Azie555
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun içinnasıl sesimi kalınlaştırırım kısaca beyler sesimde çok rahatsız oluyom amk. Çok karı gibi ses çıkıyo
kanka bu roid mi yoksa sarms gibi bir şey mi hapmı?Dht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun için
sen low t bir ibne olduğun için sesin öyle onun sesi öyle çünkü high tnasıl sesimi kalınlaştırırım kısaca beyler sesimde çok rahatsız oluyom amk. Çok karı gibi ses çıkıyo
cope tüm forumu mogluyordur t seviyem ve dhtim sesim kalın değilDht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun için
alakası yok bencesen low t bir ibne olduğun için sesin öyle onun sesi öyle çünkü high t
yok zatenalakası yok bence
mike tysonın seside karı gibi çıkıyo adam en yüksek testestronlu adamlardan biriyok zaten
genetiklede alakası var çünkücope tüm forumu mogluyordur t seviyem ve dhtim sesim kalın değil
işe yaramıyorDht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun için
nedenişe yaramıyor
knk plaklar kapalıysa işe yararmı ses kalınlaşırmıDht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun için
ergenlikte işe yarıyor, erğenliğin bitti ise bir anlamı yok diye biliyorumknk plaklar kapalıysa işe yararmı ses kalınlaşırmı
zaman tütün tek çaremiergenlikte işe yarıyor, erğenliğin bitti ise bir anlamı yok diye biliyorum
sigara kalınlastırırnasıl sesimi kalınlaştırırım kısaca beyler sesimde çok rahatsız oluyom amk. Çok karı gibi ses çıkıyo
cope iki senedir düzenli içiyorum ağır sigaraları kalınlaşmadısigara kalınlastırır
onun yerine ses tellerine veya boğazına zarar verirsen kalınlaşır demen daha mantıklı idisigara kalınlastırır
1.5 senedır wınston dark blue ıcıyom benim de kalınlasmadı keske sabah ilk uyandıgımda cikan ses gibi ciksa hepcope iki senedir düzenli içiyorum ağır sigaraları kalınlaşmadı
ses fraudu da çok zor ama yapabiliyorum bi şekilde1.5 senedır wınston dark blue ıcıyom benim de kalınlasmadı keske sabah ilk uyandıgımda cikan ses gibi ciksa hep
nasıl kanka soyleseneses fraudu da çok zor ama yapabiliyorum bi şekilde
derse uyuyup uyanınca bi kız sesin ne kadar kalın oha demişti çok sevinmiştim
genel olarak stresten uzaklaşınca sesim kalınlaşıyo
scream öneriyolar bunun için de denemedimonun yerine ses tellerine veya boğazına zarar verirsen kalınlaşır demen daha mantıklı idi
kanka genel olarak sesini kullanmayı öğrenmen lazımnasıl kanka soylesene
riske gerek yok belki sesin kısılacak sonra gidip ropelamascream öneriyolar bunun için de denemedim
kanka sakin bir şekilde konuşup sesini kontrol edebilirsin kalınlığını veya inceliğini ayarlarsın hızlı konuşursan patlama ihtimalin var amanasıl kanka soylesene
aslında scream işe yarayabilir brutal n scream vokal yapan genç insanların sesi hep kalınriske gerek yok belki sesin kısılacak sonra gidip ropelama![]()
onlar adam akıllı kontrol etmesini biliyor ama vokalden bahsediyorsun zaten ama sen adam akıllı kullanmasını bilmiyorsan ses tellerine zarar verip kısılmasına sebebiyet verebilirsin bu scream olayıda ileriye dönük sıkıntılı belki sesin kalınlaşıcak bi kaç sene max ondan sonra bi bakmışsın ses telleri mefta.aslında scream işe yarayabilir brutal n scream vokal yapan genç insanların sesi hep kalın
onlar adam akıllı kontrol etmesini biliyor ama vokalden bahsediyorsun zaten ama sen adam akıllı kullanmasını bilmiyorsan ses tellerine zarar verip kısılmasına sebebiyet verebilirsin bu scream olayıda ileriye dönük sıkıntılı belki sesin kalınlaşıcak bi kaç sene max ondan sonra bi bakmışsın ses telleri mefta.
