Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@balve @blackpillruinedmyliTags @ankaranin_adami @evexoria @EK0 @-BayHarbourButcher @Trenmaxx1 @jsbera @erlang @Topkra aklıma gelenler bunlar devam etcem
PUAHHAHA videoda direkt en başta ben çıkıyom
lan instadan gelen anneler ve newgenler looksmax koçluğuı yapayım size paramı verin daha iyi hizmet alamazsınız guidelarıma falan bakin her isi firsata cevirmek lazimCocuklara kötü örnek oluyon
Su şişesi
Sen oğlumu özgüvensiz yapıyonlan instadan gelen anneler ve newgenler looksmax koçluğuı yapayım size paramı verin daha iyi hizmet alamazsınız guidelarıma falan bakin her isi firsata cevirmek lazim
EĞER ÇOCUĞUNUZ 2METRE YKS İLK 5K YURTDIŞI ÜNİVERSİTE OKUYUP BURS PARASI YİYEN BİR BULL OLSUN İSTİYOSANIZ SUSİSESİ HEİGHTMAXXİN LOOKSMAXXİNG ACADEMİCMAXXİNG TOPLU KURSUNA KATILABİLİRSİNİZSen oğlumu özgüvensiz yapıyon
Bu arada oğlum niye kız arkadaş bulamıyor bir türlü of ya
kesinlikle ona güzel bir yaşam tarzı sunup çocuklukta tedavilerle çözülebilecek hiçbir şeyiyle ilgilenmediğim için değil
başka bir şey olmalı mesela sitede tanımadığım insanlar onlar çıkarıyo bu şeyleri ben sorumluluk almam ben hayatta yaptıklarınıj sonuçlarına katlanmamış şımarık kadının tekiyim o yüzden
neya o değilde arifin bizi topluca yakmasından cidden çok korkuyorum n
harbi bende yokumAmk ilk kez sansim yanimda gitmis hicbir yerde yokum

Harbiden o uarak kafalı yüzünden olmuş olabilir miBeyler @murad.89 un anasi orgu kesfetmis acil delete atsin herkes
Sen buna bak bide aqView attachment 5624546
Bu hanginiz
Muhabbet kusu benzetmeleri yuzunden depresyone girip intihara kalkmis anasida boyle oglum olacagina ikide tassam olsa daha iyi olur diyip son kez bunun telefonunu karistirayim derken birde ne gorsunHarbiden o uarak kafalı yüzünden olmuş olabilir mi
çokta imkansiz degil iguessMuhabbet kusu benzetmeleri yuzunden depresyone girip intihara kalkmis anasida boyle oglum olacagina ikide tassam olsa daha iyi olur diyip son kez bunun telefonunu karistirayim derken birde ne gorsun
BEN BU TUZAĞA DÜŞTÜM RAHAT OLUN AKILLI ÇOCUĞUMSen buna bak bide aq
Denesin bakalim gavator gollum
istek attım redeti mk şimdi kız fake hesabından atıcam kabul eder heralde
Lan rahat birakin adami amk ĞALSKWKWPSJWHSOWOSJJSIWistek attım redeti mk şimdi kız fake hesabından atıcam kabul eder heralde
Adam bizi topluca yakicakmisLan rahat birakin adami amk ĞALSKWKWPSJWHSOWOSJJSIW
Ben çok takmiyom ya ama siz biliyonuzAdam bizi topluca yakicakmisbaba ne rahat birakmasi amk soyledigi lafin agirligini hissetcrk once
Evet@kumaddikt kbşde yorum mı attınAHSHHS
ne atmışlar bende gözükmüyorTags @ankaranin_adami @evexoria @EK0 @-BayHarbourButcher @Trenmaxx1 @jsbera @erlang @Topkra aklıma gelenler bunlar devam etcem
gördümEvet
aga benle alakalı bir şey var mıbenim milli olma videoumada paylaşır o karı 15 yaşında gencin yarrağı kırıldı diye atar
senin profile girip geziyo kadın hesabını inceliyo postlarını bide emniyeti etiketlemiş bu mersindeki cocugu hastaneye gönderin birisine saldırmadan diyoaga benle alakalı bir şey var mı
ben kendi kendime geziyorum sokakta lasenin profile girip geziyo kadın hesabını inceliyo postlarını bide emniyeti etiketlemiş bu mersindeki cocugu hastaneye gönderin birisine saldırmadan diyo