caglar3
Iron
1 aydır falan 1 öğün yemek yiyorum sikim kalkmamaya başladı bişeyleri yanlış yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oglum buranın halkı beni sevmiyo heralde siktir olup gidicem burdan realde arkadas yok die buraya geliozno reply![]()
bende aynı offtopicde konuş oralar daha aktif cevapl alırsın bayaOglum buranın halkı beni sevmiyo heralde siktir olup gidicem burdan realde arkadas yok die buraya gelioz
Seni çok seviom la yardımcı oluon bayabende aynı offtopicde konuş oralar daha aktif cevapl alırsın baya
burası looksmax forumu la birbirimize yardımcı olmayız zatenSeni çok seviom la yardımcı oluon baya![]()
EvetLow T
Orta Asya genetiklerimden gurur duyuyorumEvet![]()
Haklısın abiDostum sorunu zaten bilip yazıyorsun insanlar ne yazmalı ki sana
Carbı arttır1 aydır falan 1 öğün yemek yiyorum sikim kalkmamaya başladı bişeyleri yanlış yapıyorum![]()
kaloriyi cok dusurursen kalkmaz testonda düşer cok düşürmeyin öyle bide gencseniz vucud daha fazla kalori ister boy atmazsınız kalırsınız cücük gibi1 aydır falan 1 öğün yemek yiyorum sikim kalkmamaya başladı bişeyleri yanlış yapıyorum![]()
Uncanny olmaya çalısıyomniye 1 öğün yiyyon mk