OriginalGecko
almost 6' , speaks 🇷🇺/🇬🇧/🇹🇷
Rus subforumun "temsilcisi" olarak Zafer Bayramınız kutlu olsun diyorum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Tesekkur ederizRus subforumun "temsilcisi" olarak Zafer Bayramınız kutlu olsun diyorum![]()
SağolRus subforumun "temsilcisi" olarak Zafer Bayramınız kutlu olsun diyorum![]()
Among ustan siktirin gidin amina koduklarimBeyler geyler apolooo
Haklısın eskide kaldı sarmıyor artıkAmong ustan siktirin gidin amina koduklarim
benim zamanımda tos vardı among us felan bilmem benHaklısın eskide kaldı sarmıyor artık
Öyle herkese atıyorum iyilik olsun diye .sövse çok problem yok zaten alınmıyorumolm sana biri conv dan sovdumu rep atmıyon diye her yazana rep atıyon sövsem yine rep atcan gibime geldi @Demirs
cansın aşkımÖyle herkese atıyorum iyilik olsun diye .sövse çok problem yok zaten alınmıyorum
Sarmıyor kanka oe arkadaşlarımla oynuyorum mal mal hareketler hile açılıyor senle alakalı değil oyunla alakalıolm sana biri conv dan sovdumu rep atmıyon diye her yazana rep atıyon sövsem yine rep atcan gibime geldi @Demirs gel among us girelim istiyosan
valo gel valo varmıSarmıyor kanka oe arkadaşlarımla oynuyorum mal mal hareketler hile açılıyor senle alakalı değil oyunla alakalı
Yav gece aq var ikinci şehir dışındayım valo varda iştevalo gel valo varmı
Sıkıldın demivalo gel valo varmı
hayat sıkıcı bebeğim alkolumde yok bugun keyif alamıyorumSıkıldın demi
teşekkürler kardeşim çok yaşa red shambhalaRus subforumun "temsilcisi" olarak Zafer Bayramınız kutlu olsun diyorum![]()
Bende sıkıldım okula gitmek istiyorum neden diyeceksen sınıflar karılıyor arkadaş çevresi oluşturum diye çok konuşan yok callah benlehayat sıkıcı bebeğim alkolumde yok bugun keyif alamıyorum
arkadaş diye bisey yok lol at mk bi tek sikiş gerçekBende sıkıldım okula gitmek istiyorum neden diyeceksen sınıflar karılıyor arkadaş çevresi oluşturum diye çok konuşan yok callah benle