tiktokceller çene jawline görünce kendilerinden geçiyorlar zaten.benim çeneyi görünce allah gibi tapınmaya başlarlar.kandırmasıda baya kolay bunları.
2 3 tane soft maxxing yaparım sonra yapay zekayla elmacık kemiklerimi falan büyütür gizli tekniğimle yaptım gelın kursumu alın derım.145 ıq olarak bu koyunları kandırmak benım için çocuk oyuncağı.şimdi benim merak ettiğim yüzümüzün internette olması ilerisi için fazla sıkıntı yaratır mı ve kursu alanlar ilerleme görmezse dava süreci nasıl olur rüzgar burdaysan özelden yaz
@NOX @maarda @Serialsuicide @Futanari @heropizza
Appeal yüksek olması lazım bisiklet koltuğuna benziyosan dalga geçerler sadece erkeklerin ilgisini çekersin

• +1
htn olsak sadece var olarak para kazanabilecek olmamız allaha karşı çok pis nefret dolduruyo

• +1
Reactions: Trenmaxx1
htn olsak sadece var olarak para kazanabilecek olmamız allaha karşı çok pis nefret dolduruyo
Htn olarak nası sadece var olarak para kazanabiliyon anlatsana

• +1
Reactions: jsbera, blackpillruinedmyli, Gordon Freeman and 1 other person
Appeal yüksek olması lazım bisiklet koltuğuna benziyosan dalga geçerler sadece erkeklerin ilgisini çekersin
pretty boy = appeal
bisiklet koltugu = psl dimi orospu cocugu

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, piuafl, Topkra and 3 others
Kanka sana edit falan yaparlar o dijital ayak izi bi ömür senle kalır amk boşver
BP EDITININ INTROSUNDA GORSEM ADAMI PATLARIM AQ EPFJEQWOFJOPEQJWFOPEQHR

Htn olarak nası sadece var olarak para kazanabiliyon anlatsana
video çekip reklam yapacan sonra skoolda kurs satacan modellik ajanslarına girebilirsin illa cl veya 185 üstü olmanada gerek yok mesela ortalama rus bi adam çine gidip modellik yapabiliyo süper model olamazsın ama yine iyi para kazanırsın

• +1
Reactions: piuafl, Gordon Freeman and Trenmaxx1
Sokakta van kedisi ara bi tane bi de maine coon bul. Onları çiftleştirip sat

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Serialsuicide and googlegemini
Foidler zaten artık çocuk yapmak istemiyor. Çocuk yerine kedi tercih ediyorlar

• +1
Reactions: jsbera
sokakta van kedisi bulma ihtimalim gerçek hayatta makimayı bulma ihtimalimle aynı.tiktok işi olmaz mı şu fındık kafa callumdan daha iyiyim amk rüzgardanda iyiyim

• JFL
Reactions: jsbera and Serialsuicide
sokakta van kedisi @ascendantwill van'ın sokaklarında bile van kedisi yok hepsini satıyolar amg

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, jsbera, ascendantwill and 1 other person
sokakta van kedisi @ascendantwill van'ın sokaklarında bile van kedisi yok hepsini satıyolar amg
Aramayı bilmiyonuz olum. Bak amerikada bi mahallede toplasan 10 tane sokak kedisi yoktur ama aralarında van kedisi çıkıyor.

1000063582

• +1
Reactions: jsbera, googlegemini and Serialsuicide
kursu alanlar ilerleme görmezse dava süreci nasıl olur rüzgar burdaysan özelden yaz
Kursu alacak kadar aptal olanlar ilerleme görmese bile kendinlerini kandırıp geliştiklerini sanacaklar zaten
Ben eskiden burnuma masaj yapıyodum incelsin diye gerçekten sonuç gördüğümü düşünmüştüm

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: jsbera, piuafl, Gordon Freeman and 2 others
şimdi benim merak ettiğim yüzümüzün internette olması ilerisi için fazla sıkıntı yaratır mı ve kursu alanlar ilerleme görmezse dava süreci nasıl olur
Screenshot 2026 07 07 14 11 33 348 comgoogleandroidyoutube edit

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Gordon Freeman, googlegemini and 1 other person
2 gün sonra:

googlegemini course LEAKED

• JFL
boyle degil mi zaten amk oyle dusundugumden yazdim
yok oyle degil
psl'e appeali da dahil ediyorlar, yani bisiklet koltuguna benzeyen adam high psl low appeal olmuyor ornegin

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and anathema
var la en azindan 2 sene once falan vardi ama cogu kedievinde falan

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Aramayı bilmiyonuz olum. Bak amerikada bi mahallede toplasan 10 tane sokak kedisi yoktur ama aralarında van kedisi çıkıyor.

View attachment 5351782
Burda buyuk meme diye zirlayip guzel yuzlu kucuk memeli kizlara nefret diye thread actiktan sonra profile mazza koyman yardi hayatin larp amk

• JFL
Reactions: googlegemini and Futanari
kanka internette herkesin bildiği softmaxları anlatsan kursta zaten illaha değişim görürler dijital ayak izide bence bozmaz insanlara yakışıklılıkla kurs satmak kötü bir dijital ayak izi değil bence

• +1
Burda buyuk meme diye zirlayip guzel yuzlu kucuk memeli kizlara nefret diye thread actiktan sonra profile mazza koyman yardi hayatin larp amk
Olum napıyım inek memeli kız mı koyayım youtube profilime. Televizyozdan youtube girerken en başta profil resmim gözüküyor bizimkiler görürse psikologa götürür

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, googlegemini, Serialsuicide and 2 others
Olum napıyım inek memeli kız mı koyayım youtube profilime. Televizyozdan youtube girerken en başta profil resmim gözüküyor bizimkiler görürse psikologa götürür
Sizinkiler low t o zaman

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, googlegemini and hardmaxxx