Beyler bu çocuk gibi sesim olsun istiyorum nasıl sesimi kalınlaştırırım

Azie555

Azie555

Diamond
nasıl sesimi kalınlaştırırım kısaca beyler sesimde çok rahatsız oluyom amk. Çok karı gibi ses çıkıyo

Attachments

• lv_0_20250721135806.mp4
    3.7 MB
  • +1
  • Nerd
  • JFL
Reactions: WishIHadForeskin, İNTİKAM VAKTİ, Aven and 1 other person
nasıl sesimi kalınlaştırırım kısaca beyler sesimde çok rahatsız oluyom amk. Çok karı gibi ses çıkıyo
Dht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun için

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, swaggy and 1 other person
Dht sesinin kalınlaşmasını sağlıyordu sanırsam proviron kullanabilirsin bunun için
kanka bu roid mi yoksa sarms gibi bir şey mi hapmı?

sen low t bir ibne olduğun için sesin öyle onun sesi öyle çünkü high t

• JFL
Reactions: Auchelius
cope tüm forumu mogluyordur t seviyem ve dhtim sesim kalın değil

• +1
Reactions: reanrao and Auchelius
fraudla bende yapiyorum

knk plaklar kapalıysa işe yararmı ses kalınlaşırmı

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
  • +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
sigara kalınlastırır

• +1
Reactions: pashanimair
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, codeine1119, Auchelius and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair and swaggy
cope iki senedir düzenli içiyorum ağır sigaraları kalınlaşmadı
1.5 senedır wınston dark blue ıcıyom benim de kalınlasmadı keske sabah ilk uyandıgımda cikan ses gibi ciksa hep

• +1
Reactions: pashanimair, whoishe, Auchelius and 1 other person
1.5 senedır wınston dark blue ıcıyom benim de kalınlasmadı keske sabah ilk uyandıgımda cikan ses gibi ciksa hep
ses fraudu da çok zor ama yapabiliyorum bi şekilde
derse uyuyup uyanınca bi kız sesin ne kadar kalın oha demişti çok sevinmiştim
genel olarak stresten uzaklaşınca sesim kalınlaşıyo

• +1
Reactions: cakdripa, pashanimair and codeine1119
ses fraudu da çok zor ama yapabiliyorum bi şekilde
derse uyuyup uyanınca bi kız sesin ne kadar kalın oha demişti çok sevinmiştim
genel olarak stresten uzaklaşınca sesim kalınlaşıyo
nasıl kanka soylesene

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and swaggy
onun yerine ses tellerine veya boğazına zarar verirsen kalınlaşır demen daha mantıklı idi
scream öneriyolar bunun için de denemedim

• +1
nasıl kanka soylesene
kanka genel olarak sesini kullanmayı öğrenmen lazım
ben şarkı söyleyebiliyorum sesimi çok ince de yapabiliyorum kalında yani sesimi kullanmayı biliyorum
genel olarak diyaframdan konuş ve deep konuşmaya çalış
diyaframdan konuşunca deep konuşmak zor oluyo ama yaparsın deneyerek
ve sakin konuş ses tonun kısık kalabilir ama daha kalın duyuruyo sesi

• +1
Reactions: pashanimair, codeine1119 and Auchelius
nasıl kanka soylesene
kanka sakin bir şekilde konuşup sesini kontrol edebilirsin kalınlığını veya inceliğini ayarlarsın hızlı konuşursan patlama ihtimalin var ama

• +1
Reactions: pashanimair, codeine1119 and swaggy
riske gerek yok belki sesin kısılacak sonra gidip ropelama :lul:
aslında scream işe yarayabilir brutal n scream vokal yapan genç insanların sesi hep kalın

• +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
aslında scream işe yarayabilir brutal n scream vokal yapan genç insanların sesi hep kalın
onlar adam akıllı kontrol etmesini biliyor ama vokalden bahsediyorsun zaten ama sen adam akıllı kullanmasını bilmiyorsan ses tellerine zarar verip kısılmasına sebebiyet verebilirsin bu scream olayıda ileriye dönük sıkıntılı belki sesin kalınlaşıcak bi kaç sene max ondan sonra bi bakmışsın ses telleri mefta.

damar reis

• +1
Reactions: pashanimair, codeine1119 and swaggy
onlar adam akıllı kontrol etmesini biliyor ama vokalden bahsediyorsun zaten ama sen adam akıllı kullanmasını bilmiyorsan ses tellerine zarar verip kısılmasına sebebiyet verebilirsin bu scream olayıda ileriye dönük sıkıntılı belki sesin kalınlaşıcak bi kaç sene max ondan sonra bi bakmışsın ses telleri mefta.

damar reis

voicepill baya brutal ya appealını çok etkiliyo
kalın bi sesten daha çok deep bi ses önemli blok3ün sese bak mesela kalın ama deep değil o yüzden yarrak gibi duyuluyo
ve voice için yapılabilicek çokta bi şey yok dht ve ses tellerine zarar verip kalınlaşmasını ümit etmekten başka

