efe3344
BENİM ASCENDLEMEM LAZIM GENÇ
hafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Süt banyosu yap orospu çocuğu bu nasi soruhafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
yarram bir soru sordun ne bekliyodun sikik orospuçocuğuSüt banyosu yap orospu çocuğu bu nasi soru
nasıl reis benim bi arkadaş var zenciydi birşeyler kullandı çocuğun süt gibi teni var aqDoğal ten renginin çok üstüne çıkmak mümkün değil, sadece tenini dahada karartmamaya çalış, güneş kremi nemlendiriciler vb.
o biraz genetiğe bağlı bazı ürünler bronzluğu lekeleri tonu azda olsa açabiliyor ama internette gordugun cilt beyazlatma ürünlerine inanma bilenasıl reis benim bi arkadaş var zenciydi birşeyler kullandı çocuğun süt gibi teni var aq
Güneşe çıkmayarak d vitamininden yoksun mu kalsın?Güneşe çıkma
Harbiden soracağın soruya sokayım birader sabah kalkıp pelinsu gibi yüzüne sikimsonik kürler uygulamaya kalkışma sakın. Sen erkeksin, her halinle en şahmetli varlıksın. Güneşe de çıkmaktan sakın çekinme. biraz erkek olun amınakoyayım, looksmax yapcaz diye erkekliğiniz gidiyor farkında değilsiniz.hafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
only softmaxxing brooomaykıl jeksınnmaxxing
D vitamini diye birşey var eczaneden alsın işteGüneşe çıkmayarak d vitamininden yoksun mu kalsın?
buda doğru ama reis hamambocegine benziyom aqGüneşe çıkmayarak d vitamininden yoksun mu kalsın?
Harbiden soracağın soruya sokayım birader sabah kalkıp pelinsu gibi yüzüne sikimsonik kürler uygulamaya kalkışma sakın. Sen erkeksin, her halinle en şahmetli varlıksın. Güneşe de çıkmaktan sakın çekinme. biraz erkek olun amınakoyayım, looksmax yapcaz diye erkekliğiniz gidiyor farkında değilsiniz.
softmax olmaz işe yaramaz overonly softmaxxing brooo
D vitamini takviyesi diye bişey var da güneşten aldığın d3ün yerini tutmuyor maalesef kiD vitamini diye birşey var
niye la nasıl olmaz bizim arkadaş bunu mağradan yapabildi!!!softmax olmaz işe yaramaz over
cuck mısın yani?niye la nasıl olmaz bizim arkadaş bunu mağradan yapabildi!!!
İlla birşeyler yapayım diyorsan kendini exotic gösterecek bir lens al örneğin kehribar mükemmel olur hele ki saçın kumralsa. Zaten türkiyede esmerlere doğru glaze varbuda doğru ama reis hamambocegine benziyom aq
esmerleri glazeleyen karıların fenotipleri ne oluyor onuda söyleseydin çakma sarı sikikmsokuk tipler oluyor eleman belki istemiyordur öyle birşey şimdi bir sürü etken var ben bu Efe arkadaşın konuşmalarından bir cuck olduğu varsayımına ulaştım bence bu çocuğa boktan pale bir skin yakışır yanaklarınada hafif kırmızılık eklesek mükemmel tam bir cuck olur aqq.İlla birşeyler yapayım diyorsan kendini exotic gösterecek bir lens al örneğin kehribar mükemmel olur hele ki saçın kumralsa. Zaten türkiyede esmerlere doğru glaze var
İçimi okuyan satırlar...esmerleri glazeleyen karıların fenotipleri ne oluyor onuda söyleseydin çakma sarı sikikmsokuk tipler oluyor eleman belki istemiyordur öyle birşey şimdi bir sürü erken var ben bu Efe arkadaşın konuşmalarından bir cuck olduğu varsayımına ulaştım bence bu çocuğa boktan pale bir skin yakışır yanaklarınada hafif kırmızılık eklesek mükrmmel tam bir cuck olur anasını satayım.
tüm sub cucklarla doldu bu Efe arkadaş esmerse eğer body fiziği bir atsın rateleyelim yüzünüde atarsa sağlı sollu çok iyi olur rate atarız. hem bende rate atıyorum isteyen bana yüzünü atabilir çok iyi değerlendiririm. her neyse cuck bir fiziğe sahipse acilen ya femboy maxlemesi lazım veya hayatı boyunca esmerliğinden utanan çok kötü hisseden mentalcel bir insecure şahısa dönüşebilir en iyisini rab ALLAH bilir.
Kojik asit al o yarar ve enjeksiyon glutatyonhafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
ya ben naptım yarrak kafa aqİçimi okuyan satırlar...
