beyaz cilt

@efe3344 Bebekten beter diksiyonun var amına çaktığımının, postlarını chat gptye atıp da okuyorum.

Güneşin zararlarını bizde biliyoruz kodumun baranı seni, çocuğa yazın öğle vakti terasa çık anadan üryan yat demedik, mazallah cilt kanseri falan olur hani :lul: Bide bişey demedik neden cingar çıkarmaya çalışıyorsun?
o öyle ya boş ragebait atıyor biz burda ortamı düzeltmeye çalışıyoruz zaten kendisi anadan doğma ragebaiter düz münakaşa edilmemesi gereken bir mahlukat kendisi tüm sub ignore atsana ona ağlar susar oturur yerine çok bilmiş ergen

Last edited:
  • +1
Reactions: Simeon189
  • +1
Reactions: lichtfromverse
la yarrağım ne alaka çocuk bak senin beynini sikerim he cuck cuck konuşuyorsun zaten bir sikim anlaşılmıyor gözlerini oynarım lan senin o parmaklarını sokarım
Triple T Who Is That GIF

• JFL
  • Ugh..
Reactions: szenn, Gordon Freeman, Topkra and 1 other person
BU POSTLAR NE BÖYLE İSA YİNE Mİ GELDİN AMIBNA KOYAYIM

• JFL
Reactions: Trenmaxx1
Güneşin zararlarını bizde biliyoruz kodumun baranı seni, çocuğa yazın öğle vakti terasa çık anadan üryan yat demedik, mazallah cilt kanseri falan olur hani :lul: Bide bişey demedik neden cingar çıkarmaya çalışıyorsun?
Baran kim ?

Bir de oyle bir diyorsun ki sanki gunes gerekliymis gibi. Insanlik gunessiz daha iyi, geceyi aydinlatacak bir seye ihtiyacimiz yok,

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, BugraSA and lichtfromverse
öylesin demekki orospu evladi burada gelip mal mal konu acıp sikilmiş gibi yazarsan ne yardım ederiz ne looksmek yaparı sana guide istiyorsun birde utanmaz arlanmaz göt veren
lan sikik orospu evladı yorum kasma gir bi işede para kazan orospunun fırlattığu cuck

azelaic acid ya da hydroquinone krem olarak enjeksiyon glutatyon da iyi bunlarla beyazlarsın

• +1
Reactions: efe3344
hafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
güneşden ötürü yanmadan önceki haline geri dönebilirsin ama ondan daha beyaz olman pek mümkün değil ve çoğu yöntemler cildini siker.

C vitamini kullan
Güneş kremini söylemiyorum bile, böyle bir derdin varsa mutlaka kullan en iyisi SPF 50+ PA++++ içerikli güneş kremleridi
azelaik asit kullan, yüzündeki renk eşitsizliklerini düzelterek koyu bölgeleri düzenler melanin üretimini destekliyor
kojik asit de aynı şekilde, azelaik asit sana uymuyorsa kojik asite rahatlıkla geç sabunu falan var melanin inhibitörü olarak geçer

bunlar dışında başvuracağın yöntemler siktiriboktan sağlıksız yöntemler olacağından, kendini gerçekten tatmin etmek istiyorsan bunlar yerine makyaj yap

• +1
bi de sorduğun sorudan bağımsız yanıt veren ragebaiter sersefil orospu evlatlarina aldiris etme bu sünepe tohumları gunluk hayatta alamadiklari insan etkileşimini burada böyle telafi ediyor

• +1
güneşden ötürü yanmadan önceki haline geri dönebilirsin ama ondan daha beyaz olman pek mümkün değil ve çoğu yöntemler cildini siker.

C vitamini kullan
Güneş kremini söylemiyorum bile, böyle bir derdin varsa mutlaka kullan en iyisi SPF 50+ PA++++ içerikli güneş kremleridi
azelaik asit kullan, yüzündeki renk eşitsizliklerini düzelterek koyu bölgeleri düzenler melanin üretimini destekliyor
kojik asit de aynı şekilde, azelaik asit sana uymuyorsa kojik asite rahatlıkla geç sabunu falan var melanin inhibitörü olarak geçer

bunlar dışında başvuracağın yöntemler siktiriboktan sağlıksız yöntemler olacağından, kendini gerçekten tatmin etmek istiyorsan bunlar yerine makyaj yap
sen varya sen ADAMSIN :feelsokman:

• +1
Reactions: dlzm
tmm şimdi eğ kafanı öne siktir git
yaşına veriyorum bu beyinle çok yaşamazsın acilen kendine çeki düzen ver ve ileriki hayatında mutlu ol

dos
yaşına veriyorum bu beyinle çok yaşamazsın acilen kendine çeki düzen ver ve ileriki hayatında mutlu ol
tmm niye bana kusuyonki anlamadım ikidebir taşşak geçiyon sürekli küfür ediyon amacın ne reis

bizim zamanda ilkel şartlarda ailemle birlikte cilt beyazlatmak için çeşitli yöntemler denerdik bitkilerden krem benzeri karışımlar hazırlardık güneşten kaçınırdık ve sürekli doğal malzemelerle cildi ovardık sabahları ve akşamları bunu yapardık herkes kendi yöntemini uygular bazen aile içinde birbirimize öneriler verirdik bazen de kimisi bir bitkiyi daha çok beğenir ve onu kullanırdık bu şekilde cilt rengini açmaya çalışırdık çok basit ve ilkel yöntemlerdi kimse kimyasal ya da hazır ürün kullanmazdı tamamen doğal yollarla uğraşırdık