santosxa
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk 13 yıllık emektar var is görmüyor amavarsa alma
knk al o zaman ama 1 yıl max dayanırsın sıkılmadanKnk 13 yıllık emektar var is görmüyor ama
Öyle bir şey yokknk al o zaman ama 1 yıl max dayanırsın sıkılmadan
varÖyle bir şey yok
Knk kaç yıl götürür bu düzgün bir kullaniciyim macun temizlik vs si duzenli sekilde yapan biriyimknk al o zaman ama 1 yıl max dayanırsın sıkılmadan
Bende öyle bir şey olmadı
onu demiyorum aga sıkılıyosun oyunlardan artık sadece dizi ve yt için açıyosun pcyi bi yerden sonraKnk kaç yıl götürür bu düzgün bir kullaniciyim macun temizlik vs si duzenli sekilde yapan biriyim
Çok değişken bir şey bende bok gibi PSU var 4 yıl oldu hala çalışıyor ama adam gider en baba PSU'yu alır 1 senede bozulabilir biraz şans işiKnk kaç yıl götürür bu düzgün bir kullaniciyim macun temizlik vs si duzenli sekilde yapan biriyim
gider bayaKnk kaç yıl götürür bu düzgün bir kullaniciyim macun temizlik vs si duzenli sekilde yapan biriyim
sistem boş iş para kazanmıcaksan alma laptop falan alAmk 33k gircek klavye kulaklık ile beraber 36 felan olacak![]()
Knk oyun + ders + 3d modelleme öğrenmek istiyorum ondada ise yarar diye düşünüyorumsistem boş iş para kazanmıcaksan alma laptop falan al
bunla hiçbir şey yapamazsın.Knk oyun + ders + 3d modelleme öğrenmek istiyorum ondada ise yarar diye düşünüyorum
Neyle yapabilirim brom ??bunla hiçbir şey yapamazsın.
bilmem bilgisayar baya zayıf dediğin şeyler içinNeyle yapabilirim brom ??