@efe3344 o ananı götünden sikeyim senin çocuk, gene sinirlendim amınakoyayım
Aminoglu biraz git arastirmani yap.D vitamini takviyesi diye bişey var da güneşten aldığın d3ün yerini tutmuyor maalesef ki
Sg hesabini sil orospu cocu anneni sikerken yazmaya devam edersin "mueehh erkeklginiz yok yha umm luxmex yapmayin erkeklik gidiyo" (karisini CL sikecek)Harbiden soracağın soruya sokayım birader sabah kalkıp pelinsu gibi yüzüne sikimsonik kürler uygulamaya kalkışma sakın. Sen erkeksin, her halinle en şahmetli varlıksın. Güneşe de çıkmaktan sakın çekinme. biraz erkek olun amınakoyayım, looksmax yapcaz diye erkekliğiniz gidiyor farkında değilsiniz.
Yav sende bir siktir git aqpale skin is law brooo
lan nasıl nasıl kavga ediyonuz birinizde kapsamlı guide atmıyor mk
Mal misin evladim ?lan nasıl nasıl kavga ediyonuz birinizde kapsamlı guide atmıyor mk
Yine mi cuck abi @AucheliusAminoglu biraz git arastirmani yap.
Gunes sanilanin aksine faydadan cok zarari var, yaslanma ve burusuklugu arttiriyor bununla kalmayip bir de cilt bariyerini sikiyor. Zencilerin siyah tenli beyazlarin da beyaz tenli olmasinin cografyalariyla iliskendirirsen bir sebebi var. Bu kadar salak olup nasil yasayabiliyorsunuz siz aq
Sg hesabini sil orospu cocu anneni sikerken yazmaya devam edersin "mueehh erkeklginiz yok yha umm luxmex yapmayin erkeklik gidiyo" (karisini CL sikecek
heh şöyle eywMal misin evladim ?
80 iq'nun uzerindeki her canli bu forumda 10 dakika gecirdikten sonra sag ustteki arama butonunun bir ise yaradigini anlayabilir.
Bu kadar dusmeyin, kafanizi kullanin.
Pale olmak iyi bir sey degil ve kotu olan ozelliklerini daha da gun yuzune cikarir. Bilimsel olarak tanned cildin daha cekici olmasinin bir sebebi var.
Daha pale olmak istiyorsan kojic acid + sunscreen spamla
sen nesin bro zenci flanmı niye bukadar savunuyon tann skini amkYine mi cuck abi @Auchelius
Salak mısın brom nerde savunmusumsen nesin bro zenci flanmı niye bukadar savunuyon tann skini amk
Evet.şimdi size göre tr deki karilar bronzlaşmış cildi dahamı çekici buluyor
Michael Jackson?hafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
bilader çözüm bulundu başka zaman HAHAHAHAHAHAHAHHAMichael Jackson?
Güneşin zararlarını bizde biliyoruz kodumun baranı seni, çocuğa yazın öğle vakti terasa çık anadan üryan yat demedik, mazallah cilt kanseri falan olur haniAminoglu biraz git arastirmani yap.
Gunes sanilanin aksine faydadan cok zarari var, yaslanma ve burusuklugu arttiriyor bununla kalmayip bir de cilt bariyerini sikiyor. Zencilerin siyah tenli beyazlarin da beyaz tenli olmasinin cografyalariyla iliskendirirsen bir sebebi var. Bu kadar salak olup nasil yasayabiliyorsunuz siz aq
Sg hesabini sil orospu cocu anneni sikerken yazmaya devam edersin "mueehh erkeklginiz yok yha umm luxmex yapmayin erkeklik gidiyo" (karisini CL sikecek)
sorgulama aq devam et ekran klavyesi ile yazıyom@efe3344 Bebekten beter diksiyonun var amına çaktığımının, postlarını chat gptye atıp da okuyorum.
Güneşin zararlarını bizde biliyoruz kodumun baranı seni, çocuğa yazın öğle vakti terasa çık anadan üryan yat demedik, mazallah cilt kanseri falan olur haniBide bişey demedik neden cingar çıkarmaya çalışıyorsun?
sen adamsın dostum over olduğunu kabullenmişsin sırada rope varesmer olamk bu hayata - den başlamak amk bence
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuusen adamsın dostum over olduğunu kabullenmişsin sırada rope var
amk şu cuckları eşşek sudan gelene kadar darp etmek lazımbak mesela marlon un tanned skini bok gibiydi ama pale olduğu zamanlar tam bir robust pretty boy du çocuk abi kısaca yakışana yakışıyor
lan yarrak ozmn niye önünegeçene cuck diyon yarrakmıyız biz![]()
Götzilla alttire çift sıfır?Michael Jackson?
la yarrağım ne alaka çocuk bak senin beynini sikerim he cuck cuck konuşuyorsun zaten bir sikim anlaşılmıyor gözlerini oynarım lan senin o parmaklarını sokarımlan bide hullo hapse girmiş haberiniz varmı geçenlerde tiktokta gördüm ne kadar doğru bilemem ama
öylesin demekki orospu evladi burada gelip mal mal konu acıp sikilmiş gibi yazarsan ne yardım ederiz ne looksmek yaparı sana guide istiyorsun birde utanmaz arlanmaz göt verenlan yarrak ozmn niye önünegeçene cuck diyon yarrakmıyız biz