damar reis
normalde bogazdan konusuyom diyaframdan konusursam millet acaba kasma sesini der mi kendim de bogazdan konustugum sese alisik oldugum icin cekiniyorum bi tik oyle konusmayakanka genel olarak sesini kullanmayı öğrenmen lazım
ben şarkı söyleyebiliyorum sesimi çok ince de yapabiliyorum kalında yani sesimi kullanmayı biliyorum
genel olarak diyaframdan konuş ve deep konuşmaya çalış
diyaframdan konuşunca deep konuşmak zor oluyo ama yaparsın deneyerek
ve sakin konuş ses tonun kısık kalabilir ama daha kalın duyuruyo sesi
seni tanıyanlar anlar yeni tanıştığın kişilerde gözlemle bence alışırsan yeni sesin hayırlı olsunnormalde bogazdan konusuyom diyaframdan konusursam millet acaba kasma sesini der mi kendim de bogazdan konustugum sese alisik oldugum icin cekiniyorum bi tik oyle konusmaya
eyvallah babakingseni tanıyanlar anlar yeni tanıştığın kişilerde gözlemle bence alışırsan yeni sesin hayırlı olsun
biri sana "kasma" derse seni zorbalamaya çalışıyodur zaten karşılık verirsin olur biternormalde bogazdan konusuyom diyaframdan konusursam millet acaba kasma sesini der mi kendim de bogazdan konustugum sese alisik oldugum icin cekiniyorum bi tik oyle konusmaya
sanmam ya karı gibi sesi olan htnlere "sesin çok tatlı" dendiğini defalarca duydum büyük ihtimalle etkiliyordur ama htn olduktan sonra önemsiz oluyor gibivoicepill baya brutal ya appealını çok etkiliyo
egzersizlerden derken bahsettiğin nesanmam ya karı gibi sesi olan htnlere "sesin çok tatlı" dendiğini defalarca duydum büyük ihtimalle etkiliyordur ama htn olduktan sonra önemsiz oluyor gibi
bide threadde soranlar için egzersizler ile 5-10 hz etkiliyebiliyorsunuz sesinizi ama telleri kalınlaştırmanın tek yolu ameliyat trde pek pahalı olmayan fiyata yapılıyor komplikasyonları da yok gidiyorsun oluyorsun 2-3 hafta sesin az çıkıyor falan sonra bi sikim olmuyor
forumda trde olan 5-6 kişi var atarım buraya
İnternette bulursun telleri direkt olarak etkilemiyorlar ama göğüs sesi,larenksi aşağıda tutma,nefes kontrolü gibi şeylerle etkiliyorsun sesini ya dediğin gibi sesini kontol etmeyi öğrenmek işteegzersizlerden derken bahsettiğin ne
olur kanka atarsan iyi olur bir de bence ses herkes için önemli htn,chadlite özellikle chad. Sean O Pry sesinden dolayı çok eleştiri alıyordu, Herkes sesiyle suratınının alakası olmadığını söylüyordu yorumlardasanmam ya karı gibi sesi olan htnlere "sesin çok tatlı" dendiğini defalarca duydum büyük ihtimalle etkiliyordur ama htn olduktan sonra önemsiz oluyor gibi
bide threadde soranlar için egzersizler ile 5-10 hz etkiliyebiliyorsunuz sesinizi ama telleri kalınlaştırmanın tek yolu ameliyat trde pek pahalı olmayan fiyata yapılıyor komplikasyonları da yok gidiyorsun oluyorsun 2-3 hafta sesin az çıkıyor falan sonra bi sikim olmuyor
copediksiyon dene
atsana knk araştırmakla uğraştırma benisanmam ya karı gibi sesi olan htnlere "sesin çok tatlı" dendiğini defalarca duydum büyük ihtimalle etkiliyordur ama htn olduktan sonra önemsiz oluyor gibi
o sadece ergenlikte geçerli degilmi roid alarak ses kalınlaşmasıanabolik steroidleri kullanabilrsin
atsana knk araştırmakla uğraştırma beni
olur kanka atarsan iyi olur bir de bence ses herkes için önemli htn,chadlite özellikle chad. Sean O Pry sesinden dolayı çok eleştiri alıyordu, Herkes sesiyle suratınının alakası olmadığını söylüyordu yorumlarda
hayır sesi kalınlaştırabiliyorsun istediğin yasta transgenderleri inceleo sadece ergenlikte geçerli degilmi roid alarak ses kalınlaşması
cope mope değil bir bak arkadaşlarının yanında nasıl konuşuyorsun anırırken güle güle sesin nasıl inceliyor bir de normal konuşurken bak aşırı fark var her zaman diksiyonlu konuşmaya çalışcope