beyler küçük yaşta nasıl sikişebilirim

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

allah yok ben i sikin
beyler yumurta kapya dayandı artık dayanamıyorum, otusbir kesmiyor.
ben sikişmek istiyorum nasıl başarabilirim
orospu kız tavlayamıyorum bana bakmıyorlar
düz kızlarla işi sikişe götürcek kadarda pslim appealim yok

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, Orcairis, Topkra and 4 others
tüm subforum toplansın 17. yaş doğum günüme kadar sikişmem lazım

• +1
Reactions: balve, stacyworshipper, veneficus and 1 other person
O yaşlarda kekomaxleyp kezban sikmen lazım

• +1
Reactions: balve, İNTİKAM VAKTİ and blackpillruinedmyli
  • +1
Reactions: balve, veneficus and Fridx
YAKINLARDA FORUMA KEKO BIR KARDESIMIZ GELIYOR INSALLAH ARAMIZDA KALSIN HE BEYLERR

• +1
  • Hmm...
Reactions: NoxInfernum, Topkra, balve and 1 other person
Foto atsana yüzünün
1776451269507

• JFL
  • +1
Reactions: ochinchin, balve and Fridx
knk orospu kızların bulunduğu ortamlarda takılman lazım kızın aile yapısıda çok önemli mesela benim hoşlandığım kızın 4 kardeşi olduğu için evi boş olmaz sikemem diye kızdan vazgeçtim anne baba boşanmış veya tek çocuksa bol bol sikersin
orospu kızlar genelde popüler caddelerdeki kafelerde olur öz güvenin varsa insta istersin belki bişeyler yaşanır
diğer yol referans yolu ile olabilir mesela bizim okulda bi çocuk var bu çocuğun okuldan kız arkadaşları buna kendi çevresinden orospu olan arkadaşalarını ayarlıyorlar bu çocukda sikiyo,kanım donuyo her seferinde ama iyi çocuk severim kendisini
şimdi gerçekleri konuşalım sende tip olmadığı sürece bi sike balta olamazsın anca 31 den devam edersin neyse yine bizim okulda çok yakışıklı bi çocuk var çok ciddili diyorum çocuk her hafta başkasını sikiyo kızların fotolarını falan gösteriyo neyse bu çocuk çok yakışıklı olduğu için okuldaki bütün orospu kızlar buna kene gibi yapışıyo ama adamında belli bi seviyesi olduğu için okuldaki çirkin oç kızları sikmiyo gidiyo teker teker mundaki caddedeki güzel kızları ayıklıyo büyük karakter

• +1
  • So Sad
Reactions: ochinchin, Serialsuicide, balve and 2 others
4lu date cik obez sana duser muhtemelen agzindan firlayan yemeklerden kurtulursan sikismeye kadar gotur eger gelisme olursa sakin ustune cikmasin herzaman dik yukarda ol birde sikismeden kastin am'a girmekse bu durumda biraz zorlanabilirsin yag tabakasini vs asman lazim yada ilk olarak elinle ayirip sonradan deligi bulabilirsin, umarim yardimci olmusumdur

• JFL
Reactions: jsbera, İNTİKAM VAKTİ, kreator and 4 others
4lu date cik obez sana duser muhtemelen agzindan firlayan yemeklerden kurtulursan sikismeye kadar gotur eger gelisme olursa sakin ustune cikmasin herzaman dik yukarda ol birde sikismeden kastin am'a girmekse bu durumda biraz zorlanabilirsin yag tabakasini vs asman lazim yada ilk olarak elinle ayirip sonradan deligi bulabilirsin, umarim yardimci olmusumdur
obez sikeceğime giderim trendyodlan 350 liraya yapay am alır onu sikerim amk

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Sikişemezsin

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, ochinchin, NoxInfernum and 1 other person
18 ini bekle aq sonra kız seni şikayet eder az yatarım deme sicilde koskoca tecavüz yazınca kimse işe almaz

• JFL
Reactions: Topkra
amcana/dayına söyle karıya götürsün ;)

• Love it
Reactions: Fridx
18 ini bekle aq sonra kız seni şikayet eder az yatarım deme sicilde koskoca tecavüz yazınca kimse işe almaz
Karı 18 bu küçüj olursa karı şikayet edemez ederse de kendisi yanar :cool::sneaky:

• JFL
Reactions: szenn and blackpillruinedmyli
knk orospu kızların bulunduğu ortamlarda takılman lazım kızın aile yapısıda çok önemli mesela benim hoşlandığım kızın 4 kardeşi olduğu için evi boş olmaz sikemem diye kızdan vazgeçtim anne baba boşanmış veya tek çocuksa bol bol sikersin
orospu kızlar genelde popüler caddelerdeki kafelerde olur öz güvenin varsa insta istersin belki bişeyler yaşanır
diğer yol referans yolu ile olabilir mesela bizim okulda bi çocuk var bu çocuğun okuldan kız arkadaşları buna kendi çevresinden orospu olan arkadaşalarını ayarlıyorlar bu çocukda sikiyo,kanım donuyo her seferinde ama iyi çocuk severim kendisini
şimdi gerçekleri konuşalım sende tip olmadığı sürece bi sike balta olamazsın anca 31 den devam edersin neyse yine bizim okulda çok yakışıklı bi çocuk var çok ciddili diyorum çocuk her hafta başkasını sikiyo kızların fotolarını falan gösteriyo neyse bu çocuk çok yakışıklı olduğu için okuldaki bütün orospu kızlar buna kene gibi yapışıyo ama adamında belli bi seviyesi olduğu için okuldaki çirkin oç kızları sikmiyo gidiyo teker teker mundaki caddedeki güzel kızları ayıklıyo büyük karakter
ortalama shmuck için ultra bittiğini bununla öğrendim depresif yaptı baya.
hipergami gittikçe artıyor yarrağı yedik

Eskort dışında seçeneğin yok

amunakoyum zorla mı sikiyor boyle bir piçliği kimse yapmaz

• JFL
Reactions: Serialsuicide