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
kanka genel olarak sesini kullanmayı öğrenmen lazım
ben şarkı söyleyebiliyorum sesimi çok ince de yapabiliyorum kalında yani sesimi kullanmayı biliyorum
genel olarak diyaframdan konuş ve deep konuşmaya çalış
diyaframdan konuşunca deep konuşmak zor oluyo ama yaparsın deneyerek
ve sakin konuş ses tonun kısık kalabilir ama daha kalın duyuruyo sesi
normalde bogazdan konusuyom diyaframdan konusursam millet acaba kasma sesini der mi kendim de bogazdan konustugum sese alisik oldugum icin cekiniyorum bi tik oyle konusmaya

• +1
Reactions: cakdripa, pashanimair, swaggy and 1 other person
normalde bogazdan konusuyom diyaframdan konusursam millet acaba kasma sesini der mi kendim de bogazdan konustugum sese alisik oldugum icin cekiniyorum bi tik oyle konusmaya
seni tanıyanlar anlar yeni tanıştığın kişilerde gözlemle bence alışırsan yeni sesin hayırlı olsun

• +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
seni tanıyanlar anlar yeni tanıştığın kişilerde gözlemle bence alışırsan yeni sesin hayırlı olsun
eyvallah babaking

• Love it
  • +1
biri sana "kasma" derse seni zorbalamaya çalışıyodur zaten karşılık verirsin olur biter

• +1
Reactions: pashanimair, codeine1119 and Auchelius
voicepill baya brutal ya appealını çok etkiliyo
sanmam ya karı gibi sesi olan htnlere "sesin çok tatlı" dendiğini defalarca duydum büyük ihtimalle etkiliyordur ama htn olduktan sonra önemsiz oluyor gibi
bide threadde soranlar için egzersizler ile 5-10 hz etkiliyebiliyorsunuz sesinizi ama telleri kalınlaştırmanın tek yolu ameliyat trde pek pahalı olmayan fiyata yapılıyor komplikasyonları da yok gidiyorsun oluyorsun 2-3 hafta sesin az çıkıyor falan sonra bi sikim olmuyor
forumda trde olan 5-6 kişi var atarım buraya

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius, pashanimair and 3 others
sanmam ya karı gibi sesi olan htnlere "sesin çok tatlı" dendiğini defalarca duydum büyük ihtimalle etkiliyordur ama htn olduktan sonra önemsiz oluyor gibi
bide threadde soranlar için egzersizler ile 5-10 hz etkiliyebiliyorsunuz sesinizi ama telleri kalınlaştırmanın tek yolu ameliyat trde pek pahalı olmayan fiyata yapılıyor komplikasyonları da yok gidiyorsun oluyorsun 2-3 hafta sesin az çıkıyor falan sonra bi sikim olmuyor
egzersizlerden derken bahsettiğin ne

• +1
egzersizlerden derken bahsettiğin ne
İnternette bulursun telleri direkt olarak etkilemiyorlar ama göğüs sesi,larenksi aşağıda tutma,nefes kontrolü gibi şeylerle etkiliyorsun sesini ya dediğin gibi sesini kontol etmeyi öğrenmek işte
Sesi erkeğe yakın olan trans bireylerde ses terapisi tedavisi yapıyorlar hatta ameliyat yerine bir makale okumustumda bulamıcam simdi

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Azie555 and 1 other person
Tren bas geç ak

• +1
olur kanka atarsan iyi olur bir de bence ses herkes için önemli htn,chadlite özellikle chad. Sean O Pry sesinden dolayı çok eleştiri alıyordu, Herkes sesiyle suratınının alakası olmadığını söylüyordu yorumlarda

• +1
Reactions: idkmanimao and pashanimair
diksiyon dene

• +1
atsana knk araştırmakla uğraştırma beni

• +1
Reactions: pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and Azie555
anabolik steroidleri kullanabilrsin

• +1
atsana knk araştırmakla uğraştırma beni
olur kanka atarsan iyi olur bir de bence ses herkes için önemli htn,chadlite özellikle chad. Sean O Pry sesinden dolayı çok eleştiri alıyordu, Herkes sesiyle suratınının alakası olmadığını söylüyordu yorumlarda

• Love it
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Azie555 and 1 other person
ses tamamen hormonal kanka tren basan kadınların sesi bile kalınlaşıyor

• +1
Reactions: elemancomeback31 and pashanimair
o sadece ergenlikte geçerli degilmi roid alarak ses kalınlaşması
hayır sesi kalınlaştırabiliyorsun istediğin yasta transgenderleri incele

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, wills and pashanimair
diyaframdan nefes verirken konusun
anksiyete varsa zorlayabilir biraz nefesin farkinda olmak gerek

cope mope değil bir bak arkadaşlarının yanında nasıl konuşuyorsun anırırken güle güle sesin nasıl inceliyor bir de normal konuşurken bak aşırı fark var her zaman diksiyonlu konuşmaya çalış

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and pashanimair